Resultaten voor confiture van poenpoen

Jeroen Meus - Carré confiture - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carre-confiture

... Carré confiture - Niet zo lang geleden maakten we pruimenconfituur. Die kun je natuurlijk gebruiken om een carré confiture te maken, met een bodem van krokant bladerdeeg en een laagje frangipanedeeg.Bladerdeeg is een ‘getourneerd’ of gedraaid deeg, waardoor ...

Provençaalse abrikozen confituur - Provencal apricot confiture (GF-DF-V)

http://boeddhamumglutenfree.blogspot.be/2015/08/provencaalse-abrikozen-confituur.html

... Provençaalse abrikozen confituur - Provencal apricot confiture (GF-DF-V)Op de markt zijn nu, eind augustus, heerlijk rijpe abrikozen te koop uit de Provence. Ik maakte deze confituur, naar een klassiek recept uit de Provence, met de volle smaak van vanille en de abrik ...

Uit de keuken van Levine: Abrikozen-citroentaartje

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2011/06/abrikozen-citroentaartje.html

... ten115 gram gesmolten ongezouten roomboter Vulling:50 gram suiker20 gram patentbloem2 grote eieren, los geklopt155 gram abrikozen confiture/jam80 ml vers geperst citroensap Verder:vierkant bakblik van 20 cmpoedersuiker voor de bovenkant Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet het bakblik in en bekleed met bakpapier (bodem en alle zijkante; dit gaat het beste met 2 repen bakpapier).Meng patentbloem, suiker, zout en hazelnoten in een foodprocessor door elkaar, druk op de pulseknop totdat d ...

https://saskookt.blogspot.com/2020/01/carre-confiture.html

... lang goed zou blijven. Dus gebruikte ik de druivengelei voor een aperitiefhapje en maakte ik er voor het eerst een echte carré confiture van. Lekker, maar met een fruitconfituur met stukjes zou dit nog lekkerder zijn denk ik.Het recept kwam van Jeroen Meus, altijd een aanrader voor klassiekers. Alleen had ik het beter op voorhand even doorgelezen, want de frangipane bleek genoeg voor 4 taarten te zijn... Gelukkig bewaart het goed in de vriezer.Dit heb je nodig voor 1 taart:100 g boter op kamertemperatuur65 g kristalsuiker65 g bloemsuiker65 g a ...

https://saskookt.blogspot.com/2020/01/carre-confiture.html

... lang goed zou blijven. Dus gebruikte ik de druivengelei voor een aperitiefhapje en maakte ik er voor het eerst een echte carré confiture van. Lekker, maar met een fruitconfituur met stukjes zou dit nog lekkerder zijn denk ik.Het recept kwam van Jeroen Meus, altijd een aanrader voor klassiekers. Alleen had ik het beter op voorhand even doorgelezen, want de frangipane bleek genoeg voor 4 taarten te zijn... Gelukkig bewaart het goed in de vriezer.Dit heb je nodig voor 1 taart:100 g boter op kamertemperatuur65 g kristalsuiker65 g bloemsuiker65 g a ...

Weekmenu 12 en 13

http://madamezsazsa.blogspot.com/2014/04/weekmenu-12-en-13.html

... Weekmenu 12 en 13 Een weekmenu maken is één ding, gaan zitten en er over schrijven een ander.Maar omdat ik toch moet ontbijten en ontbijten achter de computer een van de geneugten van het huisvrouwschap met schoolgaande kinderen is, combineer ik deze ochtend beide. Op ...