Resultaten voor amatriciana

Pastasaus: all'amatriciana - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/pastasaus/pastasaus-all-amatriciana

... Pastasaus: all'amatriciana 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 7 waarderingen Sauzen / dipsVleesItaliaans Ingrediënten 200 g doorregen spek, in blokjes 2 eetlepels olijfolie 500 g tomaten, zaadlijsten verwijderd en in reepjes 100 ...

Pasta amatriciana | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pasta-amatriciana

... Pasta amatriciana - Kook de pasta beetgaar en spoel in koud water. Pel en ontpit de tomaten en snij in grote stukken. Stoof de ui, de chilipepers en de tomaten in wat olijfolie en boter en meng er de pasta doorheen. Serveer met parmezaanse kaas. Ingrediënten olijfolie p ...

Pasta all'amatriciana | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pasta-allamatriciana

... Pasta all'amatriciana - Emondeer de tomaten: snij de top van de tomaten in met een kruisje. Leg ze 10 tellen in kokend water en daarna meteen in ijswater. Ontvel ze. Snij de ui in reepjes. Hak 1 chilipeper en 2 teentjes look fijn. Laat de pancetta smelten in een pan en aanbakken. ...

Jeroen Meus - Pasta all’amatriciana - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-allamatriciana

... Pasta all’amatriciana - De saus voor pasta amatriciana wordt traditioneel gemaakt met gepekelde varkenswang of guanciale en tomaten. Sommige mensen doen er room bij, maar dat is absoluut on-Italiaans. De guanciale is erg vettig en daarom combineert Jeroen het met gerookt ...

Carolines blog: Penne all' Amatriciana

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013/06/penne-all-amatriciana.html

... Penne all' amatriciana Ingrediënten: - 50 ml extra vergine olijfolie - 100 g pancetta, in kleine stukjes gesneden - 1 rode ui, fijn gesneden - 2 à 3 tenen knoflook, fijngehakt - 1 grote tak rozemarijn, naaldjes fijngehakt - 1 tl chilivlokken (of meer naar smaak) - 125 ...

Spaghetti carbonara - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/spaghetti-carbonara/spaghetti-carbonara

... de eieren moeten zich hechten aan de pasta. Roer er de rest van de kaas door en dien het gerecht op. CarbonaraSamen met bucatini amatriciana is dit het bekendste gerecht uit de Midden-Italiaanse streek Lazio. Het heet 'carbonara' omdat het vroeger bereid werd door de vrouwen van de arbeiders die in de Apennijnen hout verzamelden voor de fabricage van houtskool (carbonara is 'van de kolenbrandersvrouw'). KookboekHet recept 'Spaghetti carbonara' is afkomstig uit het kookboek... De Zilveren Lepel Pastadiverse auteursIn navolging op het succes van 'De Zilveren Lepel' hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over 'de moeder van de Italiaanse keuken': pasta! Dit boek biedt... lees verder© Unieboek - Van Dishoeck. ...

Recept voor spaghetti all' amatriciana | njam!

http://www.njam.tv/recepten/spaghetti-all-amatriciana

... bereiden: maak de pasta: Leg de semola rimacinata in een kring en schep de eieren er voorzichtig door. Kneed met beide handen tot een balletje. Wikkel het deeg in folie en laat ca. 30 minuten rusten in de koelkast. Halveer het deeg en rol uit met de deegrol. Haal door de ...