Resultaten voor boleten

Recept voor Salade met gebakken boleten, gerookte eend en notenolie | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/salade-met-gebakken-boleten-gerookte-eend-en-notenolie/

... ngstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 250 g boleten (of andere bospaddestoelen) Toevoegen 1 dl Solo vloeibaar Toevoegen zout en peper Toevoegen 1/2 krulsla Toevoegen 1 dl notenolie Toevoegen 1 ...

Polentaballetjes met broccoli en boleten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/polenta/polentaballetjes-broccoli-boleten

... Polentaballetjes met broccoli en boleten 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 15 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HapjeGevogelteItaliaans Ingrediënten 30 g gedroogde boleten (cêpes) een beetje melk voor de boleten ½ blokje biologische kipp ...

Polenta met paddenstoelen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/polenta/polenta-paddenstoelen

... oorbereiden 30 min bereiden 20 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen HapjeVegetarischItaliaans Ingrediënten 40 g gedroogde boleten (cèpes) 1 teentje knoflook, in dunne plakjes geschaafd 1 takje peterselie, fijngehakt olijfolie 1 glas groentenbouillon (of water) 100 g snelkookpolenta 20 g versgeraspte Par ...

Recept voor Verse linguine met jus van boleten, truffel en zure room | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/versgedraaide-linguine-met-jus-van-boleten-truffel-en-zure-room/

... personen 450 g wilde paddestoelen Toevoegen 2 teentjes knoflook Toevoegen 2 eetlepels Solo Toevoegen 2,5 dl boletenjus (te koop in een speciaalzaak voor wild en gevogelte) Toevoegen 100 g zure room Toevoegen peper en zout Toevoegen 450 g bloem Toevoegen 3 eieren Toevoegen 3 eierdooiers Toevoegen 3 eetlepels Bertolli extra vergine Toevoegen 3 eetlepels melk ...

Ravioli met fromage frais en bieslook en romige boletensaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/ravioli/ravioli-fromage-frais-bieslook-romige-boletensaus

... Ravioli met fromage frais en bieslook en romige boletensaus 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen VoorgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 150 g fromage frais (Petit-suisse, kwark of ricotta) 5 sprieten verse ...

Tarly met bospaddenstoelen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/tarly/tarly-bospaddenstoelen

... eiden 0 min wachten waardering7.3obv 7 waarderingen HoofdgerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 100 g gedroogde morieljes of boleten 1 pak Honig Tarly 200 g verse shii-take 200 g champignons 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt Voorbereiden Week de gedroogde paddenstoelen een nacht in een ruime hoeveelheid water ...

Risotto met paddenstoelen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/rijst/risotto/risotto-paddenstoelen

... eiden 0 min wachten waardering7.7obv 11 waarderingen HoofdgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 1 liter groentebouillon 200 g boleten, in plakken 150 g cantharellen, in plakken 100 g weidekringzwammen, verkrijgbaar bij goed gesorteerde groentewinkels 1 teentje knoflook, fijngehakt 60 g boter 2 sjalotjes, gesnipperd 2 eetlepels olijfoli ...

Eetplezier: De Librije - Zwolle

http://eetplezier.blogspot.be/2011/06/de-librije-zwolle_26.html

... Térèse Boer zijn beiden opgegroeid in een landelijke Twentse omgeving. Een wereld van snoekbaars vangen, watermunt plukken, boleten en cantharellen zoeken of met de punter de eendenkooi in. En dat stralen ze uit. Bij binnenkomst krijg je een stevige knuist van de chef zelf; bij het weggaan dezelfde ferme hand, maar nu met de vraag of alles naar wens was. Die vraag klinkt oprecht. Niet geveinsd. Hier wordt niets opgepoetst, zelfs de glimlach niet. Hier worden engeltjes losgelaten die nog dagenlang op je tong blijven dansen … Geplaatst door Nell Nijssen op 15:52 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Categorie: Restaurants ...

Kip met Rieslingsaus uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kip-oven/kip-rieslingsaus-oven

... , gehakt 3 teentjes knoflook, gehakt 1 fles (750 ml) droge Riesling 3 eetlepels stukjes gedroogde paddenstoelen als cantharellen, boleten of mousserons 500 ml kippenbouillon 2 eetlepels grof gehakte verse dragon 180 ml slagroom een paar druppels vers citroensap (desgewenst) 2 eetlepels gesnipperde verse bieslook 1 tot 2 eetlepels gesnipperde verse kervel Bereiden Verwarm de oven voor op 180 °C. Spoel de stukken kip af en dep ze droog. Bestrooi ze met zout en peper en wrijf ze in met olijfolie. Bak de stukken kip in porties 10 tot 15 minuten in e ...

Eetplezier: De Librije - Zwolle

http://eetplezier.blogspot.be/2012/06/de-librije-zwolle_12.html

... Térèse Boer zijn beiden opgegroeid in een landelijke Twentse omgeving. Een wereld van snoekbaars vangen, watermunt plukken, boleten en cantharellen zoeken of met de punter de eendenkooi in. En dat stralen ze uit. Bij binnenkomst krijg je een stevige knuist van de chef zelf; bij het weggaan dezelfde ferme hand, maar nu met de vraag of alles naar wens was. Die vraag klinkt oprecht. Niet geveinsd. Hier wordt niets opgepoetst, zelfs de glimlach niet. Hier worden engeltjes losgelaten die nog dagenlang op je tong blijven dansen … Geplaatst door Nell Nijssen op 22:36 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Categorie: Restaurants ...