Resultaten voor amuse in glaasjes

Tartaar in glaasjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tartaar-in-glaasjes

... Tartaar in glaasjes - Tartaar in glaasjes - Je start met het rundvlees in heel kleine blokjes te snijden. Hak dan een half bosje peterselie 1 sjalot en de kappertjes (of augurkjes) fijn.Meng dit samen met het rundvlees in een kom en breng de tartaar op smaak met de ...

Hobbykok Pluis: Amuse: makkelijk soepje

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/04/soep-geserveerd-in-amuse-glaasjes.html

... er simpel, maar wel lekker! Geplaatst door Pluis op 4/19/2012 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: amuse, buffet, soepen ...

Garnalencocktail met appel - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/garnalencocktail-met-appel/

... tegelijkertijd fris is. Een lekkere aanrader voor in je garnalencocktail! Je kunt deze gerechtjes serveren als voorgerecht of als amuse. Serveer je ze als amuse, gebruik dan hele kleine glaasjes. Ik kon mijn amuseglazen in de verhuischaos nog niet vinden, maar in c ...

Hobbykok Pluis: Garnalencocktail (amuse/tapas)

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/12/garnalencocktail-amuse.html

... Garnalencocktail (amuse/tapas) Ingredienten:400 gram Hollandse garnalen 1 grapefruit 2 sinaasappels verse dille 2/3 eetlepels mayonaise rasp van een citroen ijsbergsla zout naar smaak amuseglaasjes Bereiding:Snijd de schil van de grapefruit en sinaasappels dik tot op ...

De keuken van Johanna: Komkommer-meloensoep

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2012/07/komkommer-meloensoep.html

... bereiden van een etentje, in het geval van afgelopen zaterdag een BBQ, probeer ik vaak een surprise aan mijn gasten te geven. Een amuse leent zich daar uitstekend voor. Dit tussengerechtje is een welkome afwisseling op de verschillende gerechten. Op het vuur lagen onder andere eigen gemaakte hamburgers, kipsateetjes en shaslicks. Daarnaast verschillende salades, olijfbrood en sauze ...

Hobbykok Pluis: Amuse: gerookte makreel met doperwtenmousse

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/01/gerookte-makreel-met-doperwtenmousse.html

... zak 200 g, koelvers) 1 el crème fraîche 5 blaadjes verse munt 50 g gerookte makreelfilet (pak ca. 200 g) Materialen: staafmixer amuselepels of grote lepels Bereiden: Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 min. gaar. Pureer de doperwten met de crème fraîche en 3 blaadjes munt tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout. Snijd ...

Glaasjes met zalmmousse

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/13/glaasjes-met-zalmmousse

... glaasjes ...

Aardbeienmousse met suikerspin - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/aardbeien/aardbeienmousse-suikerspin

... Aardbeienmousse met suikerspin 6 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 2 uur wachten waardering7.7obv 3 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 3 roze koekjes van Reims (krokante roze koekje uit Reims om in Champagne te dopen) 500 g aardbeien ...

Panna cotta met witte chocolade en frambozen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/panna-cotta-met-witte-chocolade-en-frambozen

... Panna cotta met witte chocolade en frambozen - Week de gelatineblaadjes in koud water.  Breng de frambozencoulis met 6 eetlepels water aan de kook.  Knijp 2 gelatineblaadjes uit en voeg toe. Roer tot het gesmolten is. Laat nog 2 minuten koken. Neem 4 glaasjes en zet ...

Semifreddo met bitterkoekjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/semifreddo/semifreddo-bitterkoekjes

... Semifreddo met bitterkoekjes 6 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 4 uur wachten waardering7.5obv 2 waarderingen NagerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 50 g fijne tafelsuiker 2 eiwitten 250 ml slagroom 30 ml Amaretto 30 g pecannoten 6 bitterkoekjes of ...