Resultaten voor asperge met dragonsaus

Lamskoteletten met dragonsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamskoteletten/lamskoteletten-dragonsaus

... Lamskoteletten met dragonsaus 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans bevat per portie555 kcal 24 g eiwit 51 g vet 2 g koolhydraten Ingrediënten 15 g verse dragon 25 g geschaafde amandel ...

Asperges met Hollandse garnalen en dragonsaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/asperges-met-hollandse-garnalen-en-dragonsaus

... Asperges met Hollandse garnalen en dragonsaus - Snijd de gekookte eieren in de lengte in partjes. Schil de asperges, verwijder de harde onderkanten, zodanig dat alle asperges even lang zijn. Kook de asperges 5 minuten in ruim water en laat ze van het vuur af nog 15 m ...

Groene asperge en zeebaars | VTM Koken

http://koken.vtm.be/coupe-soleil/recept/groene-asperge-en-zeebaars

... Groene asperge en zeebaars - Schil de asperge en snij de kopjes er af. Kook de asperge staafjes gaar in gezouten water en grill ze daarna in een grillpan. Kook ondertussen ook de kopjes gaar. Snij de zeebaars in 2, kruid met peper en zout en grill kort krokant in oli ...

Vurig voorspel van asperge en zeebaars | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/vurig-voorspel-van-asperge-en-zeebaars

... Vurig voorspel van asperge en zeebaars - Bak de panko goud bruin in ruim olijfolie, voeg op het laatste fijn gesneden koriander toe en laat uitlekken op keukenpapier. Schil de asperge en snij de kopjes er af. Kook de asperge staafjes gaar in gezouten water en grill z ...

Kalfsgebraad met dragonsaus | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfsgebraad-met-dragonsaus

... Kalfsgebraad met dragonsaus - Bak het gebraad aan beide kanten goudbruin (ongeveer 4 minuten aan elke kant) samen met de fijngesneden sjalotten. Stoom of kook de groenten gaar en spoel ze onder koud water. Blus met het water van de groenten en de rundsbouillon en laa ...

Recept Mitch Coldenhoff - vurig voorspel van asperge en zeebaars - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Mitch-Coldenhoff/Vurig-voorspel-van-asperge-en-zeebaars/2359

... Voor 4 personen Vurig voorspel van asperge en zeebaars Chef: Mitch Coldenhoff Menugang: Voorgerechten Categorie: Vis Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 zeebaarsfilets4 zeebaarsfilets • 4 schijfje gandaham4 schijfje gandaham • 16 groene asperges16 groene ...

Recepten-recept Asperge ham rolletjes in fillodeeg voorgerecht recepten De kook otheek

http://www.kookotheek.com

...   asperge hamrolletjes in fillodeeg Ingrediënten:8 plakken fillo deeg (diepvries) 1 pot groene asperges  1 theelepel salie 2 eetlepels olie 1 ei 12 plakjes gekookte ham Bereiding: Fillodeeg van tevoren volgens aanwijzing in ongeveer 2 uur laten ontdooien. Oven v ...

Ravioli met zalm en dille met romige dragonsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/ravioli/ravioli-zalm-dille-romige-dragonsaus

... Ravioli met zalm en dille met romige dragonsaus 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisItaliaans Ingrediënten 2 plakken biologische, gerookte zalm 2 eetlepels crème fraîche 5 takjes verse dill ...

Recept Jeroen De Pauw - canneloni van mozzarella - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Jeroen-De-Pauw/CANNELONI-VAN-MOZZARELLA/1325

... hef: Jeroen De Pauw Menugang: Voorgerechten Categorie: Vlees Type: Pasta Aantal personen: 4 3 2 Benodigdheden • 1 bussel groene asperge1 bussel groene asperge • 5 sneetjes ganda ham5 sneetjes ganda ham • 500 gram mozzarella500 gram mozzarella • pastapasta • ...

Recepten - Kleurrijk slaatje van witte asperge met scampi's

http://www.lekkervanbijons.be/recept/kleurrijk-slaatje-van-witte-asperge-met-scampis

... sla en zwier hem droog. Neem een groot chefmes en sisileer (dunne sneetjes) de sla en dresseer op een vierkant wit bord. Schil de asperges en snij deze in schuine schijven van 2 à 3 mm dik. Smelt goede melkerijboter in de pan (zacht vuurtje) en bak de rauwe schijven ...