Resultaten voor auberginekaviaar piet huizentruyt

Trio van dips: pesto, guacamole, auberginekaviaar | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/trio-van-dips-pesto-guacamole-auberginekaviaar

... Trio van dips: pesto, guacamole, auberginekaviaar - Guacamole van feta: Haal het vruchtvlees uit de avocado’s. Verbrokkel de feta en snij het chilipepertje fijn. Voeg het limoensap en de koriander toe en pureer alles samen in een keukenmachine. Breng op smaak met peper, zout ...

Gelakt spek met auberginekaviaar | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/gelakt-spek-met-auberginekaviaar

... Gelakt spek met auberginekaviaar - Snijd het spek in dikke stukken en leg het in de koelkast. Snijd de uien in grove stukken en stoof ze aan in de boter. Bevochtig met de kippenbouillon toe en laat koken. Giet af, mix de uien en kruid ze met peper en zout. Snijd de  wortelen ...

Lamsbrochettes, snelle auberginekaviaar en yoghurtsaus met munt | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lamsbrochettes-snelle-auberginekaviaar-en-yoghurtsaus-met-munt

... Lamsbrochettes, snelle auberginekaviaar en yoghurtsaus met munt - Snijd het vlees in ongeveer 30 à 40 niet te grote blokjes, voeg de olijfolie met look, de tijmblaadjes en indien gewenst de komijn toe, meng, dek af met folie en laat rusten. Prik ondertussen gaatjes in de aubergines ...

Poffertjes met kervel, auberginekaviaar en granaatappel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pannenkoeken/poffertjes/poffertjes-kervel-auberginekaviaar-granaatappel

... Poffertjes met kervel, auberginekaviaar en granaatappel 24 poffertjes 0 min voorbereiden 1:10 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HapjeVegetarischOverige keukens Ingrediënten voor de auberginekaviaar 1 teentje knoflook 1 theelepel komijnzaadjes 2 in de ...

Lamsvlees met aubergine, geitenkaas en geroosterde paprika | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lamsvlees-met-aubergine-geitenkaas-en-geroosterde-paprika

... s af met aluminiumfolie en gaar ze ongeveer 20 minuten tot ze superzacht zijn. Haal het vruchtvlees eruit, houd 1/3 apart voor de auberginekaviaar. Maal de rest fijn in een keukenmachine en monteer met gevogeltefond en olijfolie. Geroosterde paprika's: Rooster de paprikaís in een grillpan. Ontvel ze, snijd ze doormidden en maak ze schoon. Kruid de lamellen met peper, zout, een beetje suiker, knoflook en olijfolie en konfijt ze 45 minuten op 100 °C. Auberginekaviaar: Hak het vruchtvlees van de aubergine fijn en breng het op smaak met een scheut olijfolie, ras al hanout, geraspte citroenschil en gesnipperde sjalotjes. La ...

Lamsfilet met chutney van zuiderse groenten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/lamsfilet-met-chutney-van-zuiderse-groenten

... Lamsfilet met chutney van zuiderse groenten - Maak eerst de auberginekaviaar. Halveer hiervoor de aubergine in de lengte en maak met de punt van een scherp mes een ruitpatroon in het vruchtvlees. Steek er een teentje knoflook in en kruid met peper en zout. Giet een bodempje olijfolie ...

Chapati | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/chapati

... erhit een antiaanbakpan. Bak de chapati’s kort aan beide kanten aan. Houd de chapati’s warm onder een doek. Tip:  Lekker met auberginekaviaar, mangochutney, koriander- of muntchutney en hummus. Ook lekker bij curry’s. Ingrediënten 250 gr bloem 1 el olie 1,7 dl lauw water 1 th lepel zout ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet op een ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Kaviaar van aubergines | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kaviaar-van-aubergines

... reepjes. Kook de peterselie, spoel hem héél koud, mix hem met olijfolie en kruid af. Gril de pijnboompitjes kort aan. Schik de auberginekaviaar op een bord met een paar reepjes paprika en de peterselieolie. Strooi de gegrilde pijnboompitjes eroverheen. Ingrediënten 4 aubergines 1 rode paprika 1 blikje tomatenpuree olijfolie peterselie pijnboompitten ...