Resultaten voor cakejes

Cakejes met pijnboompitten en honing - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/cake/cakejes-pijnboompitten-honing

... cakejes met pijnboompitten en honing 5 mini cakejes 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen GebakVegetarischOverige keukens Ingrediënten boter om in te vetten 150 g bloem + extra voor het bestuiven 1 ei 50 g rietsuiker 50 ml ...

Cakejes met sinaasappelmarmelade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/cake/cakejes-sinaasappelmarmelade

... cakejes met sinaasappelmarmelade 5 mini cakejes 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen GebakVegetarischHollands Ingrediënten 100 g boter + extra voor het invetten 120 g bloem + extra voor het bestuiven 2 eieren 70 g rietsuiker ...

Wortelcakejes met spekjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/cake/wortelcakejes-spekjes

... Wortelcakejes met spekjes 5 mini cakejes 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 7 waarderingen GebakVleesHollands Ingrediënten boter om in te vetten 120 g bloem + extra voor het bestuiven 2 eieren 70 ml olijfolie 70 ml melk 80 g geraspte ...

Chocolade cupcakes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/cupcakes/chocolade-cupcakes

... t tot een glad beslag.Schep het beslag met een lepel in de papieren bakvormpjes. Vul ze voor tweederde (of minder, dan blijven de cakejes plat van boven en blijft de glazuurlaag er bovenop liggen) en bak de cakejes 12 tot 15 minuten. Houd ze goed in de gaten.Kijk of de cakejes goed gerezen zijn en neem ze uit de oven. Laat ze een paar minuten afkoelen, neem de vormpjes uit de muffinbakvorm en laat ze op een taartrooster verder afkoelen.Maak het glazuur als de cakejes zijn afgekoeld. Doe de boter, de chocolade en 4 theelepels water in een kom en laat ze samen au bain-marie of in de magnetron smelten.Roer het mengsel tot een glad en glanzend glazuur. Laat het een paar minuten staan om dikker te worden. Verdeel het glazuur over de bovenkant van de cakejes.Garneer de cakejes en laat het gla ...

Recept voor walnootcakejes afgewerkt met ganache en chocoladekrullen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/walnootcakejes-afgewerkt-met-ganache-en-chocoladekrullen

... maak de cakejes: Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de boter luchtig en roer de cassonade eronder. Voeg de eieren één voor één toe en meng de gehakte noten, de geweekte rozijnen en bloem onder het beslag. Klop de eiwitten op met een snuifje kristalsuiker en meng ...

Hazelnootcakejes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/cake/hazelnootcakejes

... Hazelnootcakejes 5 mini cakejes 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 7 waarderingen GebakVegetarischHollands Ingrediënten 80 g boter + extra voor het invetten 50 g bloem + extra voor het bestuiven 4 eiwitten 130 g poedersuiker 60 g gemalen ...

Sas Kookt!: Smeltende chocoladecakejes

http://saskookt.blogspot.be/2011/02/smeltende-chocoladecakejes.html

... Smeltende chocoladecakejes Alweer een recept uit het Glutenvrij bakboek van Louise Blair. Heerlijke chocoladecakejes die nog een beetje smeuïg zijn vanbinnen, je zal er niet af kunnen blijven!Voor 6 cakejes:75 g pure chocolade (of andere chocolade die je liever hebt)100 ...

Recept voor winter cupcake | njam!

http://www.njam.tv/recepten/winter-cupcake

... ichtig de bloem, het zout, het kruidnagelpoeder en de hazelnoten door het mengsel. Schep in bakvormpjes, vul tot ca. 2/3. Bak de cakejes ca. 25 min. in de oven op 135°C. Serveren: Garneer de cakejes met suikerfondant of bestrooi met bloemsuiker. Ingrediënten 100 ggepelde hazelnoten 65 mlespressokoffie 80 gzachte boter 3 eieren 100 gzelfrijzende bloem 100 glichtbruine suiker 1/2 tlkruidnagelpoeder 1/2 tl zout extra:bakvormpjes ...

Carolines blog: Chocolade cupcake met dulce de leche vulling

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/06/chocolade-cupcake-met-dulce-de-leche.html

... vormpjes voor de helft en doe er een flinke dessertlepel dulce de leche op, daarna weer een eetlepel chocolade beslag. 5. Zet de cakejes 18 - 20 minuten in de oven en laat de cakejes gaar worden. 6. Verwijder ze uit de oven en laat helemaal afkoelen. 7. Maak het glazuur: doe de chocolade, melk en boter in een kleine steelpan met dikke bodem en verwarm al roerend zachtjes tot de chocolade en boter gesmolten zijn. Neem de pan van het vuur, voeg de poedersuiker toe en roer tot een gladde massa. 8. Verdeel het glazuur als het nog warm is over de cakejes. Bron: "Kleine cakejes" van Joanna Farrow. Ik heb het basis recept gebruikt uit "Kleine cakejes", omdat ik nog dulce de leche over had van een paar weken geleden, heb ik ze daarmee gevuld. Print Friendly Geplaatst door Caroline Brouwer op 09:30 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: chocolade, cupcakes, dulce de leche ...

Sas Kookt!: Dadel-appelcakejes

http://saskookt.blogspot.be/2011/12/dadel-appelcakejes.html

... Dadel-appelcakejes Maandag had ik nog eens zin om wat te bakken. Deze cakejes komen uit mijn favoriete glutenvrije bakboek dat heel toepasselijk 'Glutenvrij bakboek' heet en geschreven is door Louise Blair. Ik had nog een rest dadels en een paar appeltjes die lagen te ...