Resultaten voor chocoladefondue toblerone

Chocoladefondue klassiek - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/chocoladefondue/chocoladefondue-klassiek

... een voorverwarmde aardewerk of metalen fonduepan en geef er de vruchten bij. Extra benodigd Fonduepan OpmerkingDe oorspronkelijke chocoladefondue is een creatie van een reclameman voor toblerone in New York. U kunt voor deze fondue desgewenst toblerone melkchocolade gebruiken. De beetjes gesmolten honing en amandelnoga zorgen voor extra smaak. KookboekHet recept 'Chocoladefondue klassiek' is afkomstig uit het kookboek... Fondue bij jou of bij mij thuisRobert CarmackFondues zijn makkelijk en leuk om te maken. Ze zijn ook fantastisch voor een gezellig samenzijn met familie of vrienden. Dipsauzen zijn van allerlei ingredienten te... lees verder© Good Cook Publishing. ...

Chocoladefondue met vers fruit

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chocoladefondue-met-vers-fruit

... chocoladefondue met vers fruit - Kaasfondue is altijd lekker, maar tegen deze heerlijke chocoladefondue met fruit zegt niemand neen. Een lekkere en leuke manier om je maaltijd af te sluiten. - Snijd het fruit in stukjes. Maak eventueel figuurtjes met een koekjesvormpje in de ...

Chocoladefondue met bosbessen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/chocoladefondue/chocoladefondue-bosbessen

... chocoladefondue met bosbessen 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 200 ml room 150 g pure chocolade, in stukjes 15 g boter 2 eetlepels whisky 2 bakjes bosbessen Bereiden Doe de ...

Chocoladefondue | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocoladefondue

... chocoladefondue - Giet de room in een kookpotje en zet op een middelmatig vuur. Breek de chocolade in brokken en doe ze mee in het potje. Roer goed door met een garde tot de chocolade helemaal gesmolten is. Giet op het einde de Amaretto erbij en roer nog even door. Serveer in ...

Chocoladefondue van witte chocolade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/chocoladefondue/chocoladefondue-witte-chocolade

... chocoladefondue van witte chocolade 6 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 125 ml glucosestroop of golden syrup 170 ml slagroom 60 ml Cointreau of andere sinaasappellikeur ...

Chocoladefondue met Nutella - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/chocoladefondue/chocoladefondue-nutella

... chocoladefondue met Nutella 6 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 10 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 2 kiwi's 1 tros witte druiven 250 g aardbeien 2 bananen 6 verse vijgen 2 sinaasappels 250 g Nutella 150 ...

Chocoladefondue van pure chocolade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/chocoladefondue/chocoladefondue-pure-chocolade

... chocoladefondue van pure chocolade 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 7 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 4 plakjes cake 250 g aardbeien 250 g gekoelde ananasstukjes 300 g pure chocolade 100 ml slagroom Bereiden ...

Chocoladefondue met rum - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/chocoladefondue/chocoladefondue-rum

... chocoladefondue met rum 6 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 8 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 250 g pure chocolade, fijngehakt 125 ml kookroom 1-2 eetlepels rum 1 mandarijn of kleine sinaasappel, in partjes ...

Chocoladefondue - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/chocoladefondue/chocoladefondue

... ander fruit (appel of banaan), in stukjes of plakjes Bereiden Rangschik het gesneden fruit op een schaal. Maak vervolgens snel de chocoladefondue, anders verkleurt het verse fruit (bedruppel appel en peer nu liever niet met wat citroensap, want dat proef je).Breng de slagroom in een steelpan tegen de kook. Draai het vuur uit en laat de room iets afkoelen (chocolade smelt al bij lichaamstemperatuur en mag niet te warm worden). Verbrokkel de chocolade erboven en roer goed door, zodat de chocolade smelt en een mooie smeuïge massa ontstaat.Schenk de chocolademassa over in de chocoladefonduese ...

Recept voor visvijverfondue | njam!

http://www.njam.tv/recepten/visvijverfondue

... oog steek ik uit met de punt van een rond spuitmondje. Dat oogje heb je nodig om de haak in te steken, zodat je kunt vissen in de chocoladefondue. Klop de eitjes los samen met de kristalsuiker en het vanillemerg. Voeg nu ook de melk bij dit beslag. Dompel voorzichtig de brio ...