Resultaten voor broccollie puree van pascal naessens

Recept Pascale Naessens - vis met groene curry - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Pascale-Naessens/Vis-met-groene-curry/185

... Vis met groene curry Chef: Pascale naessens Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis, Zeevruchten Aantal personen: 4 4 4 Benodigdheden • 4 kabeljauwhaasjes4 kabeljauwhaasjes • 2 eetlepels groene curry2 eetlepels groene curry • 1 glas wijn1 glas wijn • 15 kerstom ...

Recept Pascale Naessens - tonijn met groene asperges en zeewier - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Pascale-Naessens/TONIJN-MET-GROENE-ASPERGES-EN-ZEEWIER/1042

... TONIJN MET GROENE ASPERGES EN ZEEWIER Chef: Pascale naessens Menugang: Voorgerechten, Hoofdgerechten Categorie: Vis Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 150 gram (per persoon) tonijn150 gram (per persoon) tonijn • 6 groene asperges6 groene asperges • 1 vel nori ...

Mispelkroketten | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/mispelkroketten-0

... Mispelkroketten - Meng de mispelpuree, de speculoos en de aardappelpuree goed tot een fijne puree. Week de gelatine in koud water. Warm de helft van de puree op, op een zacht vuurtje. Vermend de uitgeknepen gelatine goed met de warme puree. Meng de warme met de koude pu ...

Champignonkroketten | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/champignonkroketten

... Champignonkroketten - Gebruik puree van echte aardappelen. Snijd champignons en spekblokjes in gelijkmatige stukken en bak ze aan in een beetje vetstof. Voeg de champignons en spekjes bij de puree. Laat de puree afkoelen. Draai balletjes en paneer de kroketjes: eerst in ...

Recept Albert Verdeyen - croque-monsieur van stoemp - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Albert-Verdeyen/CROQUE-MONSIEUR-VAN-STOEMP/1246

... CROQUE-MONSIEUR VAN STOEMP Chef: Albert Verdeyen Menugang: Hoofdgerechten Type: Snacks Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 50 gram puree 50 gram puree • 6 sneetjes hollandse kaas6 sneetjes hollandse kaas • 6 sneetjes ham6 sneetjes ham • 1 flesje mosterd1 fle ...

Jeroen Meus - Aardappelpuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/aardappelpuree-0

... Aardappelpuree - Er gaat niets boven de smeuïgheid van zelfgemaakte puree. Een absolute klassieker in de Belgische keuken! - 0. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en laat het restje kookvocht verdampen op een zacht vuur. 1. Stamp de aard ...

Venkelstoemp | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/venkelstoemp

... Venkelstoemp - Kook de aardappelen gaar en maak er puree van. Roer een beetje boter en 1 dl room onder de puree. Snijd de venkel fijn en stoof hem aan in boter tot hij zacht is. Meng de venkel onder de puree en breng alles op smaak met kruiden. Schik de puree op een bor ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van Pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoud ...

Stoemp à la croque monsieur | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoemp-la-croque-monsieur

... Stoemp à la croque monsieur - Meng de puree met de bieslook en kervel. Snijd de ham en de kaas in brunoise en meng onder de puree. Smeer de boterhammen in met botern. Leg er een sneetje ham op, dubbel zo groot als de boterham, leg hierop nog een sneetje kaas. Daarop ee ...

Met puree gevulde paprika's | VTM Koken

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/met-puree-gevulde-paprikas

... Met puree gevulde paprika's - Paprika's doorsnijden en de pitjes eruit halen. Kruiden met peper en zout en opvullen met een slappe puree. Het geheel op de bbq leggen. Als deze warm zijn op een bord leggen en oversausen met room. Afwerken met gesneden lente-ui, gehakte p ...