Resultaten voor boelie snalade

Jeroen Meus - Groentesoep met pistou en croutons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/groentesoep-met-pistou-en-croutons

... e steeltjes van de boontjes. Snij ze in gelijke stukken van ong. 1cm lang. 14. Pluk het soepvlees los tot je een bord vol stukjes boelie overhoudt. Eventuele stukken bot en vet gebruikt Jeroen niet. 15. Doe de erwten, de stukjes snijbonen, de blokjes courgette en he ...

Jeroen Meus - Soep van seizoensgroenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/soep-van-seizoensgroenten

... jes. 10. Laat de bloemkoolroosjes nog even mee stoven en schenk er dan de gezeefde blanke fond bij. Leg ook de stukken soepvlees (boelie) in de soep. 11. Maak een bouquet garni van tijm, laurier, enkele blaadjes salie en rozemarijn. Bind het kruidentuiltje samen met ...

Jeroen Meus - Tomaat-groentesoep met olijvenbruscetta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/tomaat-groentesoep-met-olijvenbruscetta

... er. (Of extra peper van de molen.) 11. Breng de soep tot tegen het kookpunt en leg het soepvlees (en de mergpijpen) erin. (Leg de boelie nooit in een koude vloeistof.) 12. Plaats het deksel (schuin) op de pot en laat ze minstens 2 uur pruttelen op een zacht vuur, to ...