Resultaten voor coquille

Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/coquille-monet-met-pompoen-en-lavendel-van-tableo

... . Laat een halfuurtje trekken. Zeef door. Doe in een maatbeker. Schuim op met een beetje vetstof, peper en zout. Voor de gebakken coquille: dep de coquille droog. Bak in vetstof zeer kort: één minuut langs elke kant. Kruid met peper en zout. Afwerking: neem een schelp. Plaats die op een bord. Leg er eventueel wat zout onder. Spuit wat pompoencrème in de schelp. Verdeel de coquille, gebakken pompoen en gemarineerde pompoen lukraak over de schelp. Lepel er quinoa en bisque bij.  Werk af met eetbare bloempjes en wat cress of groen. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Coquille op een bedje van erwten (luxe voorgerecht) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/coquille-luxe-voorgerecht/

... k. Het is echt een typisch luxe ingrediënt wat je daarom nogal eens met kerst op tafel ziet. Op zich is het niet moeilijk om een coquille klaar te maken. Het belangrijkste is echter dat je ze niet te lang gaart, want dan worden ze zo taai als schoenzolen. En dat willen we natuurlijk niet hebben ;-). Coquilles op Aziatische wijze Voor dit kerst voorgerecht maakte ik de coquilles klaar op een soort Aziatische ...

Brandade van kabeljauw, carpaccio van coquille, gepocheerd ei, crumble van spek en schuimpje van comtékaas | Hobbykok van Vlaand

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/brandade-van-kabeljauw-carpaccio-van-coquille-gepocheerd-ei

... Brandade van kabeljauw, carpaccio van coquille, gepocheerd ei, crumble van spek en schuimpje van comtékaas - Voor de branade van kabeljauw: snij de kabeljauw in stukjes, pocheer ze in de visfond en de room met de 2 geperste teentjes knoflook. Schil de aardappelen, snijd ...

Duo van gemarineerde en gebakken coquilles | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/duo-van-gemarineerde-en-gebakken-coquilles

... Duo van gemarineerde en gebakken coquilles - Granité wasabi: Suiker, glucose en water opkoken. Wasabipoeder en limoensap toevoegen, laten afkoelen in de koelkast. Basilicum eronder mixen en in de diepvries plaatsen. Wanneer hard, met een vork schrapen en in een apart ...

Gegratineerde coquilles - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/coquilles/gegratineerde-coquilles

... Gegratineerde coquilles 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 11 waarderingen VoorgerechtVisHollands bevat per portie95 kcal Ingrediënten 4 coquilles in de schelp 50 g zeekraal 1 sneetje oud witbrood 1 eetlepel olijfolie 6 kers ...

Bouillon met shiitake en sint-jacobsvruchten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bouillon-met-shiitake-en-sint-jacobsvruchten

... e selder en shiitake toe aan de soep. Laat 1 minuut koken en voeg dan de koriander toe en breng op smaak met de vissaus. Snijd de coquille in zeer dunne plakjes en plaats rechtstreeks in het bord. Giet de bouillon over de coquilles en werk af met de cashewnoten. Werk af met wat koriander. Ingrediënten 1 l visbouillon 300 gr shiitakes 8 Sint-Jacobsvruchten 2 wortelen 1 stengel selder 1 el fijngestampte gember 1 el fijngesneden citroengras 1 el rode peper koriander 4 el gehakte cashewnoten vi ...

Sint-jakobsnoten met een crème van winterpostelein

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sint-jakobsnoten-creme-van-winterpostelein-en-paksoi

... ooien klein beetje parmezaanse kaas over raspen en kruiden met citroensap zout en olijfolie. Voeg de crème en de coquille toe. ...

Coquilles aan vanillestokjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/coquilles/coquilles-vanillestokjes

... min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisFrans Ingrediënten 12 mooie, verse coquilles 6 vanillestokjes 50 ml olijfolie het sap van 1 limoen 12 dunne plakjes gedroogde ham Bereiden Spoel de coquilles snel onder de koude kraan en dep ze daarna goed droog met keu ...

Jeroen Meus - Carpaccio van coquilles met zeekraal en daikon - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-coquilles-met-zeekraal-en-daikon

... Carpaccio van coquilles met zeekraal en daikon - Het hoeft niet alle dagen vlees met groenten en patatten te zijn! Ook dit fijne voorgerechtje met sint-jakobsschelpen, zeekraal en witte rammenas is dagelijkse kost! Jeroen werkt het gerecht af met een fijne vinaigrette ...

Mijn Pop-uprestaurant!: Coquilles met bloedworst en appel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/mijn-pop-uprestaurant-coquilles-met-bloedworst-en-appel

... ol tot puree. Snij de bloedworst in stukjes. Bak ze in wat boter in de pan. Snij twee coquiles tot carpaccio. Bak per persoon een coquille in een hete pan. Bak ze kort aan elke kant en kruid met peper en zout. Laat de bruine fond inkoken. Kruid met peper en werk af met klontjes boter. Serveer alles op een mooi bordje. Werk af met stukjes appel. Ingrediënten 1 rode kool 2 steranijs 3 peulen kardemom 5 appels 2 cm gember bruine suiker gewone suiker 2 bloedworsten 6 sint-jakobsvruchten 6 aardappelen 1 mespunt nootmuskaat room 4 klontje boter olijfolie peper zout 1 citroen 1 mespunt curry 1 sjalot 200 ml bruine fond ...