Resultaten voor cannelloni met vis

Cannelloni met tonijn en spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/cannelloni-tonijn-spinazie

... ng6.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 2 blikjes tonijn (op olie) 3 eetlepels olijfolie 300 g spinazie 12 cannelloni 100 g extra belegen kaas, geraspt Voorbereiden Laat de tonijn uitlekken. Haal de tonijn los met een vork. Was en droog de spinazie. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Bereiden Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak de spina ...

Gevulde cannelloni met inktvis en pesto | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-cannelloni-met-inktvis-en-pesto

... Gevulde cannelloni met inktvis en pesto - Kook de cannelloni al dente in gezouten water. Niet te plat! Snij de inktvisjes in brunoise samen met de chorizo en de zongedroogde tomaatjes. Vul hiermee de cannelloni op en stoom ze op 120 graden gedurende 3 minuten. Mix de basilicum, ...

Cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-met-scampis-zongedroogde-tomaten-en-groene-asperges

... sel op en rol dicht. Doe het water in een pan met de room, de bouillon, de mosterd en de ketchup. Neem een stoommandje, leg er de cannelloni in, doe de aspergepunten erbij en doe de saus erin. Per cannelloni 1 ½ minuut op 150° C stomen. Leg de cannelloni in een diep bord en giet de saus eroverheen. Schik de aspergepunten eromheen. Ingrediënten 16 scampi's 2 bolletjes buffelmozzarella 16 zongedroogde tomaatjes rucola (raketsla) 12 aspergepunten (kleine asperges) 1 th lepel graanmosterd 25 cl room 1 el ketchup 4 verse lasagneblaadjes 1 d ...

Cannelloni met gehakt en tomatensaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni

... uiden, erwten, parmezaanse kaas en het paneermeel mengen in een kom. Lasagnebladeren met een beetje van deze vulling oprollen tot cannelloni. cannelloni in een vuurvaste kom schikken en overgieten met een tomatensaus (olie in een keteltje, salie, oregano, basilicum, tom ...

Vegetarische cannelloni met ricotta en spinazie - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/cannelloni-ricotta-spinazie/

... Vegetarische cannelloni met ricotta en spinazie Zondag is het Moederdag en wat laat nou beter liefde zien dan een zelfgemaakt gerecht? Deze cannelloni maakte ik met behulp van lasagnevellen. Superleuk om zo je hartige cannelloni te maken (niet te verwarren met de zoete ...

Cannelloni gevuld met tonijn - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/cannelloni/cannelloni-gevuld-tonijn

... 1 blikje tomaatstukjes (nettogewicht 400 g) 1 sjalotje, gesnipperd 1 eetlepel kappertjes, fijngehakt ½ eetlepel tijmblaadjes 8 cannelloni 1 bekertje zure room 100 ml melk 50 g Parmezaanse kaas Voorbereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereiden Voeg de knoflook toe aan de tonijnstukjes en schep er de helft van de tomaatstukjes, het sjalotje, de kappertjes en de tijm door. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de rest van de tomaatstukjes met vocht over de bodem van een kleine lage ovenschaal. Vul de cannelloni met het tonijnmengsel en leg ze naast el ...

Kruidige cannelloni - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/cannelloni/kruidige-cannelloni

... Kruidige cannelloni 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 12 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans bevat per portie650 kcal 43 g eiwit 32 g vet 51 g koolhydraten Ingrediënten 200 g ham, heel fijngehakt 15 g verse basilicum, fijngehakt ...

Cannelloni gevuld met groene asperges, Faux Gras en sabayon | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cannelloni-gevuld-met-groene-asperges-faux-gras-en-sabayon

... de rest van de stelen in fijne schijfjes. Meng de groene aspergeschijfjes met de Faux Gras de GAIA en doe in een spuitzak. Vul de cannelloni op met de farce. Meng alle ingrediënten voor de sabayon en klop tot een mooie gladde schuimende saus. Presentatie: Presenteer de cannelloni met daarbij de meringue. Werk af met de sabayon en de groene aspergepunten.  Ingrediënten 8 beetgaar gekookte cannelloni's 20 groene asperges 320 gr Faux Gras de GAIA voor de meringue 60 gr eiwitten 20 gr griessuiker 10 gr eiwitpoeder 40 gr Faux Gras de GAIA 5 cl volle melk voor de sabay ...

Cannelloni met ricotta en tomaten

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/120/cannelloni-met-ricotta-en-tomaten

... e oven voor op 200°C. Vermeng de ricotta met het ei en de spinazie. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Vul de cannelloni met het mengsel. Beboter een ovenschaal en schik ze erin. Stoof de ui en de knoflook even in olijfolie en doe er de tomaten bij. Laat 5 minuten sudderen. Smelt 1 el boter en roer er de bloem door. Laat even sudderen en schenk er de melk bij. Roer tot de bechamelsaus bindt en laat nog even doorkoken. Breng op smaak met peper en zout. Roer er de helft van de parmezaan door. Verdeel de tomaten over de cannelloni, schenk er de saus overheen. B ...

Cannelloni met witloof, ham en edammer

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/142/cannelloni-met-witloof-ham-en-edammer

... cannelloni met witloof, ham en edammer - Een Vlaamse variatie op de klassieke cannelloni - Maak het witloof schoon en snipper het fijn. Pel en snipper de ui. Verwarm de oven voor op 180°C. Fruit de ui glazig in wat olijfolie. Doe er het witloof bij en een snuifje ...