Resultaten voor coquille saint jacques

Carrieu Côtes de Saint-Mont 2006 | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/carrieu-cotes-de-saint-mont-2006/

... Carrieu Côtes de Saint-Mont 2006 Bij Loethe Olthuis’ gerecht uit het Volkskrant weekendmenu een witte Côtes de Saint-Mont. Loethe zoekt dit keer het in het mediterrane, met kikkererwten, die een fantastische zoete kruimelstructuur geven, in combinatie met ...

Bloemkool - Coquilles St. Jacques | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/bloemkool-coquilles-st-jacques

... Bloemkool - Coquilles St. jacques - Maak van 4 bloemkoolroosjes couscous door met een dunschiller korreltjes van de roosjes te schrapen. Snij dunne plakjes van 4 bloemkoolroosjes en giet hierover de verwarmde pekel. Van de restjes van de bloemkool maken we een zalfje door ...

Uit de keuken van Levine: Saint Nicholas Day en Kerstkoekjes

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/12/saint-nicholas-day-en-kerstkoekjes.html

... saint Nicholas Day en Kerstkoekjes Beetje mosterd na de maaltijd, maar ik ga het toch nog even over Sinterklaas hebben. Al zoekend naar recepten voor "Christmas cookies" (alsof ik al niet genoeg recepten heb ....) kwam ik op het weblog terecht van Culinary Types en stuitte ...

Potage saint germain

http://www.omasrecepten.com/recepten/Soepen/Potage%20saint%20germain.html

... class="recipe">Potage saint germain Ingrediënten : erwten aardappelen ajuin prei1 snede brood peper en zout bouillonextract Bereiding : De prei en ui reinigen en wassen. De blanke fond in de douche brengen. De gesneden en gewassen groenten eraan toevoegen en de uitgelekte ...

Valentijnscocktail: Saint-Germain Des Prés | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/valentijnscocktail-saint-germain-des-pres

... Valentijnscocktail: Saint-Germain Des Prés - Doe gecrushed ijs in het glas om af te koelen. Doe alle ingrediënten in een cocktailshaker en meng goed. Schenk uit door een zeefje in een coupetteglas en werk af met een schijfje komkommer. (Wanneer je vlak voor Sint-Valentijn ...

Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/coquille-monet-met-pompoen-en-lavendel-van-tableo

... . Laat een halfuurtje trekken. Zeef door. Doe in een maatbeker. Schuim op met een beetje vetstof, peper en zout. Voor de gebakken coquille: dep de coquille droog. Bak in vetstof zeer kort: één minuut langs elke kant. Kruid met peper en zout. Afwerking: neem een schelp. Plaats die op een bord. Leg er eventueel wat zout onder. Spuit wat pompoencrème in de schelp. Verdeel de coquille, gebakken pompoen en gemarineerde pompoen lukraak over de schelp. Lepel er quinoa en bisque bij.  Werk af met eetbare bloempjes en wat cress of groen. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Coquille op een bedje van erwten (luxe voorgerecht) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/coquille-luxe-voorgerecht/

... k. Het is echt een typisch luxe ingrediënt wat je daarom nogal eens met kerst op tafel ziet. Op zich is het niet moeilijk om een coquille klaar te maken. Het belangrijkste is echter dat je ze niet te lang gaart, want dan worden ze zo taai als schoenzolen. En dat willen we natuurlijk niet hebben ;-). Coquilles op Aziatische wijze Voor dit kerst voorgerecht maakte ik de coquilles klaar op een soort Aziatische ...

Brandade van kabeljauw, carpaccio van coquille, gepocheerd ei, crumble van spek en schuimpje van comtékaas | Hobbykok van Vlaand

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/brandade-van-kabeljauw-carpaccio-van-coquille-gepocheerd-ei

... Brandade van kabeljauw, carpaccio van coquille, gepocheerd ei, crumble van spek en schuimpje van comtékaas - Voor de branade van kabeljauw: snij de kabeljauw in stukjes, pocheer ze in de visfond en de room met de 2 geperste teentjes knoflook. Schil de aardappelen, snijd ...

Duo van gemarineerde en gebakken coquilles | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/duo-van-gemarineerde-en-gebakken-coquilles

... Duo van gemarineerde en gebakken coquilles - Granité wasabi: Suiker, glucose en water opkoken. Wasabipoeder en limoensap toevoegen, laten afkoelen in de koelkast. Basilicum eronder mixen en in de diepvries plaatsen. Wanneer hard, met een vork schrapen en in een apart ...

Beaujolais! | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/beaujolais/

... Beaujolais! Dol ben ik op Beaujolais. Ik wou dat ik hem aan de man kon brengen als de ideale rode wijn voor hete zomers, maar de hete zomer is niet gekomen. Goed, dan drinken we hem maar zo. Wie informatie wil over Brouilly, Saint-Amour, Juliénas en alle andere ...