Resultaten voor aubergineschotel

Turkse aubergineschotel met tarly - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/turkse-aubergineschotel-tarly

... Turkse aubergineschotel met tarly 4 personen 5 min voorbereiden 1:30 uur bereiden 30 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen HoofdgerechtVleesMediterraan Ingrediënten 500 g aubergine, in blokjes 2 eetlepels boter 2 eetlepels olijfolie 750 g lams- of varkensvlees, in blokjes ...

Aubergineschotel met feta en tomaat - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/aubergineschotel-feta/

... aubergineschotel met feta en tomaat Het is een beetje 'hate it or love it' met aubergines heb ik altijd het idee. Zelf houd ik ontzettend van aubergines, maar ik weet dat er ook zat mensen zijn die het helemaal niks vinden. Zit jij nog in 'team #hateit ;-)? Check dan even hier ...

Karbonade met aubergineschotel | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/karbonade-met-aubergineschotel/

... Van dit gerecht heb ik geen plaatje. Dat geeft niks want de beschrijving alleen is al voldoende om te watertanden. Voor vier personen marineer je vier karbonades of varkensfiletlapjes een paar uur in olijfolie, vier of vijf takjes rozemarijn en flink wat zwarte peper. Snij 750 ...

Venkel/aubergineschotel | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/venkelaubergineschotel/

... Bij de herfst horen herfstschotels. Dit is een heerlijke en vandaag eens geen vlees of vis erbij. Het is een behoorlijke hoeveelheid dus een onverwachte gast kan zo aanschuiven. Zet de oven op 200 graden. Maak een mengsel van 2 tenen uitgeknepen knoflook, 2 eetlepels zongedroogde ...

melanzane parmigiana | Italiaanse aubergineschotel - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/melanzane-parmigiana/

... melanzane parmigiana Melanzane, een echte klassieker uit de Italiaanse keuken met aubergine in de hoofdrol. Een lekkere ovenschotel met tomatensaus. Snijd de aubergines in lange plakken van ongeveer 0,5 cm dikte. Bestrooi de plakken aan beide kanten met een snuf zout en laat ze ...

Sas Kookt!: Melanzane alla Parmigiana

http://saskookt.blogspot.be/2010/08/melanzane-parmigiano.html

... den heb, maar ondertussen heb ik er mijn eigen draai aan gegeven. Hieronder dus mijn eigen recept van deze heerlijke vegetarische aubergineschotel. Dit heb je nodig voor 2 à 3 personen: 2 aubergines olijfolie peper en zout 1 eetlepel knoflookolie 1 kleine ui 1 blik tomatenblokjes peper en zout verse kruiden naar keuze (oregano, tijm, rozemarijn, basilicum, . ...