Resultaten voor bijgerecht

Sas Kookt!: Postelein met kastanjechampignons

http://saskookt.blogspot.be/2011/07/postelein-met-kastanjechampignons.html

... het alleen nog maar als salade gegeten, maar deze keer aten we het warm met wat gebakken kastanjechampignons. Het is een heerlijk bijgerecht dat lekker smaakt bij een stukje gegrild vlees, maar het gaat vast ook goed bij gebakken vis of als onderdeel van een vegetarische maaltijd.Voor 2 personen als bijgerecht:250 g kastanjechampignons, schoongemaakt en in plakjeseen klontje boter of ...

Kikkererwten salade | lekker bijgerecht - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/kikkererwten-salade/

... st van de ingrediënten in een kom. Even voorzichtig doorroeren, verse kruiden erbij en klaar. Serveer de kikkererwten salade als bijgerecht of in een broodje of wrap. 400 gr kikkererwten, 2 eieren, 1 bosui, 2 el Griekse yoghurt, 2 tl mayonaise, 1 tl honing, 1 tl kerriepoeder, verse peterselie, snufje zout ...

Knoflook wraps uit de airfryer | lekker bijgerecht - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/knoflook-wraps-uit-de-airfryer/

... Knoflook wraps uit de airfryer Een heel lekker en simpel bijgerecht. Smeer de wraps in met een laagje boter. Strooi dan de kruiden voer de wraps. Strooi geraspte mozzarella over de wraps en leg dan de ene wrap bovenop de andere wrap. Bak de wraps 4-5 minuten in de airfryer ...

Komkommersalade

https://www.prinsessenboontjes.be/post/komkommersalade

... Komkommersalade Lekker fris. Héérlijk als lunch. Subliem bij de aardappelsalade. Perfect als bijgerecht bij een bbq. Aanradertje dus.Ingrediënten:Bereidingswijze:Snij de komkommer dwars door en dan in ringen.Snij een rood uitje in ringetjes.Roer 2 el mayonaise, 2 el (griekse) ...

Stokbrood met ham en pesto | lekker bijgerecht - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/stokbrood-met-ham-en-pesto/

... Stokbrood met ham en pesto Lekker bijgerecht, bijvoorbeeld bij een borrelavond. Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd een aantal inkepingen in het stokbrood. Zorg ervoor dat je het brood niet helemaal doorsnijdt, de onderkant moet ...

Sas Kookt!: Salade van appel, selder en witloof

http://saskookt.blogspot.be/2011/11/salade-van-appel-selder-en-witloof.html

... Salade van appel, selder en witloof Deze salade vormt een heerlijk knapperig bijgerecht bij een stevige herfstige schotel. Maar met wat geitenkaas en eventueel wat noten en brood erbij zou het ook een heerlijke maaltijdsalade of voorgerecht kunnen zijn. Je maakt de salade ...

Sas Kookt!: Gevulde portobello's

http://saskookt.blogspot.be/2013/01/gevulde-portobellos.html

... wacht mijn schoonouders eten en aangezien ik vreesde niet genoeg vlees in huis te hebben, maakte ik deze gevulde portobello's als bijgerecht. Geïmproviseerd met wat er nog in de koelkast te vinden was, maar het viel in de smaak! Dit heb je nodig voor 4 personen als b ...

Gevulde tomaatjes met tonijn - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/gevulde-tomaatjes-met-tonijn/

... omaatjes zijn zoo ongelofelijk makkelijk te maken: in minder dan 10 minuten staan ze op je tafel. Lekker als voorgerechtje of als bijgerecht. De bleekselderij geven het net wat extra frisheid. Instructies Was de tomaten en snijd de 'kapjes' er vanaf. Schep met een lepel alle zaadjes en vocht uit de tomaten. Meng ...

Recepten - Gesmoord rundvlees met pastinaak, pompoen en rammenas

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gesmoord_rundvlees_met_pastinaak_pompoen_en_rammenas

... Bereidingswijze Schil de groenten en snijd ze in vrij grote stukken. Houd de appels, mierikswortel en citroen over voor het bijgerecht. Verhit wat boter in een ovenvaste pan, kruid het vlees met peper en zout en schroei het rondom dicht. Draai het vuur lager en doe de groenten ...

Stoofpotje van rundvlees met pastinaak, pompoen en rammenas

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/stoofpotje-van-rundvlees-met-pastinaak-pompoen-en-rammenas

... otje van rundvlees. - Schil de groenten en snijd ze in vrij grote stukken. Houd de appelen mierikswortel en citroen over voor het bijgerecht.Verhit wat boter in een ovenvaste pan kruid het vlees met peper en zout en schroei het rondom dicht. Draai het vuur lager en doe de groenten bij het vlees. Voeg de tijm toe en stoof de groenten even aan.Blus vervolgens met het bier en zet het deksel op de pan. Zet de pan in de oven en laat anderhalf uur smoren op 170°C.Schil de appel ...