Resultaten voor aperitiefhapjes jeroen meeus kippeboutjes

Recept voor Lekker feestmenu met o.a. gevuld kalfsgebraad - Aperitiefhapjes: Creatief met aperitief: Zalige zalmrolletjes | Solo

http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-feestmenu-met-oa-gevuld-kalfsgebraad-aperitiefhapjes-creatief-met-aperitief-zalige-zalmrolletjes/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 3 eetlepels Solo Delifine Toevoegen Boursin (Look & Fijne Kruiden) Toevoegen spinazieblaadjes Toevoegen ...

Aperitiefhapjes uit de zee | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aperitiefhapjes-uit-de-zee

... aperitiefhapjes uit de zee - Glaasje met zalm en een sesamkrokantje: Snijd mootjes gerookte zalm in blokjes. Besprenkel ze met citroen en bestrooi ze met fijne kruiden. Bewaar de blokjes zalm in de koelkast. Snijd intussen de vellen brikdeeg in dunne reepjes, leg ze op vetvrij ...

Aperitiefhapjes met bubbels | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/aperitiefhapjes-met-bubbels

... aperitiefhapjes met bubbels - Begin met de soesjes. Breng water, melk en boter aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg in 1 keer de bloem toe en roer droog. Voeg 1 per 1 de eitjes toe. Roer telkens stevig door. Het deeg is klaar als het in een punt van de spatel loopt. Voeg ...

Tempura-groenten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tempura-groenten

... Tempura-groenten - Met deze tempura-groenten serveer je aperitiefhapjes met net dat tikkeltje meer - Was de groenten snijd ze in fijne reepjes of stukken naar gelang de groenten.Meng de bloem met maïzena en voeg spuitwater toe tot je een dik papje krijgt.Verhit de olie in ...

Rode-bietenmousse met dipgroenten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rode-bietenmousse-met-dipgroenten

... Rode-bietenmousse met dipgroenten - Gezonde aperitiefhapjes kunnen ook superlekker zijn. Het bewijs? Deze dipgroenten met verrassende rode-bietenmousse. - Laat de blokjes rode biet uitlekken.Schil de wortel en de komkommer en snij in staafjes.Was de bloemkool en snij in roos ...

Witloofblaadjes met roerei en tomaat

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/witloofblaadjes-met-roerei-tomaat-en-veldsla

... Witloofblaadjes met roerei, tomaat en veldsla - Op zoek naar makkelijke en lekkere aperitiefhapjes ? Witloof, eieren, tomaat en veldsla vormen het perfecte kwartet voor je aperitief van vanavond. - Maak de grootste blaadjes los van het witloof. Snijd de kerstomaatjes in kwartjes ...

Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic | De Keuken van Sofie

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/drie-zalige-aperitiefhapjes-en-een-coole-gin-tonic

... Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic - Sofie is te gast bij Annelien Coorevits. Annelien houdt van aperitieven, hapjes en cocktails. Sofie zet dan ook graag met het haar het weekend in en geeft Annelien drie recepten voor hapjes en een leuke cocktail. Voor de b ...

Jeroen Meus - Calamares fritti met limoen-lookmayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/calamares-fritti-met-limoen-lookmayonaise

... Calamares fritti met limoen-lookmayonaise - Iedereen kent de tapa's, de Spaanse aperitiefhapjes. jeroen maakt een van de meest populaire tapa's: inktvisringetjes. Die kopen we vaak voorgebakken in de diepvriesafdeling, maar je kan ze net zo goed eens helemaal vers ...

Sas Kookt!: Kippenburgers met feta en munt

http://saskookt.blogspot.be/2012/08/kippenburgers-met-feta-en-munt.html

... blog van Evelien, die onlangs eindelijk terug begonnen is met bloggen, jeej! Oorspronkelijk was het recept trouwens bedoeld voor aperitiefhapjes. Je kan er dus ook kleine balletjes van maken als je dat liever hebt. Dit heb je nodig voor 2 personen als hoofdgerecht: 2 kipfilets, zeer klein gesneden (met 2 messen tegelijk) 50 g feta, verkruimeld een bosje muntblaadjes, fijngesneden 2 tenen knoflo ...

Jeroen Meus - Viskoekjes met seldersalsa - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/viskoekjes-met-seldersalsa

... raditioneel paneermeel gebruiken.) 12. Vorm met de hand viskoekjes ter grootte van een kleine dikke hamburger. (Of maak er kleine aperitiefhapjes van.) 13. Wentel elk viskoekje eerst door de bloem en vervolgens door het ei. Leg het koekje in de panko en zorg ervoor dat het viskoekje een egaal laagje paneersel krijgt. 14. Verhit een scheut olijfolie in de antikleefpan en bak de viskoekjes aan beide zijden mooi krokant. 15. Serveer de goudbruine viskoekjes met de seldersalsa. ...