Resultaten voor bereide wildraqout sos piet

Curryworst | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/curryworst

... oe en cutter alles in een keukenrobot. Meng er dan de geplette aardappelen door. Neem een brickdeeg en leg er een worstje van het bereide gehakt op. Rol op en kleef toe met eigeel. Frituur op 180 graden. Ingrediënten ½ kg varkensgehakt 1 eigeel 1 teentje look brickdeeg currykruiden peper 1 ui 1 dl room zout 2 aardappelen gekookt en laten afkoelen ...

Gevulde tomaat | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gevulde-tomaat

... ian mix en meng alles. Beboter een ovenschotel en leg de tomaten erin. Kruid de tomaat vanbinnen met peper en zout en vul met het bereide gehakt. Strooi bovenop nog een beetje gemalen kaas, leg het hoedje erboven op en zet in een voorverwarmde oven van 170 graden gedurende 30 à 40 minuten. Ingrediënten 1 sjalot 4 el broodkruim peterselie 500 gr varkensgehakt 1 teentje look 4 dikke vleestomaten 1 ei 4 el gemalen kaas Italian mix ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet Huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen ...

Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groententempura

... Groententempura By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in schijfjes. ...

Ratatouille op z'n Piets - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/ratatouille-op-zn-piets

... Ratatouille op z'n Piets By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten : 2 aubergine : 1 look : 2 tenen groene peper : 1 rode peper : 1 olijfolie courgette : 1 rozemarijn rozemarijn rozemarijn ...

Slasoep | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/slasoep

... Slasoep - Snijd de aardappel, prei en ui fijn en stoof aan. Voeg water toe en ook de piet Huysentruyt groentenbouillon. Laat de soep opkoken en gedurende 30 minuten pruttelen. Op het einde doe je de sla erbij en kruid je met peper en zout en mix de soep. Werk af met een ...

Asperges met kruidenvinaigrette - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-kruidenvinaigrette

... Asperges met kruidenvinaigrette By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: asperges : 2 botten ei : 1 water : 6 el witte wijnazijn : 3 el mosterd : 1 el olie : 4 dl gehakte peterselie : 2 el Directions: ...

Stierenklootjes à la Goedele - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/stierenklootjes-la-goedele

... Stierenklootjes à la Goedele By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: knoflook : 1 teentje snijbietbladen : 12 stierenklootjes : 8 xeresazijn : 1 tomaten : 2 olijfolie : 2 zwezerik : 600 Directions: ...