Resultaten voor bladerdeeg en zalm

Recept voor Wafeltje van bladerdeeg en gerookte zalm | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/wafeltje-van-bladerdeeg-en-gerookte-zalm/

... idingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 2 vellen bladerdeeg Toevoegen 200 g gerookte zalm Toevoegen 1 potje mierikswortelsaus Toevoegen Bereidingswijze Verhit een wafel ...

Zalm in bladerdeeg van Jamie Oliver - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/zalm-en-croute-van-jamie-oliver/

... zalm in bladerdeeg van Jamie Oliver Heb je een diner met vrienden en geen inspiratie? Deze zalm en croute (zalm in bladerdeeg) van Jamie Oliver ziet er leuk uit, is een crowdpleaser en.... is hartstikke makkelijk te maken. Je hebt 10 minuten voorbereidingstijd nodig, de ...

Groene aspergetaartje met gerookte zalm | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/groene-aspergetaartje-met-gerookte-zalm

... Groene aspergetaartje met gerookte zalm - Warm de oven voor op 190°. Leg de plakken bladerdeeg op een met bakpapier beklede ovenplaat. Hak de gerookte zalm fijn. Meng de mascarpone, de parmezaan met de gerookte zalm. Kruid met wat peper. Bestrijk de plakken bladerdeeg met ...

Zalm Wellington

https://www.prinsessenboontjes.be/post/zalm-wellington

... toe en laat slinken.Na 3 minuten is de spinazie klaar. Laat hem goed uitlekken in een zeef. Duw het vocht eruit!Rol een groot vel bladerdeeg open.Dep de zalm droog en leg die op het bladerdeeg.Kruid de zalm met za'atar en z+p.Leg de spinazie op de zalm. Je kan een lepel ricotta toevoegen onder de spinazie als je het smeuïger wenst.Vouw het bladerdeeg toe.Maak het deeg vast door met het met een vork dicht te drukken.Versier het deeg eventueel met vormpjes bladerdeeg.Bestrijk het bladerdeeg met geklutst ei.Bak 22 à 25 minuten op een rooster in de oven op 200°C. Smakelijk ...

Quiche van zalm en prei | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/quiche-van-zalm-en-prei

... n, de eierdooier, de room en de melk in een kom. Kluts alles goed en kruid het mengsel met peper, zout en dille. Leg het velletje bladerdeeg in de bakvorm (22 cm), druk het mooi aan en prik erin met een vork. Verdeel de prei en de zalm over het bladerdeeg en giet er het eiermengsel overheen. Zet de quiche dan in een voorverwarmde oven van 180° C gedurende 35 tot 40 minuten. Na 10 minuten strooi je er de kaas overheen om aanbranden te voorkomen. Ingrediënten 30 gr dille 1 dl room 2 eieren 2 ...

Quiche met zalm en kruidenkaas - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/quiche-zalm-kruidenkaas

... nen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering6.9obv 7 waarderingen LunchgerechtVisFrans Ingrediënten 5 plakjes bladerdeeg 1 zakje geraspte kaas 1 blik zalm (400 g) 1 doosje kruidenkaas (125 g) 3-4 eieren 1 pakje slagroom Voorbereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereiden Bekleed een met ...

Zalm en Croûte recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/zalm-en-croute/

... ld uit maar dit recept is eigenlijk erg makkelijk om te maken. Een heerlijk stukje zalm met romige spinazie verpakt in knapperige bladerdeeg. Een super feestelijk gerecht! Bereiding van de zalm En Croûte Zet de oven aan op 200 graden. Rol het bladerdeeg uit en bestrooi de bodem met wat paneermeel. Leg dan hier het stuk zalm op. Kruid deze met peper en zout. Verwarm een pan en bak hierin de spinazie gaar. Giet de vocht uit de pan en meng dan de boursin door de spinazie. Schep nu de spinazie met roomkaas op de zalm. Vouw het bladerdeeg om de zalm dicht en bestrijk het met een losgeklopt ei. Plaats de zalm en croûte in de oven voor 25-30 min. De korst moet mooi goudbruin worden. ...

plaattaart met zalm en spinazie | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/plaattaart-met-zalm-en-spinazie/

... plaattaart met roomkaas, zalm en spinazie. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en rol hier het bladerdeeg over uit. Vouw de randjes van het deeg om en prik her en der wat gaatjes in het deeg. Zet de bakplaat 15 minuten in de oven. Snijd ondertussen de zalm in stukjes en breng op ...

Gemarineerde zalm met courgette en dille | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gemarineerde-zalm-met-courgette-en-dille

... lijfolie. Courgette-frietjes: Snijd de andere courgette in julienne. Haal dit door de bloem en frituur. Zalm-wafeltjes: Snijd het bladerdeeg in vierkantjes, leg er de gerookte zalm tussen en bak dit in de paninigrill of wafelijzer. Snij de wafeltjes in driehoekjes en serveer samen met de courgettefrietjes en de vinaigrette. Werk af met een beetje zure room en parmezaan. Ingrediënten 1 teentje look citroensap 2 el parmezaanschilfers dille 2 courgettes 1 th lepel wasabi 300 gr verse zalm, in zeer fijne plakjes gesneden (vraag dit eventueel aan de visboer) 2 el sojasaus 2 el balsamicoazijn 12 el olijfolie 1 el honing bladerdeeg zure room 100 gr gerookte zalm ...

Kersttip: hartige kerstkrans met pesto, roomkaas, zalm of Gandaham | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kersttip-hartige-kerstkrans-met-pesto-roomkaas-zalm-gandaham

... Kersttip: hartige kerstkrans met pesto, roomkaas, zalm of Gandaham - Rol het bladerdeeg uit. Strijk in met roomkaas en pesto. Beleg de helft met Gandaham en de andere helft met gerookte zalm. Snij het midden uit met een tas of uitsteekvorm. Maak inkepingen tot net niet in ...