Resultaten voor brood en brood beleg pruimen confituur

Stapelsandwich met kaas en abrikozenboter en groentestaafjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/stapelsandwich-met-kaas-en-abrikozenboter-en-groentestaafjes

... abrikozen confituur samen. Snij de gedroogde abrikozen in kleine stukjes en meng onder de boter en de confituur. Smeer 2 sneetjes brood in en beleg met plakje kaas, plaats ze op elkaar en leg er nog 1 snee bovenop zodat je 3 sneetjes brood hebt. Snij eventueel de korstjes eraf en siij de stapel sandwich diagonaal door 2. Wortelstaafjes met curry sausje: ...

Pruimenconfituur met gember en stevia | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pruimenconfituur-met-gember-en-stevia

... Pruimenconfituur met gember en stevia - Liever suikerarme confituur? Maak ze dan met stevia. Lekker met gember en pruimen. Snijd het vruchtvlees van de pruimen in kleine stukjes en de gember in heel kleine blokjes. Doe de stukjes pruim, de gemberblokjes en het sap samen ...

Tajine van konijn met gedroogde pruimen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tajine-van-konijn-met-gedroogde-pruimen

... met een glaasje water en sluit af.Zet 90 minuten in een voorverwarmde oven (160°C).Bestrooi met bladpeterselie en serveer met brood of gekookte aardappelen. ...

Jeroen Meus - Carré confituur met Mirabelle pruimen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carre-confituur-met-mirabelle-pruimen

... Carré confituur met Mirabelle pruimen - Een bladerdeeggebakje met een laagje frangipanebeslag en abrikozenconfituur. Dat klinkt als de klassieke carré confituur. Jeroen maakt zijn compote hier met Mirabelle pruimen. Deze ronde pruimpjes zijn zoet van smaak ...

Traditioneel gezond ontbijt | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/traditioneel-gezond-ontbijt

... Traditioneel gezond ontbijt - Besmeer het brood met confituur met verlaagd suikergehalte. De rest is hapklaar, smakelijk! Ingrediënten 2 sneden volkorenbrood confituur met verlaagd suikergehalte 1 potje magere yoghurt (max. 45 kcal/100g) 1 stuk fruit ...

Jeroen Meus - Jeroens pruimenconfituur - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/jeroens-pruimenconfituur

... termaanden. Traditioneel wordt 1 kg suiker gebruikt op 1 kg fruit, maar met 800 g is de confituur meer dan zoet genoeg. Super als broodbeleg voor de ochtendboterham, maar ook als zoete toets bij een stuk oude kaas.Confituur maken is niet moeilijk en gaat sneller dan je denkt. Voor pruimen en andere vruchten die veel sap bevatten, gebruik je geleisuiker. Dat is gewone suiker waaraan pectine is toegevoegd, een natuurlijke stof uit vruchten die het geleiproces op gang brengt. Doe de confituur in brandschone po ...

Speciale BBQ-saus van blauwe pruimen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/speciale-bbq-saus-van-blauwe-pruimen

... Speciale BBQ-saus van blauwe pruimen - De pruimen met het water snel laten koken. Het vlees van de pruimen mixen met kruiden. Ingrediënten 500 gr blauwe pruimen 1 bussel verse koriander 1 bussel platte peterselie een chilipepertje of 1 el sambal oelek ...

Recepten - Pizza met Finettes, tomaat en mozzarella

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Pizza_met_Finettes_tomaat_en_mozzarella

... Bereidingswijze Mix de halfgedroogde tomaten met een staafmixer. Bestrijk het Zweeds brood met de tomatenmix.  Snijd de mozzarella in dunne plakjes en beleg het Zweeds brood met de plakjes mozzarella.  Bak de pizza’s op 225 C° gedurende ongeveer 10 min.  Kruid ...

Zout verloren brood | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zout-verloren-brood

... Zout verloren brood - Besmeer de sneetjes brood met een beetje boter. beleg ze vervolgens met de kaas en het spek. Leg er een tweede snee brood bovenop en druk de boterham goed dicht. Meng het eigeel met de melk en kruid dit met peper, zout en de PH Lookkruiden. Dip ...

Gebak met pruimen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebak-met-pruimen

... Gebak met pruimen - Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een cakevorm in ben leg er een bakpapier in. Leg de pruimen in de rum, vul aan met heet water tot ze onder staan en laat 1 uur weken. Laat de pruimen uitlekken en druk het vocht er iets uit. Klop de eieren met ...