Resultaten voor buiscuit afwerking

Recept voor Chocoladetaart met chocoladevulling | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/chocoladetaart-met-chocoladevulling/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 50 g Solo voor het deeg Toevoegen 250 g zelfrijzende bloem Toevoegen 1 kopje melk Toevoegen ...

Recept voor chocoladetruffels | njam!

http://www.njam.tv/recepten/chocoladetruffels

... bereiden: Smelt de chocolade in de microgolfoven. Klop de boter luchtig en voeg de hazelnootpraliné toe. Meng goed en roer de chocolade eronder. Schep over in een spuitzak en spuit de vulling in lange slierten op een met bakpapier belegde plaat. Laat opstijven in de koelkast. ...

Recept voor preisoep met krokant gebakken spekjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/preisoep-met-krokant-gebakken-spekjes

... bereiden: Fruit de sjalot in een scheutje olijfolie. Doe de prei en boter erbij en stoof verder aan. Voeg de aardappels en kippenbouillon toe. Breng aan de kook en laat 25 minuten zachtjes pruttelen. Bak ondertussen voor de afwerking het spek krokant. Voeg de halve preiwit ...

Heldere champignonsoep | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/heldere-champignonsoep

... Heldere champignonsoep - Doe alles (behalve de dragon) in een grote pot en doe er 2,5 liter water bij. Breng aan de kook en laat minstens 30 minuutjes trekken. Doe er 10 minuutjes voor het einde de dragon bij. Schep er alle groenten uit en filter de bouillon door een ...

Soep van geroosterde bloemkool met grijze garnalen en peterselie uit Amigo's | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/soep-van-geroosterde-bloemkool-met-grijze-garnalen-en-peterselie-uit-amigos

... Bereiding Soep:  Pel de ui en snijd hem grof. Was de prei en snijd hem in stukken. Snijd de bloemkool met steel in stukken en was ze. Kook enkele bloemkoolroosjes beetgaar in gezouten water voor de afwerking. Verdeel de andere bloemkoolroosjes in kleine stukjes. Smelt ...

Op de groei: zoete sushi | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/op-de-groei-zoete-sushi

... Op de groei: zoete sushi - Maak eerst de pannenkoeken. Meng de bloem eerst met een beetje melk, zodat je een dik papje krijgt zonder klonters. Voeg de rest van de melk langzaam toe en blijf roeren. Voeg het zout toe.  Voeg de eieren een voor een toe en roer telkens goed. ...

Recept voor tomatensoep met linzen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/tomatensoep-met-linzen

... maak de soep: Snijd de korsten van het brood en snijd in vierkante stukjes. Bak de stukjes in een pan met boter tot ze mooi bruin gebakken zijn. Laat de croutons afkoelen zodat deze krokant worden. Stoof de look in een grote pot met boter en voeg er de chillipepers, komijn ...

Witlooftaartje met Parijse champignons | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/witlooftaartje-met-parijse-champignons

... Witlooftaartje met Parijse champignons - Verwijder de kruin en de buitenste blaadjes van het witloof. Stoof aan in een bodem water met boter. Kruid met peper en zout. Dek de pan af met aluminiumfolie en zet het deksel op de pan. Eminceer de champignons en versnipper een ...

Recept voor bloemkoolsoep met gegratineerde bloemkoolroosjes en dragon | njam!

http://www.njam.tv/recepten/bloemkoolsoep-met-gegratineerde-bloemkoolroosjes-en-dragon

... bereiden: Fruit de ajuin in een scheut olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Roer er een klontje boter onder en laat rustig sudderen. Snijd ondertussen de bloemkool in roosjes en houd er enkele opzij voor de afwerking. Doe de bloemkool bij de ajuin. Giet de g ...

Raapsteelsoep met gegrilde biet en rode poon | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/raapsteelsoep-met-gegrilde-biet-en-rode-poon

... Bereiding Voor de soep:  Schil en snij de uien grof. Maak een dwarsinkeping in de prei, spoel ze zo goed onder koud water. Snij grof. Pel ook de look en pers of snij fijn. Schil tenslotte de aardappelen en snij in stukjes.  Neem een grote kookpot. Smelt een klontje boter. ...