Resultaten voor charcuterie met tijm confituuer

L'Artista

http://saskookt.blogspot.com/2014/05/lartista.html

... nal: het eten is er fantastisch! Alle pizza's en pasta's worden er vers gemaakt met de beste ingrediënten. Wij aten er heerlijke charcuterie als voorgerecht en daarna een fantastische verse pasta met mosseltjes en saffraan en een kraakverse pizza met bresaola, tomaatjes en rucola. Hier zien ze ons zeker nog terug! ...

Chips van lomo Iberico met lookcrème en zoetzure sjalotjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/chips-van-lomo-iberico-met-lookcreme-en-zoetzure-sjalotjes

... hoeveelheid mayonaise en voeg de lookpuree al roerend toe, naargelang het gewenste smaakresultaat. Ingrediënten gedroogde lomo (charcuterie) kleine blaadjes kervel 1 schijfje wit brood zilverpoeder (facultatief) een halve liter olijfolie 10 lookteentjes 1 el mayonaise 4 fijngesneden sjalotjes scheutje xeresazijn 2 el suiker ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/focaccia-lunch.html

... elft natuur te laten voor je zoet beleg.Wat hebben we nodig:zelfgebakken focaccia mayonaisemosterdsla naar keuzefijngesneden charcuteriehardgekookte eitjes, in plakjesplakjes tomaatplakjes augurk Hoe gaan we te werk:Bak de focaccia en laat hem afkoelen. Snij de randen weg, zodat je aan alle zijden open kruim hebt.Besmeer je focaccia met mayonaise aan de ene kant en met mosterd aan de andere kant.Beleg met sla naar keuze (rucola is altijd leuk op focaccia).Vouw de plakjes charcuterie in twee en schrank ze op het brood, zodat je wat volume bekomt. Leg er hardgekookte eitjes, tomaat en augurk bovenop.Dek af met een tweede plak focaccia, die je besmeerd hebt met mosterd.Verpak je broodje in aluminiumfolie.TIP:Wat denk je van pindakaas, plakjes banaan en chocopasta als zoet b ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/focaccia-lunch.html

... elft natuur te laten voor je zoet beleg.Wat hebben we nodig:zelfgebakken focaccia mayonaisemosterdsla naar keuzefijngesneden charcuteriehardgekookte eitjes, in plakjesplakjes tomaatplakjes augurk Hoe gaan we te werk:Bak de focaccia en laat hem afkoelen. Snij de randen weg, zodat je aan alle zijden open kruim hebt.Besmeer je focaccia met mayonaise aan de ene kant en met mosterd aan de andere kant.Beleg met sla naar keuze (rucola is altijd leuk op focaccia).Vouw de plakjes charcuterie in twee en schrank ze op het brood, zodat je wat volume bekomt. Leg er hardgekookte eitjes, tomaat en augurk bovenop.Dek af met een tweede plak focaccia, die je besmeerd hebt met mosterd.Verpak je broodje in aluminiumfolie.TIP:Wat denk je van pindakaas, plakjes banaan en chocopasta als zoet b ...

Fruitwater met aardbeien, komkommer en tijm

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/water-met-aardbeien-komkommer-en-tijm

... Water met aardbeien, komkommer en tijm - Heerlijk water met een smaakje! Een leuk en simpel alternatief voor een lekker drankje. - Snijd de komkommer in dunne plakjes met een dunschiller.Spoel de takjes tijm schoon.Snijd enkele aardbeien in 2.Neem een grote kan of fles en ...

Lamsfilet met tijm en honing | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-met-tijm-en-honing

... Lamsfilet met tijm en honing - Bak het lamsvlees langs beide kanten gedurende 2 tot 3 minuten bruin in schuimende boter. Voeg er de appeltjes aan toe en laat ze meebakken. Haal het vlees uit de pan. Blus de pan met azijn, water en honing. Voeg er de room en gehakte tijm aan ...

Recept koele meloensoep met gember en basilicum | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-koele-meloensoep-met-gember-en-basilicum/

... t weinig aan de sfeer en de houding van de bewoners. Er was vroeger niks, en nu is er nog steeds verrekte weinig. Fantastische charcuterie maken ze, dat wel, van in de bossen rondlopende varkens op hoge poten. Verder zie ik alleen een stel van Italië en Frankrijk geleende schotels. En de pleiters en strijders voor onafhankelijkheid mogen dan nog altijd hun ideaal koesteren, de verfransing zit dieper dan hen lief is of dan ze misschien wel beseffen. Waarom zit er in alle stoofpotten het door de Fransen zo geliefde tijm, terwijl ik die in de natuur nergens aantref? Waarom wordt daarentegen de overal groeiende mirte alleen in likeur verwerkt en niet in gerechten? Corsica zou cultureel gezien veel met Sardinië en ...

Auberginerolletjes met tijm

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/229/auberginerolletjes-met-tijm

... Auberginerolletjes met tijm - Voor de kaasliefhebbers onder ons - Snij de kaas in staafjes van 1,5 cm dik. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de aubergines overlangs in plakken en gril ze kort aan beide kanten. Spreid de aubergineplakken uit op een werkblad. Schep ...

Recept voor Gegratineerde oesters met tijm en Solo | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gegratineerde-oesters-met-tijm-en-solo/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 12 oesters Toevoegen 100 g Solo, in kleine blokjes Toevoegen 2 sjalotten, gesnipperd Toevoegen ...

Tomaten uit de oven met knoflook, tijm en basilicum - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/tomaat/tomaten-oven-knoflook-tijm-basilicum

... Tomaten uit de oven met knoflook, tijm en basilicum 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 12 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 20-25 zeer rijpe trostomaatjes 2 eetlepels virgine olijfolie 10 blaadjes basilicum ...