Resultaten voor cake met bosvruchten pascale naessens

Brioche met zure room en bosvruchten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/voorlichtingsbureau-brood/brioche-zure-room-bosvruchten

... Brioche met zure room en bosvruchten 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 8 waarderingen OntbijtVegetarischFrans Ingrediënten 4 dikke sneden briochebrood 1 bekertje zure room 1 zakje vanillesuiker bosvruchtenjam verse bosvruchten ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...

Vanillewafels, kiwi en ijs van bosvruchten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vanillewafels-kiwi-en-ijs-van-bosvruchten

... Vanillewafels, kiwi en ijs van bosvruchten - Een zomers dessertje: maak de wafels zelf of koop kant-en-klare. Steek een bord in de diepvries. Snij de vanillewafels in reepjes. Schil de kiwi en snij in schijfjes  Gebruik kant-en-klare slagroom of klop er snel wat ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 ...

Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda

... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen ...

Pomelo , pompelmoes en ijs van bosvruchten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pomelo-pompelmoes-en-ijs-van-bosvruchten

... het vruchtvlees uit de pomelo. Snij de kwartjes vruchtvlees uit de pompelmoes.  Dresseer ze in een kom of bord.  Verbrijzel de cakejes of de koekjes. Klop de room op. Mix wat rood fruit zoals aardbeien of frambozen tot coulis. Lepel twee bollen ijs op het fruit. Dresseer met de coulis, de slagroom en de kruimels. Ingrediënten ½ pomelo 2 roze pompelmoes 8 bollen bosvruchten roomijs (Sofie Dumont) 8 choco ...

Tiramisu met bosvruchten | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tiramisu-met-bosvruchten

... Tiramisu met bosvruchten - Giet 50 gr suiker bij het eigeel en klop stevig op met een mixer tot het schuimt. Roer hieronder de mascarpone met een garde. Giet 50 gr suiker bij de eiwitten en klop ze stijf. Doe de opgeklopte eiwitten bij de rest en meng voorzichtig alles ...

Courgette-rolletjes

https://www.prinsessenboontjes.be/post/courgette-rolletjes

... Courgette-rolletjes Maar met dit prachtig najaarsweer toch nog even genieten van een frisse lunch. Die nog gezond is bovendien. Super lekkere als lunch maar zeker ook als aperitiefhapje of voorgerecht.Ingrediënten:Bereidingswijze:Vet een schaal in met 2 lepels olijfolie ...

Scampi met tomatensaus van Pascale Naessens | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-tomatensaus-van-pascale-naessens

... Bereiding Snij 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een flinke scheut olie in een pan en bak hierin de tomaten. Laat ze zachtjes 20 minuten pruttelen. Voeg geen water toe, maar roer regelmatig. Snijd intussen de ...