Resultaten voor canneloni met vis

Recept voor Canneloni van groene kruiden met ricotta en parmezaankorstje | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/canneloni-van-groene-kruiden-met-ricotta-en-parmezaankorstje/

... ene kruiden uit om het overtollige vocht te verwijderen en hak ze fijn, meng ze vervolgens onder de ricottakaas en vul hiermee de canneloni. Schik de cannelonis in een ingeoliede schaal. Meng de parmezaan en het paneermeel en bestrooi hiermee de canneloni. Plaats ze in een voorverwarmde oven op 180° tot ze mooi kleuren. Serveer meteen met wat sla en bijvoorbeeld een vinaigrette van ‘extra vierge’-olijfolie en balsamico. Geniet van canneloni van groene kruiden met ricotta en parmezaankorstje ...

Cannelloni van zeeduivel en garnaal

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeeduivel-met-tomaat-aubergine-en-garnaal

... f en breng eventueel op smaak met citroensap. Gebruik een deel voor dit recept en vries de resterende bisque in porties in.Leg de canneloni in een compact diep bord. Snijd de zeeduivelfilet in porties. Schik de filets in een hoek tegen de canneloni aan en giet hiertussen groene bisque. Werk af met handgepelde garnalen en snippers belegen kaas. ...

https://saskookt.blogspot.com/2019/12/canneloni-met-witte-kool-en-ham.html

... aden mee in.Beleg elk lasagneblad met wat witte kool, een snede parmaham en wat parmezaan.Breng op smaak met peper en zout.Rol de canneloni op en snijd ze elke canneloni in 3 stukken.Zet de rolletjes in een ovenschotel.Bestrooi met wat parmezaan en zet 20 minuten in de oven. ...

https://saskookt.blogspot.com/2019/12/canneloni-met-witte-kool-en-ham.html

... aden mee in.Beleg elk lasagneblad met wat witte kool, een snede parmaham en wat parmezaan.Breng op smaak met peper en zout.Rol de canneloni op en snijd ze elke canneloni in 3 stukken.Zet de rolletjes in een ovenschotel.Bestrooi met wat parmezaan en zet 20 minuten in de oven. ...

Recept voor Canneloni met garnalen en vis | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/canneloni-met-garnalen-en-vis/

... egen enkele verse dragonblaadjes Toevoegen 100 g zongedroogde tomaten Toevoegen grote lasagnebladen (of gedroogde canneloni) Toevoegen 1 bosje jonge wortelen Toevoegen 250 g fijne groene boontjes Toevoegen 1 venkel Toevoegen 1 prei Toevoegen 2 tomaten Toevoegen 200 ml Solo Delifine Toevoegen 1 glas witte wijn Toevoegen 200 ml visfumet (=rijkelijk geparfumeerde bouillon) Toevoegen 2 sjalotten Toevoegen peper en zout Toevoegen Solo Toevoegen Bere ...

Recept voor canneloni gevuld met ricotta en spinazie | njam!

http://www.njam.tv/recepten/canneloni-gevuld-met-ricotta-en-spinazie

... p 220°C. Leg op elk pastavel een flinke lepel van het ricottamengsel en rol op. Schep de tomatensaus in een ovenschaal, leg de canneloni erop en bestrooi met de rest van de parmigiano. Bak 15 minuten in de oven zodat de canneloni een mooi goudbruin korstje krijgt. Ingrediënten voor 2 personen 200 gsemola rimacinata 2 eieren 200 gspinazie 2 elhazelnoten, gehakt 250 gricotta 2 kleine handjes basilicum, fijngesneden 1 snuifje nootmuskaat 4 elparmigiano 200 gkerstomaatjes, in stukjes 1 teentje look, gekneusd olijfolie - versgemalen zwarte peper - zout extra: pastamachine / ovenschaal ...

Cannelloni van aubergine met aardappelpuree

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/cannelloni-van-aubergine-met-aardappelpuree-en-spinazie

... sneden basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout.Meng de aardappelpuree met de ricotta de geraspte kaas en de spinazie.Maak canneloni met de gegrilde aubergine en vul ze met het aardappelmengsel.Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.Serveer met tomatensaus en garneer met een blaadje basilicum en de parmezaanschilfers.  ...

Recept voor Cannelloni van gemarineerde zalm met zure appel en avocado | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/cannelloni-van-gemarineerde-zalm-met-zure-appel-en-avocado/

... en smaak af met limoensap, peper van de molen en zout. Garneer kleine aperitiefbordjes met fijne lijntje limoenemulsie. Schik de canneloni in het midden van het bord en garneer met een topje stijve, room en een takje dille. Geniet van Cannelloni van gemarineerde zalm met zure appel en avocado ...

https://saskookt.blogspot.com/2019/06/lasagne-met-broccoli-basilicumricotta.html

... hier en daar neem je de recepten best niet te letterlijk (diepvrieserwten 7 minuten koken??).In het oorspronkelijke recept worden canneloni en een zelfgemaakte saus op basis van tomatenstukjes uit blik gebruikt in plaats van lasagnebladen en passata met kruiden. Doe er gerust je goesting mee :).Dit heb je nodig voor 4 personen:75 g erwten (diepvries)1 broccoli8 kerstomateneen potje basilicum250 g ricotta150 g mozzarellalasagneblad ...

https://saskookt.blogspot.com/2019/06/lasagne-met-broccoli-basilicumricotta.html

... hier en daar neem je de recepten best niet te letterlijk (diepvrieserwten 7 minuten koken??).In het oorspronkelijke recept worden canneloni en een zelfgemaakte saus op basis van tomatenstukjes uit blik gebruikt in plaats van lasagnebladen en passata met kruiden. Doe er gerust je goesting mee :).Dit heb je nodig voor 4 personen:75 g erwten (diepvries)1 broccoli8 kerstomateneen potje basilicum250 g ricotta150 g mozzarellalasagneblad ...