Resultaten voor artisjokken

Tapenade van artisjokken | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tapenade-van-artisjokken

... Tapenade van artisjokken - Snij de artisjokken in stukjes en 'cutter'; of maal ze fijn samen met de look, de olijfolie, het parmezaanpoeder en de PH Italian Mix. Snij het brood in schijfjes en toast of gril ze. Besmeer de toastjes met de tapenade. Serveer ze met de Gandaham. ...

Crème van artisjokken, lamskroon en knolselder | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/creme-van-artisjokken-lamskroon-en-knolselder

... Crème van artisjokken, lamskroon en knolselder - Maak de artisjokken schoon en kook het hart in wat gezouten water met een halve citroen, dit om de kleur mooi te bewaren. Eens afgekoeld doe je deze in een cutter en maal je dit zeer fijn, afkruiden met peper en zout en een ...

Artisjokken op Romeinse wijze - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/artisjokken/artisjokken-romeinse-wijze

... 10 min voorbereiden 45 min bereiden 1 uur wachten waardering7.3obv 3 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 8 artisjokken citroensap 10 blaadjes munt, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 10 eetlepels extra vergine olijfolie Voorbereiden Snijd de uiteinden van de artisjokken en haal de ...

Artisjokken met vinaigrette - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/artisjokken/artisjokken-vinaigrette

... .6obv 10 waarderingen VoorgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 2 eetlepels citroensap 4 jonge Romanesco- of Violetto Toscano-artisjokken voor de vinaigrette 2 eetlepels citroensap 4 eetlepels olijfolie 1 sjalotje, gesnipperd 1 eetlepel fijngehakte peterselie Bereiden Meng het citroensap met 1 liter water in een grote kom. Gebruik een keukenschaar of een scherp mes o ...

Artisjok bereiden | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/artisjok-bereiden

... bouillon toe en het sap van de citroen. Voeg ook de uitgeperste citroen toe aan het water. De schil zal zijn smaak afgeven aan de artisjokken. Meng de bloem met 2 dl water en voeg dit toe. De combinatie van bloem en citroen zorgt ervoor dat de artisjok zijn kleur behoudt, anders wordt hij donkerbruin. Haal de stelen van de artisjokken, want ze zorgen voor een te bittere smaak. Leg d ...

Recept voor Gegrilde goudbrasem met gestoofde mini-artisjokken en salie | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gegrilde-goudbrasem-met-gestoofde-mini-artisjokken-en-salie/

... van ongeveer 300 g elk Toevoegen grof zeezout Toevoegen 4 eetlepels Solo Toevoegen zout Toevoegen 12 mini-artisjokken Toevoegen citroensap Toevoegen peper Toevoegen Bereidingswijze Snij het stengelgedeelte en de bovenste bladeren van de mini-artisjokken en stoof ze meteen in de Solo. Doe er een flinke scheut versgeperst citroensap bij, zodat ze niet bruin kleuren. Laat zachtjes gaar stoven, eventueel met wat water erbij, en kruid op het einde met peper, zout en de fijngehakte ...

Recept voor Artisjokken met bieslook | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/artisjokken-met-bieslook/

... ediënten - voor 4 personen sap van 1 citroen Toevoegen zout Toevoegen 2 eetlepels wijnazijn Toevoegen 4 artisjokken Toevoegen 1 koffielepel mosterd Toevoegen 6 eetlepels Bertolli extra vergine Toevoegen 2 eetlepels gehakte bieslook Toevoegen 2 hardgekookte eieren Toevoegen vers gemalen peper Toevoegen Bereidingswijze Laat de ar ...

Pastrami met artisjokken-compote recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7546/pastrami-met-artisjokken-compote

... Pastrami met artisjokken-compote - - - 1 blikje artisjokbodems, 0.5 kleine rode paprika, 2 eetlepels olijfolie, 1 theelepel rode wijnazijn, 1 theelepel Italiaanse kruidenolie, 0 zout, 0 peper, 80 g flinterdun gesneden pastrami ...

Soepje van artisjokken met truffel en eekhoorntjesbrood | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/soepje-van-artisjokken-met-truffel-en-eekhoorntjesbrood

... Soepje van artisjokken met truffel en eekhoorntjesbrood - Stoom de artisjokkenbodems met de kippenbouillon gedurende 10 minuten op 120 graden. Mix de artisjok samen met een beetje bouillon in de blendereer door een zeef. Voeg hierbij de truffeljus. Bak het fijngesneden sjalotje ...

Artisjokken met kaasschuim - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/artisjokken/artisjokken-kaasschuim

... 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVegetarischFrans Ingrediënten 8 kleine, puntige paarse artisjokken het sap van 1 citroen 2 eetlepels olijfolie 2 sjalotjes, gesnipperd 100 ml witte wijn 2 takjes verse tijm 200 ml melk 50 g oude kaas Bereiden Snijd de artisjokken rondom bij (snijd de steel ...