Resultaten voor bladerdeed met parika geitekaas

Zalmhaasje met geitenkaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zalmhaasje-met-geitenkaas

... Zalmhaasje met geitenkaas - Was de tijm en de jonge babyspinazie. Meng de spinazie met tijm in een ovenschotel met 1 koffielepel PH groentenbouillon en olijfolie. Neem de zalm, snij hem in stukken en plaats in de ovenschotel. Kruid met peper en sprenkel er citroen over. ...

Recept voor gazpacho met balsamicoazijn | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gazpacho-met-balsamicoazijn

... (recept uit aflevering 3) bereiden: Rooster de paprika’s op de BBQ tot het vel kleurt. Wikkel de paprika nadien in aluminiumfolie en laat even rusten. Nadien kan het vel zeer makkelijk verwijdert worden. Spoel alle groenten en hak in grote stukken. Voeg alles in de blender ...

Tournedos van Gandaham en kabeljauw met een bieslook-couscous | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tournedos-van-gandaham-en-kabeljauw-met-een-bieslook-couscous

... Tournedos van Gandaham en kabeljauw met een bieslook-couscous - Doe de couscous in een grote hittebestendige kom en voeg de bouillon of het water toe. Dek af en laat afkoelen, roer af en toe de klontjes los met een vork. Schep de fijngesneden bieslook eronder. Klop de olie, ...

Recept voor provençaalse saus met verse basilicum | njam!

http://www.njam.tv/recepten/provencaalse-saus-met-verse-basilicum

... bereiden: Bak de ajuin, parika en look kort op in een scheutje olijfolie. Verwijder het zachte binnenste deel uit de courgette en versnijd de rest in blokjes. Voeg de courgetteblokjes en champignons toe aan de rest van de groenten. Doe er nog een blaadje laurier en een ...

Recept voor Rundvleesburgers met gebakken ui en paprika | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/rundvleesburgers-met-gebakken-ui-en-paprika/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 15 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 theelepel zout Toevoegen 4 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen 1 theelepel Provençaalse kruiden ...

Hobbykok Pluis: Wraphapjes

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/10/wraphapjes.html

... Wraphapjes Mijn kleine nichtje viert vandaag haar verjaardag. Ze wordt komende woensdag al weer 1 jaar. Op verzoek van mijn zusje heb ik wraps gemaakt. Inmiddels niet meer erg origineel, maar het blijft lekker! Wraps met geitenkaas en Schwarzwalder schinkenwraps plak zachte ...

Jeroen Meus - Stoofpotje van hondshaai - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpotje-van-hondshaai

... Stoofpotje van hondshaai - Je zal wellicht nog maar zelden haai op je bord gekregen hebben. En toch is de hondshaai, die in Europa gevangen wordt, een excellente consumptievis. Het loont echt de moeite om dit product eens te ontdekken dat vroeger wel eens verkocht werd als ...