Resultaten voor biscuit kerststronk jeroen meus

Opgerolde kerststronk | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/opgerolde-kerststronk

... het bakpapier. Zorg ervoor dat je een egaal dun laagje strijkt, zodat het snel kan bakken. Bak 10 minuten op 200 graden. Haal de biscuit uit de oven. Neem een natte handdoek en leg die open op het aanrecht. Stort de cake op de handdoek zodanig dat het bakpapier bove ...

Kerststronk met chocolade | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kerststronk-met-chocolade

... rijk mooi open. Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 8 à10 minuten. Snijd het brickdeeg in kleine stukjes. Haal de biscuit uit de oven. Leg er een natte handdoek over en draai hem om op de handdoek. Laat de biscuit afkoelen met het bakpapier er nog op. ...

Kerststronk | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kerststronk

... enen straks als versiering.De bakplaat mag nu 20 minuten in een voorverwarmde oven van 90°.Laat afkoelen.  Bereidingswijze lepelbiscuit:Scheid de eieren. Het eiwit gaat in een grote mengkom, de eidooiers in een ander kommetje.Doe de suiker bij het eiwit en klop op ...

Luchtige kerststronk met sinaasappel en mandarijntjes | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/luchtige-kerststronk-met-sinaasappel-en-mandarijntjes

... ot het deeg mooi gekleurd is.  Schuif het bakpapier of bakvel meteen op een koude ondergrond, zodat het snel afkoelt. Draai het biscuit om en trek er voorzichtig het bakvel af.  Klop voor de vulling de slagroom op en meng er de sinaasappelzeste, de sinaasappelconf ...

Recepten - Biscuit met eierpunch

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Biscuit_met_eierpunch

... Bereidingswijze Eerst de ingrediënten voor de biscuit mengen: eieren en suiker met het vanille-extract luchtig opkloppen. Er de andere ingrediënten door spatelen. Oven voorverwarmen op 180°C. Ringvorm inboteren en bestuiven met bloem. Het beslag in de vorm gieten ...

Ijskoude chocolade kerststronk | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ijskoude-chocolade-kerststronk

... Ijskoude chocolade kerststronk - Smelt de chocolade met de boter. Klop de dooiers met 50 g suiker. Klop de eiwitten met 50 g suiker. Klop de room stijf. Meng de chocolade met de eierdooiers, daarna met de eiwitten en dan met de geklopte room. Stort het geheel in een ...

Recept Piet Huysentruyt - klassieke kerststronk met ananas - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KLASSIEKE-KERSTSTRONK-MET-ANANAS/1417

... bloem. Zet dit in de oven op 180° gedurende 45 minuten. Prik erin met een breinaald en als het deeg niet blijft kleven, is de biscuit klaar. Haal de cake uit de oven en laat hem afkoelen. Snijd hem middendoor, neem het sap van de ananas en voeg er een beetje rum ...

Recept Piet Huysentruyt - kastanje kerststronk - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KASTANJE-KERSTSTRONK/331

... KASTANJE kerststronk Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Nagerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 3 eigelen3 eigelen • 4 eiwitten4 eiwitten • 5 eetlepels suiker5 eetlepels suiker • 1 kopje koffie1 kopje koffie • 1 pak lange vingers1 pak lange vinger ...

Biscuit met bokkenpootjesvulling | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/biscuit-met-bokkenpootjesvulling

... strijd 'Bak de mooiste Rode Neuzen taart'. Ze kregen mooie, orginiele en vooral ook lekkere taarten voorgeschoteld, en kozen deze biscuit als winnaar.  Maak een luchtige biscuit. Maak nu het beslag: klop de room op tot je een stevige massa krijgt. Maal de bokkenpoo ...

Biscuit met crème au beurre en speculaas | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/biscuit-met-creme-au-beurre-en-speculaas

... biscuit met crème au beurre en speculaas - Voor de biscuit: Verwarm de oven voor op 180°. Mix de eieren met suiker tot een schuimige massa tot het geheel verviervoudigd is. Voeg de gezeefde bloem toe. Smeer de bakvorm in met olie en bebloem de vorm. Stort het meng ...