Resultaten voor artisjok dipsaus

Dipsaus met curry en yoghurt | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/dipsaus-met-curry-en-yoghurt

... dipsaus met curry en yoghurt - Op zoek naar een lekker hapje? Een dipsaus is altijd een goed idee. Snel, eenvoudig en je hebt helemaal niet veel nodig. Bovendien kan je de meeste dipsauzen op voorhand klaarmaken. Kortom, perfect met Kerstmis of Eindejaar. Mix alles onder ...

Kaasdip met artisjok

https://www.prinsessenboontjes.be/post/kaasdip-met-artisjok

... Kaasdip met artisjok Dit is echt een smeuïge aanrader als dip. Perfect om artisjok eens anders te eten, en nadien ben je meteen fan.Ingrediënten:Bereidingswijze:Giet 1 bokaaltje gegrilde artisjok af.Voeg 100 g natuurkaas, 70 g pittige gemalen kaas , 1 tl oregano, zout ...

Artisjok met rode bietendip | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/artisjok-met-rode-bietendip

... itroen in schijfjes en kneus de peperbollen. Pers de schijfjes uit in een ruime pot met water en doe de peperbollen erin. Kook de artisjok hierin +/- 45 minuten gaar. Pureer de bieten en de artisjokharten in de keukenrobot.  Was de bieslook en snipper fijn. Verkruimel het bouillonblokje. Schep de ricotta, ...

Artisjok bereiden | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/artisjok-bereiden

... bouillon toe en het sap van de citroen. Voeg ook de uitgeperste citroen toe aan het water. De schil zal zijn smaak afgeven aan de artisjokken. Meng de bloem met 2 dl water en voeg dit toe. De combinatie van bloem en citroen zorgt ervoor dat de artisjok zijn kleur behoudt, anders wordt hij donkerbruin. Haal de stelen van de artisjokken, want ze zorgen voor een te bittere smaak. Leg d ...

Zalm met artisjok en asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-artisjok-en-asperges

... Zalm met artisjok en asperges - Kook de artisjokbodems in zuiver water met citroensap en bloem gedurende 20 tot 25’ of stoom ze op. Snijd de asperges in stukken. Snijd de artisjok in driehoekjes. Ontvel en ontpit de tomaat en snijd ze in blokjes. Bak de asperges aan ...

Aan tafel met Tanja: Artisjok

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2011/08/artisjok.html

... zien de handgeschreven bordjes met het verbod voor onbevoegden groenten te grissen uit de tuin- en gisteren stond onder andere de artisjok er geweldig mooi bij. Zo'n plaatje bracht mij op het idee om in ieder geval artisjok die avond te eten.De kooktijd van de artisjok is uiteraard afhankelijk van de grootte. Sommige hebben het formaat 'grapefruit' maar die ik kocht was een tik kleiner. Zet de artisjok (waarvan je eerst de steel hebt afgesneden) op in ruim water met zout en wat uitgeperst citroensap. In mijn geval was de kooktijd van een klein half uurtje voldoe ...

Gebakken zonnevis op een artisjok gevuld met kleine groenten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zonnevis-op-een-artisjok-gevuld-met-kleine-groenten

... Gebakken zonnevis op een artisjok gevuld met kleine groenten - Maak een brunoise van groenten naar keuze, stoof ze mooi aan. Vul het hart van de artisjok met gebakken brunoise van groenten en daarop een stukje mozzarella. Zet dit gedurende 2 minuten in de stoomoven. Snij ...

Snelle dipsaus met yoghurt, feta, pistache en basilicum | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/snelle-dipsaus-met-yoghurt-feta-pistache-en-basilicum-0

... Snelle dipsaus met yoghurt, feta, pistache en basilicum - Op zoek naar een eenvoudig hapje? Deze dipsaus is snel klaar, gezond en lekker. Perfect om je rauwe groentjes in te dippen en helemaal niet veel werk. Dit hapje is dan ook ideaal met Kerstmis, Nieuwjaar of als ...

Recepten - Aardappel-ansjovischips met een dipsaus

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Aardappel-ansjovischips_met_een_dipsaus

... Bereidingswijze Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water. Pureer de aardappelen samen met de ansjovis en kruid naar smaak met peper en zout. Klop vervolgens de eiwitten stijf. Meng de bloem met de puree en lepel er de opgeklopte eiwitten door. Doe een ...

Brunoise van zoete aardappel met frisse dipsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/brunoise-van-zoete-aardappel-met-frisse-dipsaus

... Brunoise van zoete aardappel met frisse dipsaus - Verhit de oven tot 180°C. Schil de aardappelen met een dunschiller. Snij in brunoise (blokjes van 1 x 1 cm).  Leg in een braadslee met bakpapier en overgiet met de olijfolie.  Bestrooi met koriander en zout. Rooster ...