Resultaten voor chocolademousse met baileys

Jeroen Meus - Mousse van chocolade en Baileys, boterwafeltjes en perensalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mousse-van-chocolade-en-baileys-boterwafeltjes-en-perensalade

... Mousse van chocolade en Baileys, boterwafeltjes en perensalade - Dit is wat ze noemen een 'guilty pleasure'. De chocolademousse krijgt extra veel smaak door er baileys aan toe te voegen. In combinatie met peer is het een echt topdessert. - 0. Splits de eieren. 1. ...

Koffietrifle met Baileys | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/koffietrifle-met-baileys

... Koffietrifle met baileys - Maak eerst de koffiesaus. Breng de straffe koffie aan de kook samen met de 4 el suiker en laat 3 minuutjes koken. Haal van het vuur en laat volledig afkoelen. Klop de room tot zachte punten samen met de bloemsuiker. Roer er 2 el baileys onder. Verkruimel ...

Recept voor Chocoladeschuim met Baileys en krokante laagjes met meringue en speculaas | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/chocoladeschuim-met-baileys-en-krokante-laagjes-met-meringue-en-speculaas/

... askoekjes.Verdeel telkens een lepel van de meringue en speculaas in 4 glaasjes en spuit er met behulp van een spuitzak wat van de chocolademousse op. Herhaal tot het glas vol is en eindig met de kruimels. Druppel er wat karamelsaus over en dien op. Geniet van Chocoladeschuim met baileys en krokante laagjes met meringue en speculaas ...

Zelf Baileys maken | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zelf-baileys-maken

... Zelf baileys maken - Giet alles in de blender of keukenmachine. Mix kort, tot het net is vermengd. Giet in schone flessen en sluit ze af. In de koelkast bewaar blijft hij zeker 2 maanden goed. Serveer met veel ijs, of over een vanille-ijsje. Ingrediënten 200 ml slagroom 1 blikje ...

No-bake chocoladetaart met Baileys en Oreo's - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/bake-chocoladetaart-met-baileys-en-oreos/

... No-bake chocoladetaart met baileys en Oreo’s OMG, Baileys, Oreo's én chocolade in één recept? Ja, je leest het goed. Deze taart is dan ook goddelijk! Een tijdje geleden at ik een baileys taart in een café, maar deze viel toch wat tegen. Ik nam mezelf dan ook voor om ze;f ...

Mini Chocolade Tulbanden met Baileys recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/mini-tulbandjes-met-baileys/

... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Beslag140 gram Bloem 175 gram Fijne Kristalsuiker 30 gram Cacaopoeder 40 gram Chocolade (puur) 125 milliliter Karnemelk 120 milliliter Koffie (afgekoeld)100 milliliter Olijfolie 1 stuk Ei  1/2 theelepel Baileys  ...

Chocolademousse

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chocolademousse

... elen en roer er dan de room door. Spatel ten slotte voorzichtig het eiwit door de mousse voor een extra luchtig resultaat.Giet de chocolademousse in glazen of kommetjes en zet in de koelkast om af te koelen.Versier met enkele framboosjes en een takje verse munt. ...

Jeroen Meus - Baileys-pistache panna cotta met citroencrumble en nougat - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/baileys-pistache-panna-cotta-met-citroencrumble-en-nougat

... Baileys-pistache panna cotta met citroencrumble en nougat - Panna cotta betekent letterlijk ‘opgekookte room’. Exact wat dit populaire Italiaanse dessertje vraagt qua bereiding. De basis met room opkoken, verdelen over kommetjes en verder opstijven in de koelkast. ...

Chocolademousse met notenkoekje en appelsien | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocolademousse-met-notenkoekje-en-appelsien

... de slagroom op tot er pieken verschijnen en meng die in 2 keer onder de gesmolten chocolade. Doe de rest van de slagroom over de chocolademousse en vermeng. Laat 30 min. opstijven in de ijskast. Schil intussen de appelsien en snij het vruchtvlees uit op de witte rand. Haal de chocolademousse uit de ijskast en doe deze in een breed glas. Werk af met de notenkoek, appelsien en enkele blaadjes munt. Ingrediënten 300 gr pure chocolade 600 ml room 2 appelsienen 1 eiwit 4 el suiker 4 el amandelschilfers zout enkele muntblaadjes bakpapier ...

Signature dish Feni X: Duo van “echte” huisgemaakte chocolademousse | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/signature-dish-fenix-duo-van-echte-huisgemaakte-chocolademousse

... Signature dish Feni X: Duo van “echte” huisgemaakte chocolademousse - Pure chocolademousse: De room tot ¾ opkloppen. 600 gr pure chocolade smelten au bain-marie en op lichaamstemperatuur brengen. De chocolade stilletjes al roerend toevoegen aan de room (niet meer kloppen). ...