Resultaten voor asperges kervel soep

Aspergesoep met gepocheerd ei en kervel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aspergesoep-met-gepocheerd-ei-en-kervel

... Aspergesoep met gepocheerd ei en kervel - Stoof de versneden prei, ui, asperges (spaar de aspergekopjes) aan in wat boter. Bevochtig met het water en de groentenbouillon. Laat het geheel opkoken, laat 30 minuten pruttelen en mix glad. Voeg er 2 dl room en wat muskaatnoot ...

Aspergeroomsoep met zalm en geitenkaas | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aspergeroomsoep-met-zalm-en-geitenkaas

... Aspergeroomsoep met zalm en geitenkaas - Schil de asperges en snijd ze zeer fijn. Bewaar de topjes. Stoof de asperges, de aardappelen, de ui en het fijngesneden wit van prei aan in Alpro soya Bakken en Braden en bevochtig met de kippenbouillon. Laat 30 minuten koken en ...

Tomatensoep met asperges - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/silvo/tomatensoep-asperges

... Tomatensoep met asperges 4 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen VoorgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 250 g dunne asperges, in stukken van 4 cm 1 eetlepel boter 2 sjalotjes, gesnipperd 1 pakje tomatofrito (400 ...

Asperges met spiegelei en truffel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-spiegelei-en-truffel

... asperges met spiegelei en truffel - Schil de asperges en kook (in licht gezouten water) of stoom ze gedurende 8’ à 10’ gaar. Koel de asperges af. Warm de Alpro Bakken en Braden op in de pan en bak een spiegelei. Warm de asperges op in wat gesmolten Alpro Bakken en ...

Lamskoteletjes met asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamskoteletjes-met-asperges

... Lamskoteletjes met asperges - Schil de asperges en kook ze beetgaar (6 à 7 minuten vanaf het water kookt). Dep ze droog. Haal door de olijfolie. Grill de asperges op de grillpan en kruid met wat Italiaanse kruiden. Smelt boter in de pan. Bak de lamskoteletjes langs beide ...

Gestoomde asperges met Maltaise saus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomde-asperges-met-maltaise-saus

... Gestoomde asperges met Maltaise saus - Stoom de dikke groene asperges op 90°C gedurende 2 minuten. Haal wat zeste van de appelsienschil. Doe de eigelen in een pannetje, doe er het sap bij van de sinaasappel en klop in een 8 tot schuim. Doe er de zeste bij en werk op met ...

Velouté van groene asperges met kervelslagroom | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/veloute-van-groene-asperges-met-kervelslagroom

... Velouté van groene asperges met kervelslagroom - Was de asperges en verwijder de harde, houtachtige uiteinden. Snijd de punten op 3 cm af en snijd de rest in dunne stukjes. Schil de aardappel en snijd ze in kleine gelijke stukken. Snipper de sjalot en stoof ze aan in ...

Aspergesoep met room en peper | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aspergesoep-met-room-en-peper

... Bereiding Schil de asperges. Snij er onderaan 2 cm af. Schil de aardappel en snij hem in stukken. Zet de groenten onder water in een ruime kookpot en laat ze 20 minuten koken, tot ze lekker gaar zijn. Snij de kopjes van de asperges maar houd ze bij. Mix de soep en breng ...

Asperges met garnalen en hollandaisesaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-garnalen-en-hollandaisesaus

... asperges met garnalen en hollandaisesaus - Schil de asperges en kook ze gaar in gezouten water. Smelt de boter. Klop de eierdooiers met water en azijn op een zacht vuurtje op tot het schuim gaar is.Werk het geheel op met de geklaarde boter. Pocheer de eieren gedurende ...

Kervelvelouté

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/12/kervelveloute-1

... Kervelvelouté - Een kommetje warme soep smaakt altijd - Pluk de blaadjes van 50 g kervel en bewaar ze in koud water (voor de afwerking), hak de rest. Maak alle groenten schoon en snij ze in stukken. Stoof de prei, ui en selder in de boter. Schenk er de bouillon ...