Resultaten voor brunoise van groenten

Gebakken zonnevis op een artisjok gevuld met kleine groenten | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zonnevis-op-een-artisjok-gevuld-met-kleine-groenten

... Gebakken zonnevis op een artisjok gevuld met kleine groenten - Maak een brunoise van groenten naar keuze, stoof ze mooi aan. Vul het hart van de artisjok met gebakken brunoise van groenten en daarop een stukje mozzarella. Zet dit gedurende 2 minuten in de stoomoven. S ...

Gebakken rijst met ei en prei | Start to Cook

http://koken.vtm.be/start-cook/recept/gebakken-rijst-met-ei-en-prei

... en uiteraard ook meer aroma en parfum. Omdat ik gezouten sojasaus gebruik, voeg ik geen extra zout toe. Snijd de prei en de ui in brunoise. Rijst is klein, dus snijden we de groenten ook in fijne brunoise. Straks gaan we ze met elkaar mengen en dan is een brunoise aan ...

Jeroen Meus - Paellarijst met zuiderse groenten, kabeljauw en schelpjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/paellarijst-met-zuiderse-groenten-kabeljauw-en-schelpjes

... ook. Snipper de tenen fijn en plet ze met een mes. Stoof de uien en de knoflook aan. 3. Schil de wortelen en snijd ze in blokjes (brunoise). Snijd de venkel ook in brunoise. 4. Doe de wortelen en venkel bij de uien. Laat mee stoven. 5. Schil de paprika. Verwijder zade ...

Grijze garnalen, risotto met Sencha Ariake thee en groentjes | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/grijze-garnalen-risotto-met-sencha-ariake-thee-en-groentjes

... doe de thee erbij, breng op smaak en voeg de kruiden en room toe. Haal van het vuur en laat de risotto de thee absorberen. Bak de brunoise van groenten maar hou de groenten licht krokant. Was de kervel. Dresseer de risotto op het bord, schik de grijze garnalen en groe ...

Recept Piet Huysentruyt - oesters met granny smith - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/OESTERS-MET-GRANNY-SMITH/2424

... echten Categorie: Zeevruchten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 12 platte oesters12 platte oesters • 1/2 granny smith in brunoise gesneden1/2 granny smith in brunoise gesneden • 1 el rode biet in brunoise gesneden1 el rode biet in brunoise gesneden • 1 bl ...

Oesters met Granny Smith en rode biet | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oesters-met-granny-smith

... Breng op smaak en voeg er het geweekte gelatineblaadje bij. Laat afkoelen en voeg er de yoghurt aan toe. Snij de biet en appel in brunoise. Leg een bodempje brunoise van rode biet en appels in de oesterschelpen. Schik de oesters boven op de brunoise. Overgiet met het ...

Kort gebakken langoustines met krokante groentjes, broodcroûtons en specerijenolie | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kort-gebakken-langoustines-met-krokante-groentjes-broodcroutons-en

... krokante groentjes, broodcroûtons en specerijenolie - Pel de langoustines. Snij de sjalot, paprika, look, courgette en gember in brunoise. Stoof de groentjes krokant aan en kruid met grof zout. Doe de curry bij de olie en roer. Bak de langoustine kort aan in vetstof ...

Recept voor Scampi in lichte kerriesaus met gegrilde groenten | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gegrilde-groenteschotel-met-diepzeegarnalen-in-een-lichte-kerriesaus/

... oeder Toevoegen 30 scampi Toevoegen Bereidingswijze Pel de scampi en bak ze in wat Solo. Schil en snij de appel in brunoise. Stoof deze aan in Solo, voeg de kerrie toe, bevochtig met de Solo Delifine en kruid met peper en zout. Verwarm de gegrilde groen ...

Recept Albert Verdeyen - puree mousseline met spinazie - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Albert-Verdeyen/PUREE-MOUSSELINE-MET-SPINAZIE/1372

... spinazie • 1/2 kg aardappelen1/2 kg aardappelen • vandemoortele lookolievandemoortele lookolie Werkwijze Snijd de groenten in brunoise. Snijd de ui in schijfjes en stoof aan in een beetje Vandemoortele culinaire, doe er de verse spinazie bij en laat hem even sudde ...

Jeroen Meus - Pladijs met witte wijnsaus, saffraan en fijne groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pladijs-met-witte-wijnsaus-saffraan-en-fijne-groenten

... in een tweede pan. Doe er een scheutje water en een snuif zout en peper bij. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes (brunoise). Laat ze even garen in de boter met water met een deksel op de pan. Schil de wortel en snijd ook in brunoise. Doe de blokjes bi ...