Resultaten voor brood in de machine

Wafel van melkbrood met banaan en hazelnootpasta | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/wafel-van-melkbrood-met-banaan-en-hazelnootpasta

... Wafel van melkbrood met banaan en hazelnootpasta - Smeer een beetje choco pasta op de sneetjes brood. Snij de banaan in schijfjes en beleg er de sneetjes brood mee. Leg de sneetjes op elkaar. Smeer ze in met koude melk en plaats in een hete wafel machine. Laat 4 à ...

Suikerspin | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/suikerspin

... Suikerspin - Laat de suikerspinmachine 5 min. opwarmen. Zet de machine af, neem de suiker en schep deze in het midden van de machine. Zet de machine aan en wacht tot er suikerdraden loskomen. Neem de stokjes en draai ze door de suikerspinnen tot je een mooie vorm krijgt. ...

Roggebrood uit de broodbakmachine | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/roggebrood-uit-de-broodbakmachine

... Roggebrood uit de broodbakmachine - Zet het bakblik van de broodbakmachine op een weegschaal. Doe het volroggemeel en de roggebloem in het bakblik en zorg ervoor dat de bloem en het meel een beetje schuin liggen. Verbrokkel de verse gist of strooi de instagist onderaan ...

Jeroen Meus - Rillettes van gerookte makreel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rillettes-van-gerookte-makreel

... n van rillette: een smeersel van vlees, gebonden met vet. Jeroen maakt het met makreel en ganzenvet. Als je dat op een stukje stokbrood smeert, heb je zo een hartig toastje dat perfect is voor deze koude wintermaanden. - 0. Als je een gerookte makreel zelf wil fileren (wil je dat niet, werk dan met filets en sla deze stap over): Verwijder de ...

“Verloren” croque met gebakken appel en café glacé | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/verloren-croque-met-gebakken-appel-en-cafe-glace

... “Verloren” croque met gebakken appel en café glacé - Meng alle ingrediënten van het verloren brood met een vork. Snij de appelen in schijfjes en bak ze in boter met de bruine suiker en blus ze af met een beetje citroensap. Dip de sneetjes brood in het beslag. ...

Sas Kookt!: Glutenvrij brood

http://saskookt.blogspot.be/2010/02/glutenvrij-koken.html

... Glutenvrij brood Wanneer je glutenvrij moet eten, is volgens mij brood het allermoeilijkst om te vervangen. Het glutenvrije brood dat ze voorverpakt verkopen, is echt niet lekker. En altijd rijstwafels eten, is ook niet vol te houden. Na een tijdje hebben we ons dan ...

Croque raketsla met tomaat, mozzarella en spek | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/croque-raketsla-met-tomaat-mozzarella-en-spek

... n blokjes. Snijd 1 bolletje mozzarella in blokjes. Meng olie, azijn, honing en wat citroensap tot een vinaigrette. Leg 2 sneetjes brood klaar en beleg ze met wat tomaat, een schijfje mozzarella en de reepjes spek. Overstrooi met wat Italian mix en leg het tweede sneetje brood erop. Plaats de croque monsieur in een machine of in de oven 5 min. op 180 graden. ...

Jeroen Meus - Hartig kruimeldeeg - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hartig-kruimeldeeg

... Hartig kruimeldeeg - Met dit kruimeldeeg maak je hartige gerechten, zoals een quiche of groentetaart. Hartig, want je gebruikt geen vanillestokjes en ook wat minder suiker dan bij zoete variant. - 0. Laat de boter op kamertemperatuur komen, zodat ze mals is. 1. Doe ...

Rozijnenbroodje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rozijnenbroodje

... Rozijnenbroodje - Voor een brood zonder broodbakmachine: Los de gist op in de lauwe melk en meng het zout en de suiker eronder. Meng de bloem met het ei er vervolgens onder tot het een geheel wordt. Meng dit nu met de vetstof en kneed alles tot een mooi glad deeg. Laat ...

Jeroen Meus - Zoet kruimeldeeg - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zoet-kruimeldeeg

... Zoet kruimeldeeg - Speciaal voor alle zoetebekken: een basisrecept voor kruimeldeeg. Hiermee maak je de lekkerste taarten en gebak.Let wel: weeg alle ingrediënten zorgvuldig af! - Zoet kruimeldeeg Laat de boter op kamertemperatuur komen. Doe de boter samen met de ...