Resultaten voor baktijd hindegebraad

Gratin dauphinois à la crème - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/aardappelen/aardappelgratin/gratin-dauphinois-a-la-creme

... een waterbad (au bain-marie) in de hete oven. Bedek de gratin zodra hij een mooi goudbruin kleurtje heeft met aluminiumfolie. De baktijd hangt af van het type oven en de aardappelsoort. In een heel hete oven is 25 minuten wellicht voldoende, maar in een andere oven zou de baktijd zomaar twee keer zo lang kunnen zijn. KookboekHet recept 'Gratin dauphinois à la crème' is afkomstig uit het kookboek... Crumbles en gratinsdiverse auteursCrumbles en gratins: een heerlijk krokant kruimellaagje met daaronder een verrukkelijke, zachte en smeuïge vulling. In dit boek vind je de heerlijkste recepten voor... lees verder© Terra Lannoo. ...

Bruine suikertaart | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bruine-suikertaart

... met de appelmoes en vul de rest aan met het bruine suiker mengsel. Bak de taart af op 180°C gedurende 35 minuten. Overschrijd de baktijd vooral niet. Ingrediënten 250 gr bruine suiker 1 pakje bladerdeeg 4 granny smith appelen 6 el water 1 eierdooier 1 el opgeklopte room 2 eieren een bakvorm van 22 cm diameter ...

Recept voor Zalmfilet met ananassaus | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/zalmfilet-met-ananassaus/

... het limoensap. Bestrooi de vis met peper en zout en bak in hete Solo aan . Doe de plakjes ananas snel kleuren op het einde van de baktijd en schik op borden. Tip: Dien op met rijst. Geniet van Zalmfilet met ananassaus ...

Kersttip: soezen met ijs | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/soezen-met-ijs

... elijker dezelfde vorm. De dikte kies je zelf. Zorg ervoor dat alle vormpjes ongeveer dezelfde grootte hebben om een gelijkvormige baktijd te hebben. Houd genoeg ruimte tussen de vormpjes omdat het deeg nog uitzet tijdens het bakken. Bestrijk met een klein beetje eigeel verdund in water. Bak de soezen gedurende 20 à 30 minuten in een oven van 180°C. Afhankelijk van de grootte van de soezen is de baktijd anders. Eens de oven dicht is mag je de deur niet meer opendoen, anders zakken de soezen in. Schakel de oven uit, zet de deur op een kier en laat de soezen nog 10 minuten afkoelen. De soezen moeten afkoelen in de oven. Als je ze laat afkoelen op kamertemperatuur, riskeer je dat ze alsnog in elkaar zakken. In de oven is het nog droog, er is niet veel zuurstof en dus kunnen de soezen langzaam afkoelen. Zo blijven ze krokant. Ingrediënten 6 eieren (1 ei = 50gr) 1 eidooier verdund met wat water 267 g water 120 g fama 180 g patisseriebloem ½ l vanille-ijs chocoladesaus ...

Aardappelen met gehaktballetjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gebakken-aardappelen-met-gehaktballetjes

... ppelen.Leg er de gehaktballetjes bovenop en bak 30 à 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.Roer halverwege de baktijd goed om en voeg de gehalveerde kerstomaatjes toe.Strooi er de geraspte kaas over.Verdeel over vier borden en werk af met basilicum ...

Jeroen Meus - Kruidige appelcake met karamelsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kruidige-appelcake-met-karamelsaus

... tueel nog een dun laagje bruine suiker over de cake. 13. Bak de cake in de oven van 160°C. Reken zo’n 65 tot 75 minuten baktijd, waarbij je na 30 minuten de cake in de oven afdekt met een vel aluminiumfolie. De exacte baktijd is afhankelijk van het type oven dat je gebruikt. 14. Serveer de appelcake straks warm of laat het gebak afkoelen. 15. Laat de karamelsnoepjes smelten in de melk. Roer regelmatig tot ze helemaal opgelost zijn. 16. Voeg naar behoefte meer snoepjes of meer melk toe, tot de saus de juiste romige dikte heeft. 17. Snij de warme cake in porties. Serveer het dessert met een bolletje ijs naar keuze en lepel er karamelsaus over. ...

Cavatelli pasta met geroosterde kerstomaten en rozemarijn | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cavatelli-pasta-met-geroosterde-kerstomaten-en-rozemarijn

... Verwijder de folie en laat nog 15 minuten bakken.  Kruid bij met peper en zout.     Breng tien minuten voor het einde van de baktijd 4 liter water aan de kook met 28 g zout. Schud de cavatelli Barilla® erin en kook ze gedurende 9 minuten. Roer af en toe. Laat de pasta uitlekken.     Verdeel de cavatelli Barilla®  over kommen of diepe borden en leg de geroosterde kerstomaten er bovenop.   voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Recepten - Visfilets in kruidenkorst

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Visfilets_in_kruidenkorst

... ren. De visfilets in een beboterde ovenschotel schikken en 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C plaatsen. Halverwege de baktijd de visfilets omkeren. De champignons reinigen, er de eindjes afsnijden en ze samen met de kerstomaatjes 3 minuten in  boter bakken. Voor de saus  De sjalotjes fruiten in een klontje boter. De peperbolletjes, de visfumet en het bier toevoegen en tot een derde inkoken. De saus zeven, de room toevoegen, opnieuw even inkoken en tot slot ...

Recept voor volkorenpasta met bacon & geroosterde bieten | njam!

http://www.njam.tv/recepten/volkorenpasta-met-bacon-geroosterde-bieten

... en aan toe. Spreid ze op een bakplaat en leg er de bacon en gekneusde knoflook bij. Bak op 180°C in +- 20 min. beetgaar (langere baktijd naargelang grootte biet). Haal na 10 min. de bacon uit de oven (als hij krokant is). Kook intussen de volkorenpasta in gezouten water al dente. Spaar een klein beetje van het kookvocht. serveren: Hussel de pasta met het spek, knoflook en geroosterde bieten. Voeg indien nodig een k ...

Partybroodjes met zalmsalade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/zalmsalade/partybroodjes-zalmsalade

... leg op de onderkanten wat waterkers of een toefje veldsla en schep de zalmsalade erop. OpmerkingDe bereidingstijd is exclusief de baktijd van de broodjes. Het recept 'Partybroodjes met zalmsalade' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood. ...