Resultaten voor cola

Kip met cashewnoten en cola | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kip-met-cashewnoten-en-cola

... Kip met cashewnoten en cola - Snijd de kip in kleine stukjes en marineer ze in de ketchup, de cola, het limoensap en kruid naar smaak met een beetje tabasco. Kruid vervolgens met peper en zout en laat een halfuurtje marineren. Bak de kippenblokjes in een beetje bakboter ...

Sticky spareribs met cola | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/sticky-spareribs-met-cola

... Sticky spareribs met cola - Kruid de spareribs met PH Pepermix en zout en halveer ze. Snijd de limoen doormidden, schil de ui, wortel en knoflook en snijd alles grof in stukken. Doe alles in een kookpot samen met de oestersaus, sinaasappelsap, cola en de spareribs. ...

Long Island iced tea met kruidenbuiltje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/long-island-iced-tea-met-kruidenbuiltje

... Long Island iced tea met kruidenbuiltje - Gril kort het kruidenbundeltje. Meng de 5 alcohols, voeg er limoensap en cola aan toe. Ingrediënten 1 takje basilicum 1 takje rozemarijn 3 limoenen (sap) 5 dl cola 1 dl gin 1 dl cointreau 1 dl rum 1 dl tequila 1 takje bonenkruid ...

Ivans colasaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/ivans-colasaus

... Ivans colasaus - Versnipper de ui en sjalot en stoof deze in olijfolie in een steelpannetje. Kruid met peper en zout. Blus het geheel met cava en de cola. Dan veel gehakte koriander, oregano en bladselder toevoegen samen met het sap van een halve citroen. Laat flink ...

Tarwe met scampi en colasaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tarwe-met-scampi-en-colasaus

... Tarwe met scampi en colasaus - Kook de tarwe. Maak de scampi schoon en snijd ze in 3. Snijd de paprika en sjalotjes in kleine blokjes. Warm wat olie in de pan en bak de scampi. Als ze bijna gaar zijn, voeg dan de groentjes toe en bak knapperig aan. Voeg de tarwe toe ...

Spareribs met cola en gevulde aardappel | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/spareribs-met-cola-en-gevulde-aardappel

... Spareribs met cola en gevulde aardappel - Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 190°C Vermeng alle ingrediënten voor de marinade Stoof de uien glazig en doe ze bij de marinade. Versnijd de ribbetjes en laat ze hierin +/- 1u marineren. Haal de ribbetjes uit de marinade ...

Los Molles Syrah Reserva, Valle de Limán, Chili | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/los-molles-syrah-reserva-valle-de-liman-chili/

... geleiding van de eendenborst met tamarinde, is een fantasische rode uit Chili. Waarom Bijna zou je bij dit gerecht beter cola kunnen drinken. Zoveel smaak, zuur van de tamarinde, zoet, pittig. Bijna, zei ik. Want cola walst overal overheen en degradeert de eend tot fastfood. Nee, we nemen de dijk van een wijn die op het pittige ...

Cuba libre

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/325/cuba-libre-1

... te;n van de populairste coc ...

Cuba libre

http://www.omasrecepten.com/recepten/Dranken/Cocktails/Cuba%20libre.html

... class="recipe">Cuba libre Per glas Ingrediënten : cola5 cl bacardi limoensap ijsblokjes Bereiding : Neem een longdrinkglas en doe er 5 of 6 ijsblokjes in. Schenk er dan 5cl Bacardi in en vul aan met cola. Pers er een beetje limoensap bij en garneer met een schijfje ...

Surinaamse rum of nobele Brandy? - Borgoe Extra ReserveOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/borgoe/

... ijn eigen merk. Borgoe heet het, en het wordt gestookt door Suriname Alcoholic Beverages, ‘S.A.B, jongen!’ Borgoe-cola is de nationale mix, en daarvoor neem je dan de instapper, Borgoe 82, die ruikt zoals rum moet ruiken: naar rum. Zoet dus, met sliertjes vanille en specerijen, en dat hitsige dat herinnert aan zwetende tropennachten. Ergens in voorbije eeuwen hebben zuinige, bewaarderige types uitgevonden dat sterke drank van smaak verandert als je hem jaren opslaat in vaten. Het resultaat is dan minder ‘direct’, de primaire, kenmerkende aroma’s gaan over in een wat chiquere, belegen geur. En dus is er de Borgoe Extra ‘Golden Rum†...