Resultaten voor chocoladecake met amandelmeel en polenta

Jeroen Meus - Polenta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/polenta-0

... polenta - Een bord polenta op basis van maïsgriesmeel katapulteert je zo naar de Italiaanse keuken. Delizioso! - 0. Breng de kippenbouillon aan de kook, schenk twee derde ervan in een stoofpot en giet de polenta erbij. 1. Blijf ongeveer 5 minuten roeren tot het maisgriesmeel ...

Polenta met look en kruiden | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/polenta-met-look-en-kruiden

... polenta met look en kruiden - Giet de polenta langzaam in het kokend gezouten water. Kook al roerend gedurende 5 minuten gaar en werk af met een klontje boter. Snijd de kruiden en de look fijn en meng ze onder de polenta. Nappeer de olijfolie en strooi er wat Parmezaanse kaas ...

Italiaanse boerenworst met polenta | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/italiaanse-boerenworst-met-polenta

... Italiaanse boerenworst met polenta - Braad de boerenworsten in bakboter en voeg de tijm, de rozemarijn en de salieblaadjes eraan toe. Giet de polenta langzaam in het kokend gezouten water. Kook al roerend in 5 minuten gaar. Leg de polenta op een bord, serveer daarbovenop de ...

Polenta met spek en salie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/polenta/polenta-spek-salie

... polenta met spek en salie 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen BijgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 250 g polenta 75 g boter 100 g spekreepjes 4 eetlepels salieblaadjes, fijngesneden 75 g Parmezaanse kaas, geraspt Bereiden ...

Chocoladecake van pure chocolade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/chocoladecake/chocoladecake-pure-chocolade

... hocolademengsel door het eimengsel. Spatel tot slot de gezeefde bloem door het beslag.Schep het mengsel in een cakevorm en bak de chocoladecake ca. 25 minuten in de voorverwarmde oven. Extra benodigd Cakevorm Het recept 'Chocoladecake van pure chocolade' is afkomstig uit het kookboek Desserts (fun food serie) van Thea Spierings. © Caplan Books. ...

Hazenrug met polenta en kastanjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-polenta-en-kastanjes

... Hazenrug met polenta en kastanjes - Bak het vlees in wat olijfolie en boter. Kruid met peper en zout Giet de polenta langzaam in kokend water. Kook al roerend 3 min gaar. Voeg de laatste minuut de gekookte kastanjes toe. Maak de porcini (eekhoorntjesbrood) schoon, snijd in ...

Gegrilde polenta - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/polenta/gegrilde-polenta

... Gegrilde polenta 10 stuks 0 min voorbereiden 30 min bereiden 1 uur wachten waardering7.6obv 8 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 400 g polenta extra vergine olijfolie Bereiden Breng 1½ liter water en 2 theelepels zout in een grote pan aan de kook. ...

Tofu met een crust van polenta en zongedroogde tomaten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/tofu-crust-polenta-zongedroogde-tomaten

... Tofu met een crust van polenta en zongedroogde tomaten 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering6.6obv 8 waarderingen BijgerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 1 takje rozemarijn, fijngesnipperd 4 zongedroogde tomaten, fijngesnipperd snufje ...

Chocoladecake met roodbruin bier

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chocoladecake-met-sausje-van-roodbruin-bier

... roer er de suiker door.Laat even koken roer er de sinaasappelschil door verwijder van het vuur en laat volledig afkoelen.Maak de chocoladecake Vet een cakevorm in en bestrooi met bloem. Verwarm de oven voor op 180°C.Klop in één kom de 6 dooiers luchtig met 100 g van de kandijsuiker gedurende 3 minuten.Klop in een andere propere kom de eiwitten tot zachte pieken.Laat de mixer draaien en voeg er lepel per lepel de resterende 40 g kandijsuiker aan de eiwitten toe.Laat de mixer nog even draaien tot de meringue stevig en glanzend is.Roer de gesmolten chocolade samen met de Rodenbach en het amandelbloem door de eierdooiers.Spatel er voorzichtig de eiwitten door en giet in de cakevorm.Bak de ...

Kruimelige citroencake - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/cake/kruimelige-citroencake

... Kruimelige citroencake 6 personen 0 min voorbereiden 1 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen GebakVegetarischItaliaans Ingrediënten 120 g boter, in stukjes 170 g bloem 120 g fijne kristalsuiker 120 g amandelmeel (natuurwinkel) 100 g fijne polenta of griesmeel ...