Resultaten voor confituurtaart

Recepten van Toen | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/category/recepten-van-toen/

... en. Op een schotel afdeelingen maken van vleesch, uitjes, augurkjes, kroot, aardappelen, wit en geel van de eieren, bij wijze van confituurtaart. Elke afdeeling scheiden door een weinig mayonnaise. De schotel garneeren met peterselie of fijngesneden sla. Vervolgens wordt in een laatste zin op keurige wijze duidelijk gemaakt dat je een stuk sneller bent als je gewoon de hele rotzooi door elkaar mikt met wat olie en azijn erdoor. Dat het een echt Rotterdamsch kookboek is blijkt wel uit het feit dat hier gesproken wordt van ‘krootjes’. Alleen in de zomer zijn er ‘bietjes’ en in de winter zijn het ‘kroten’. Heerlijk boek. ...

Huzarensla | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/huzarensla/

... en. Op een schotel afdeelingen maken van vleesch, uitjes, augurkjes, kroot, aardappelen, wit en geel van de eieren, bij wijze van confituurtaart. Elke afdeeling scheiden door een weinig mayonnaise. De schotel garneeren met peterselie of fijngesneden sla. Vervolgens wordt in een laatste zin op keurige wijze duidelijk gemaakt dat je een stuk sneller bent als je gewoon de hele rotzooi door elkaar mikt met wat olie en azijn erdoor. Dat het een echt Rotterdamsch kookboek is blijkt wel uit het feit dat hier gesproken wordt van ‘krootjes’. Alleen in de zomer zijn er ‘bietjes’ en in de winter zijn het ‘kroten’. Heerlijk boek. Leuk? Delen dan: ...

Jeroen Meus - Pruimentaart met nootjes en havermoutcrumble - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pruimentaart-met-nootjes-en-havermoutcrumble

... mencompote op een getoaste boterham of bij kaas. 26. Verdeel de brokjes crumble over de hele oppervlakte van de taart. 27. Zet de confituurtaart in de voorverwarmde oven van 180°C. Bak ze ongeveer een half uur tot de crumble knapperig goudbruin is. 28. Laat de taart op de ovenplaat afkoelen, tot de vulling is opgesteven. Bepoeder het gebak eventueel met een beetje bloemsuiker en snij ze in punten met een groot vlijmscherp mes. ...