Resultaten voor chocolade sinaas

Panna cotta met sinaas en saffraan | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-met-sinaas-en-saffraan

... de dragon aan toe. Ingrediënten 2 sinaasappelen 8 dl room 1 steranijs 1 el dragon saffraan 3 gelatineblaadjes (3gr/st) gesmolten chocolade 100 gr suiker blaadje munt ...

Mosselsoepje met sinaas en saffraan | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mosselsoepje-met-sinaas-en-saffraan

... Mosselsoepje met sinaas en saffraan - Pel de ui en de knoflook. Was de selderij. Snijd de ui, de knoflook en de selderij in kleine blokjes. Wok ze stevig aan in de arachideolie. Voeg de mosselen toe en schud het geheel goed op. Bevochtig met de witte wijn, het water, de ...

Varkensgebraad met saffraan en sinaasappel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-saffraan-en-sinaasappel

... Varkensgebraad met saffraan en sinaasappel - Snijd de aardappelen, wortelen, de tomaat en de sinaasappelen in stukken. Ontvouw het zakje en steek er het gekruide gebraad, de groenten, de partjes sinaas en de saffraandraadjes bij. Voeg er de maggi kruidenmix bij en sluit ...

Recept voor appelen met veenbessen - vijgenport | njam!

http://www.njam.tv/recepten/appelen-met-veenbessen-vijgenport

... bereiden: Schil en verwijder het klokhuis van de appelen. Verwarm de calvados met water en citroensap. Pocheer in zo’n 3 minuutjes de appelen. Verwarm de porto in een pan, los de suiker hierin op. Voeg er limoensap, sinaas- en limoenstukjes, kaneel en kardemompeultjes ...

Jeroen Meus - Verloren brood van brioche met amaretto en mascarponemousse met sinaasappel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/verloren-brood-van-brioche-met-amaretto-en-mascarponemousse-met-sinaasappel

... een ideale combinatie van mascarpone met sinaas. De afwerking bestaat uit een laagje cacaopoeder en koekjes op basis van amandel, chocolade en sinaas. - Snijd de schil van één sinaasappel. Doe die zestes en het sap van 2 sinaasappels in een steelpannetje. Doe de schil van de tweede sinaasappel nog niet weg, die gebruiken we straks nog. Voeg de suiker toe aan de sinaasappels en breng het geheel aan de kook. Laat het sap voor ¾ inkoken tot je een siroop krijgt en laat nadien even afkoelen.Splits de eieren, doe de dooiers met de suiker in de kom van de keukenmachine en k ...

Lamskoteletjes gepaneerd met noten op een sinaas-venkelslaatje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamskoteletjes-gepaneerd-met-noten-op-een-sinaas-venkelslaatje

... Lamskoteletjes gepaneerd met noten op een sinaas-venkelslaatje - Hak de noten fijn, meng met de paneermaal en voeg de rozemarijn toe. Kruid de koteletjes met peper en zout. Haal ze eerst door het losgeklopte ei en dan door het notenmengsel. Bak de koteletjes 3 à 4 minuten ...

Sinaas-advocaat mousse | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/sinaas-advocaat-mousse

... Sinaas-advocaat mousse - Week de gelatine in koud water. Giet het appelsiensap samen met de 40 gr suiker in een kookpot en zet op een hoog vuur. Snij de zeste van ¼ appelsien en voeg toe. Kook in tot de helft (2 dl) en zet van het vuur. Wring de gelatineblaadjes uit en ...

Recept voor kip met sinaas-gembersaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kip-met-sinaas-gembersaus

... bereiden: Meng de geraspte sinaasappelschil met het sinaas- en citroensap. Roer de honing, kippenbouillon, gember, mirin, chilivlokken en knoflook eronder. Klop de maïzena los met wat water en voeg toe aan de saus. Breng aan de kook en laat 5 minuten doorkoken op een ...

Jeroen Meus - Trifle van sinaasappel, plattekaas en chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/trifle-van-sinaasappel-plattekaas-en-chocolade

... Trifle van sinaasappel, plattekaas en chocolade - Een bom in laagjes! Zo kan je dit dessert met sinaasappel, cake, mousse van sinaas en chocolade het allerbest omschrijven. Het ziet er ook nog eens fantastisch uit, dus gewoon klaarmaken en genieten. - Week de gelatineblaadjes ...

Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/eigentijdse-dame-blanche-panna-cotta-van-chocolade-en-bitterkoekjes

... Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes By: Stéphane Buyens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: vanille-ijs zwarte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade ...