Resultaten voor bouillabaisse recept jeroen meus

Jeroen Meus - Bouillabaisse met rouille - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bouillabaisse-met-rouille

... bouillabaisse met rouille - Weinig mensen wagen zich aan de wereldberoemde Zuid-Franse klassieker ‘bouillabaisse’. En toch kan iedereen, mits een klein beetje geduld, een bijzonder smakelijke versie van dit gerecht op tafel zetten. Vaak denken mensen dat het hier ...

Makkelijke bouillabaisse - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/vissoep/makkelijke-bouillabaisse

... Makkelijke bouillabaisse 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisFrans Ingrediënten 500 g tomatensaus voor pasta (pakje) 450 ml visbouillon (van een blokje) 2 courgettes, in plakjes 1 venkel, in reepjes 450 ...

Bouillabaisse van mosselen en rode poon | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bouillabaisse-van-mosselen-en-rode-poon

... om ze een mooi krokant korstje hebben. Meng de room met wat saffraan en klop op. Leg nu de ponen in een bord en giet hierover de bouillabaisse van mosselen. Ingrediënten Restje mosselen 150 gr Rode poon (per persoon) saffraan 250 ml room kerstomaatjes kippenfond ui selder wortelen peterselie enkele blaadjes venkel (loof) ...

Vispapillot “bouillabaisse”

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vispapillot-bouillabaisse

... Vispapillot “bouillabaisse” - Vis in papillot is altijd lekker, maar kan het nog lekkerder? Ja hoor! Onze vispapillot ‘bouillabaisse’ moet je geproefd hebben: een typisch gerecht uit Marseille met vis van bij ons. Dat smaakt naar de zomer! ...

Recept voor bouillabaisse met rouille - de klassieker | njam!

http://www.njam.tv/recepten/bouillabaisse-met-rouille-de-klassieker

... r toe tot de vis onder komt te staan. Kook het geheel zonder deksel en schuim af. Plaats 1 uur in een voorverwarmde oven. Zeef de bouillabaisse en druk de vis goed aan. Kook eventueel nog wat in om de smaak te versterken. Neem de vetlaag af en breng op smaak met peper en zout. maak de rouille: Doe de bintjes samen met 175 g bouillabaisse, knoflook, tomaat en saffraan in een pan. Zet de pan op het vuur en kook alles in 25 minuten gaar. Laat de emulsie afkoelen. Voeg de eidooiers toe. Mix het geheel en voeg tijdens het mixen geleidelijk aan olijfolie toe, zoals een mayonaise. werk af: Doe de kokkels in een pan met 3 eetlepels bouillabaisse. Stoof de kokkels kort gaar. Snijd het stokbrood in schijfjes en rooster ze. Wrijf elk schijfje in met knoflook. Smeer rouille op elk schijfje stokbrood. Ingrediënten voor 4 personen 1,5 kggekuiste vis 100 mlolijfolie 1/2 ui 1 stengel bleekselder 1/2 venkel 1/2 rode ...

Bouillabaisse van Bram Bonamie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/bouillabaisse-van-bram-bonamie

... angoustines in groffe stukken. Haal de ogen en de kieuwen uit de viskoppen. Als je dit niet doet, kan dit een wrange smaak aan je bouillabaisse geven. Hak de graten in stukken. Bak deze goed aan in een voldoende grote pot in een scheut olijfolie. Voeg de knoflook, de selder en de ui eraan toe en laat even m ...

Bouillabaisse | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bouillabaise

... bouillabaisse - Stoof de ajuin, venkel en prei aan en blus met pastis en witte wijn. Voeg water toe en 2 el visbouillon. Snijd de lookteentjes fijn en voeg toe. Doe er ook de venkelzaadjes bij en kruid met peper en zout. Voeg dan de saffraandraadjes en de tomatenpuree toe. ...

Pasta à la bouillabaisse | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pasta-la-bouillabaisse

... Pasta à la bouillabaisse - Snijd alle groentjes zeer fijn en stoof ze aan (behalve de tomaatjes) in boter. Blus dit geheel met de wijn, een scheutje pastis en de room. Voeg hier de tomatenpuree, saffraandraadjes en pastabouillon aan toe, evenals de tomatenblokjes . Kook de ...

Bouillabaisse | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/bouillabaisse

... angoustines in groffe stukken. Haal de ogen en de kieuwen uit de viskoppen. Als je dit niet doet, kan dit een wrange smaak aan je bouillabaisse geven. Hak de graten in stukken. Bak deze goed aan in een voldoende grote pot in een scheut olijfolie. Voeg de knoflook, de selder en de ui eraan toe en laat even mee fru ...

Bouillabaisse

http://saskookt.blogspot.be/2015/10/bouillabaisse.html

... log, een dikke Spaanse vissoep met saffraan en amandelen. Onlangs maakte ik een soortgelijk gerecht, maar dan van Franse origine: bouillabaisse. Ik gebruikte het recept van jeroen meus hiervoor, maar nam wel een shortcut door visbouillon van een blokje te gebruiken in plaats van verse visfumet. Ohja, en de rouille maakte ik ook niet ...