Resultaten voor cake quatre parts

Quatre-quarts cake met citroen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/quatre-quarts-met-citroen

... Quatre-quarts cake met citroen - Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de bodem van een diepe, vierkante bakvorm van 20 cm in en bekleed met bakpapier. Mix de boter en suiker tot een bleek en romig mengsel. Klop de citroenschil en vanille erdoor. Voeg de eieren één ...

Jeroen Meus - Cake met appel, mascarpone en speculaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cake-met-appel-mascarpone-en-speculaas

... cake met appel, mascarpone en speculaas - Deze cake is meer dan een klassieke quatre-quarts maar wel even eenvoudig klaar te maken. Wat deze gevulde versie van het gekende viervierdengebak zo fantastisch maakt, zijn de verse appelcompote, ...

Jeroen Meus - Trifle met banaan, karamel en pinda - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/trifle-met-banaan-karamel-en-pinda

... aan, karamel en pinda - Trifle is hét Britse nagerecht bij uitstek dat populair is omwille van de verschillende laagjes cake en fruit. Jeroen maakt zijn eigen versie met een simpel pinda-karamelsausje, verse stukken cake en schijfjes banaan als hoofdingr ...

Jeroen Meus - Trifle met banaan, karamel en pinda - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/trifle-met-banaan-karamel-en-pinda

... aan, karamel en pinda - Trifle is hét Britse nagerecht bij uitstek dat populair is omwille van de verschillende laagjes cake en fruit. Jeroen maakt zijn eigen versie met een simpel pinda-karamelsausje, verse stukken cake en schijfjes banaan als hoofdingr ...

Jeroen Meus - Koude sabayon met amarena-kersen en chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koude-sabayon-met-amarena-kersen-en-chocolade

... men oorspronkelijk uit Italië en zijn zeer lang houdbaar. Het dessert presenteren we in glaasjes samen met een quatre quarts cake. - Laat de gelatine weken in koud water.Giet de amarena-kersen door een zeefje en vang het sap op in een steelpan. Voeg de witte wijn, de suiker, de zaadjes van een vanillestok en het sap van een halve citroen aan toe.Voeg de dooiers en een volledig ei eraan toe en klop het geheel goed luchtig van het vuur.Zet nu de steelpan op het vuur en klop verder tot ...

Spice of Life CAL - Finishing Up

http://sandra-cherryheart.blogspot.be/2015/10/spice-of-life-cal-finishing-up.html

... Spice of Life CAL - Finishing Up Goodness me everyone, can you believe that we're at the very last week for this Crochet Along? It's been an amazing trip so far and I reckon seeing the final stages of the blankets this week will really just top everything so far.Spice ...

Jeroen Meus - Yoghurtcake met citroen en vanilleroom - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/yoghurtcake-met-citroen-en-vanilleroom

... Yoghurtcake met citroen en vanilleroom - Deze cake is een variatie op dé oercake, de quatre quarts. De toetsen die de Griekse yoghurt en de citroen eraan geven, zorgen ervoor dat dit een heerlijk frisse en luchtige cake is die lekker smaakt onder het malse l ...

Jeroen Meus - Speculaascake met kweepeer - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/speculaascake-met-kweepeer

... Speculaascake met kweepeer - Een simpele quatre-quarts dient als basis voor dit heerlijke recept. Jeroen zou Jeroen niet zijn als hij hier geen speciale twist aan zou geven... De cake wordt verrijkt met speculaas in twee vormen: speculaaspasta en de koek. Om het geheel ...

Jeroen Meus - Baked Alaska met pistache en kersen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/baked-alaska-met-pistache-en-kersen

... als dessert wordt gegeten. De opbouw is altijd dezelfde: een bolle vorm met langs de buitenkant een laag van simpele quatre-quart cake, gevuld met heerlijk ijs waarvan je de smaak zelf kiest. In dit recept verwerken we kersen en als ijs kiezen we voor pistache. Het geheel wordt afgewerkt met een heerlijke gebrande meringue en voor het extra showelement, en ook voor de smaak, flamberen ...

Jeroen Meus - Gevulde cake met marsepein - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-cake-met-marsepein

... Gevulde cake met marsepein - De cake is een eenvoudige ‘quatre quarts’ met wat vanille. Het gebak krijgt een ‘upgrade’ met een siroop op basis van amandellikeur, flink wat abrikozenconfituur en een lap marsepein. Zo wordt een simpel stukje gebak ...