Resultaten voor claudia allemeersch lamsnavarrin

Luchtige crème van Griekse yoghurt

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/luchtige-creme-van-griekse-yoghurt

... Luchtige crème van Griekse yoghurt - Met dit recept maak je een heerlijk luchtige crème van Griekse yoghurt. De honingmeloen zorgt voor een zoete toets.  - Versnijd de honingmeloen in gelijkmatige stukken en breng in een stoofpan.Voeg de rietsuiker ...

Parmentier met grijze garnalen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/parmentier-met-grijze-garnalen

... Parmentier met grijze garnalen - Parmentier met grijze garnalen - Schil de aardappelen en kook ze gaar. Pureer de aardappelen en werk af met de dooiers en de boter. Kruid af met peper en zout.Maak de preiwit schoon en snijd in fijne schijfjes. Fruit deze aan ...

Pasta met pastinaak - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/pasta-met-pastinaak

... Pasta met pastinaak By: claudia allemeersch Gepubliceerd: 31 mei 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: pastinaken : 2 verse pasta naar keuze peper zout olijfolie arachideolie rood chilipepertje : 1 platte peterselie : 1/2 bosje look : 2 teentjes ...

Pot-au-feu met lotte - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/pot-au-feu-met-lotte

... Pot-au-feu met lotte By: claudia allemeersch Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: lotte : 600 gr olijfolie : 1 dl blaadjes van selder : enkele geplette look : 2 teentjes Piment d'Espelette gekonfijte citroen : 1 groene ...

Kreeft met schorseneren en kaviaar - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kreeft-met-schorseneren-en-kaviaar

... Kreeft met schorseneren en kaviaar By: claudia allemeersch Gepubliceerd: 14 November 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: kreeften (900gr) : 2 water : 5 l zeezout : 170 gr suiker : 250 gr steranijs : 2 schorseneren : 1 kg melk : 1 l citroen ...

Carolines blog: Amandeltaart

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013/02/amandeltaart.html

... Amandeltaart Ingrediënten: - 250 g blanke amandelen - 6 eieren, gesplitst - 250 g fijne kristalsuiker - geraspte schil van 1 sinaasappel - geraspte schil van 1 citroen - 4 druppels amandel-extract - poedersuiker om te bestuiven Bereiden: 1. Verwarm de oven voor op ...

Veggie: Midden Oosterse salade met zoete aardappel - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/midden-oosterse-salade-zoete-aardappel/

... Veggie: Midden Oosterse salade met zoete aardappel Voor onze verjaardagen kregen vriendlief en ik onder andere het boek 'Duizend-en-een smaken' van claudia Roden. Een boek met lekker uitziende Midden-Oosterse gerechten. De recepten zijn helder uitgelegd en veel zijn ...

Turkse kofte kebab met tomatensaus en yoghurt - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/kofte/

... Turkse kofte kebab met tomatensaus en yoghurt Uit het boek van claudia Roden maakte ik eerder de zoete aardappelsalade. Voor een etentje met een Midden-Oosters thema was ik wederom geïnspureerd door het boek Duizend-en-een-smaken en maakt ik kofte kebab met tomatensaus ...

Macaronistoofpotje - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/macaronistoofpotje

... Macaronistoofpotje 2 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering6.9obv 8 waarderingen HoofdgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 2 courgettes, in blokjes 200 gram sperziebonen, gehalveerd 2 vleestomaten, ontveld en in blokjes 1 eetlepel ...

Kookblog Lepeltje Liefde

http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2012/06/kiptajine-met-duizend-en-een-smaken.html

... Kiptajine met duizend-en-één smaken 'In het buitenland slaat ze een telefoonboek open en belt lukraak mensen en vraagt naar hun eetgewoontes. In de trein spreekt ze wildvreemden aan over recepten. Eindeloos graaft ze in de historie van een land om grip te krijgen op ...