Resultaten voor bord versieren met citroen

Recepten - Gemarineerde Atlantische zalm

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gemarineerde_Atlantische_zalm

... Bereidingswijze Zout, peper en venkelzaad mengen met de helft van de suiker.  De zalmfilets aan de binnenkant daarmee royaal instrijken en de stukken zalm twee aan twee tegen elkaar drukken (binnenkanten tegen elkaar).  In een schotel met hoge rand leggen en een ...

Citroen Ovendonuts recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/citroen-donuts/

... uts af. De donuts zijn klaar zodra ze er mooi goudbruin uitzien en terugveren wanneer je ze induwt. Draai de donut vorm boven een bord om en de donuts zullen gelijk uit de donutvorm vallen. Vervolgens kun je de vorm opnieuw invetten en met het beslag vullen. Bak ook deze donuts af en je hebt  heerlijke citroen ovendonuts. Nu kunnen we beginnen met versieren. Tijdens het afkoelen van de donuts kunnen we alvast de topping voorbereiden. versieren Mix de poedersuiker, melk en zwarte bessenjam met klaar in een diepe bord of schaaltje. Wanneer de donuts afgekoeld zijn, doop ze dan in het glazuur. Laat het vervolgens opdrogen en dip ze nog een keer in het glazuur. Geniet van deze overheerlijke donuts. Ideaal voor bij een high tea, als traktatie op werk/school of gewoon omdat het super lekker is. Heb je meer trek in donuts met chocolade? Probeer dan ook eens deze lekkere chocolate chip donuts te maken. ...

Kinderspel: peperkoeken huisje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kinderspel-peperkoeken-huisje

... Bereiding Neem een blok van vier plakjes peperkoek. Snij er de lange zijkanten af en leg op hun zijde. Snij van een zijkant van de peperkoek twee balkjes. Plaats die balkjes bovenop de blok peperkoek. Bevestig met tandenstokers. Dit is de dakdwarslat. Neem twee plakjes ...

Recepten - Visfondue

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Visfondue

... Bereidingswijze De visfilets spoelen onder stromend water en droogdeppen. De Noordzeetongfilets oprollen, velkant naar binnen en van kop naar staart en vastprikken met een cocktailprikkertje. De overige visfilets in blokjes snijden. De visblokjes, de reuzengarnalen ...

Vanille cupcakes

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/253/vanille-cupcakes-1

... Vanille ...

Zandkoekjes | makkelijk basisrecept - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/zandkoekjes/

... Zandkoekjes Met dit recept bak je zelf of samen met de kids de allerlekkerste zandkoekjes. Deze koekjes zijn perfect om achteraf te versieren met bijvoorbeeld glazuur, chocolade, sprinkles enzovoort. Doe de zachte boter, 1 eidooier, snufje zout, bloem en de basterdsuiker ...

Amerikaanse karamel appels | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/amerikaanse-karamel-appels-2/

... kplaat plakken. Als je de appels nog wilt versieren met de discodip, dan kun je de discodip het beste alvast uitspreiden over een bord of het in een kom doen. Nu ga je de karamel maken. Doe de suiker met het water in een pannetje, zet dit op het vuur  en laat het op een middelhoog vuur koken. Let op: in het begin kan je nog roeren in het mengsel maar zodra de suiker gesmolten is, moet je er niet meer in roeren. Wanneer de karamel donkerbruin/karamelkleurig is, kunnen de appels door het mengsel gehaald worden. Pas op want de karamel is gloeiend heet! Je moet de appels snel door het mensel halen want het wordt heel snel hard. Als je de karamel appels nog wilt versieren met de discodip moet je dit snel doen nadat je de appels in de karamel hebt gedoopt. Tip: in plaats van karamel kan je ook botertoffees gebruiken. Voor de chocolade appels doe ...

Gekonfijte gestoomde zalm met olijfolie en vanille | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gekonfijte-gestoomde-zalm-met-olijfolie-en-vanille

... arine, doe er 1 koffielepel suiker bij. Haal het merg uit de vanillestok, doe in een potje en meng met wat olijfolie. Versier het bord met wat balsamico siroop, leg er wat prei op, dan de zalm en overgiet met de vanille-olijfolie. Eventueel versieren met kruiden. ...

Recepten - Bokkingtaartje met rode biet, augurk en kwark

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Bokkingtaartje_met_rode_biet_augurk_en_kwark

... jden. De plattekaas met de mayonaise mengen, op smaak brengen met de geraspte mierikswortel, peper en zout. In het midden van elk bord een krans van veldsla schikken, daarop het bokkingtaartje uitstorten.  De plattekaassaus eromheen lepelen, versieren met uiringen, blokjes rode biet en stukjes hardgekookt ei.  Bovenop het taartje als garnering een bokkingstaart rechtop zetten. ...

Recepten - Gefrituurde visreepjes met wortel- en courgettestaafjes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gefrituurde_visreepjes_met_wortel-_en_courgettestaafjes

... og wat verder laten inkoken. Vervolgens de koude boter, klont na klont, erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. Op elk bord een spiegel saus gieten. In het midden de wortel- en courgettestaafjes schikken en daarop gefrituurde visreepjes leggen. Eventueel versieren met zeekraal of lamsoortjes. ...