Resultaten voor chop choy met varken

Jeroen Meus - Chop choy met spiering en noedels - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chop-choy-met-spiering-en-noedels

... chop choy met spiering en noedels - Een snel eenpansgerecht waar je veel oosterse smaken in zal terugvinden. chop choy betekent letterlijk ‘gemengde groenten’, dus je kan er alle kanten mee uit. Met de malse stukjes gebakken varkensvlees en de overvloed ...

Chop choy met gegrilde gamba’s | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chop-choy-met-gegrilde-gambas

... chop choy met gegrilde gamba’s - Op reis met Koen Crucke. Koen houdt van de Aziatische keuken. Sofie maakt hem een chop choy met veel groenten met gegrilde gamba's met een lekker sausje. Je kan de gamba's ook maken op de barbecue. Voorbereiding: Was de groenten. ...

Roergebakken bloemkool, choy sum en kousenband - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/bloemkool/roergebakken-bloemkool-choy-sum-kousenband

... Roergebakken bloemkool, choy sum en kousenband 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 10 waarderingen BijgerechtVegetarischThais bevat per portie92 kcal Ingrediënten 1 eetlepel arachideolie 2 teentjes knoflook, geperst 1 theelepel ...

Franse venkel met spekjes en tijm | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/franse-venkel-met-spekjes-en-tijm/

... Franse venkel met spekjes en tijm ‘Varkensvlees is terug,’ schreef Mac van Dinther in de restaurantrecensie van de Volkskrant afgelopen zaterdag. Op de restaurantkaart, bedoelde hij. Hm. Terug is niet het juiste woord, vind ik. varken is nooit chic geweest. ...

Varken en koolsla uit het zuiden | VTM Koken

https://koken.vtm.be/jamies-american-road-trip/recept/varken-en-koolsla-uit-het-zuiden

... varken en koolsla uit het zuiden - Verwarm je oven voor op de hoogste stand. Maak in de varkenshuid inkervingen van ongeveer 1cm diepte. Sprenkel wat olijfolie over het varken en kruid rijkelijk met zout, peper en paprikapoeder. Wrijf de varkenshuid goed in met die ...

Côte à l'os van het varken met salsa van gegrilde maïs, venkel en blauwe kaas

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/89911/cote-a-los-van-het-varken-met-salsa-van-gegrilde-mais-venkel-en-blauwe-kaas-1

... Côte à l'os van het varken met salsa van gegrilde maïs, venkel en blauwe kaas - Redactrice Elise: "Ik hou ervan om de salsa gewoon toe te voegen aan de côte à l'os en de pan zo op tafel te zetten. Het hoeft ...

Iers lamskroontje, aardappel met kruidenboter en jus met tijm | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/iers-lamskroontje-aardappel-met-kruidenboter-en-jus-met-tijm

... Iers lamskroontje, aardappel met kruidenboter en jus met tijm - Gaar de aardappelen in de schil in gezouten water. Schil ze, als ze gaar zijn, en snijd er plakjes van ongeveer 0,5 centimeter van. Maak nu de kruidenboter door alle kruiden fijn te hakken en ze te mengen ...

Homemade fastfood: zelf kipcorn maken | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/homemade-fastfood-zelf-kipcorn-maken

... Homemade fastfood: zelf kipcorn maken - Onder het motto "hoe vettiger hoe prettiger" en "YOLO", is dit de eigen versie van kipcorn. Je kan het met lange tv-worstjes maken, ofwel kip ofwel varkensvlees. Ideaal met een pintje bij een avond voetbal kijken. Schuif de worsten ...

Suikervrije dadel-walnoot koek – sugarfree date walnut slices (GF-SF)

http://boeddhamumglutenfree.blogspot.be/2015/03/suikervrije-dadel-walnoot-koek.html

... psyllium husks1 tsp baking powderpinch of salt100 g butter or soft coconut oil4-8 tbsp cold water The filling:Depit the dates and chop into pieces. chop the walnuts roughly. Put the dates in a small saucepan and with the liquids, bring to the boil. Let it cook softly about 8 minutes, while you stir once in a while. Add the walnut pieces and fold them in at the end. Set aside and let it cool.The dough:Mix the dry ingredients, add the butter or coconut oil and, with 2 knives, cut into small pieces. Start kneading and add 1 tablespoon at a time, the water, enough to just let the dough come together and stop sticking to your hands. Divide the dough into 2 pieces and roll them out into 2 rectangles of 30 x 20cm.Divide the date mixture on dough 1 and smear delicately out, except for 1 cm on top and bottom. Smear with your fingers a little water on the bare edges and put dough 2 on top. With a fork press the edges together. Score the dough into 12, not all through but just the top!Pre heat the oven on 175°C.Bake for 30-35 minutes in the middle of the oven till lightly golden. Let it cool for some minutes, then cut the slices through with a sharp knife and let them cool completely. ...

Carrot oatmeal breakfast bowl (GF-SF-V-DF)

http://boeddhamumglutenfree.blogspot.com/2014/02/carrot-oatmeal-breakfast-bowl-gf-sf-v-df.html

... grated carrot1 tbsp sultanaszest and juice of 1 mandarin or ½ orange½ tsp cinnamon¼ tsp ginger powderpinch of nutmeg1 ? 2 tbsp chopped raw walnuts or almonds, maybe dry-roast them first for deeper flavour Put the nut milk, I like to use coconut milk, in a pot and bring to a soft boil.Stir in oats and grated carrot and reduce to a simmer.Then add the sultanas, zest and juice and the spices. Stir everything well and let it simmer for about 8 minutes till everything is smooth and creamy and the carrots cooked. Stir occasionally and when it gets a little dry, add some water.In the simmer time you can crack and chop your walnuts or almonds.Serve in your favourite bowl, sprinkle with the nuts and maybe some extra coconut milk.For me this breakfast is sweet enough, but you can always add a little maple syrup!Enjoy! ...