Resultaten voor alles

Kookvideo - Gazpacho

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gazpacho

... Bereidingswijze Was en snijd de groenten en de look fijn. Neem een grote kom of een emmertje en doe daar alles in.  Doe er water bij totdat alles net onder staat. Voeg er een fikse scheut olijfolie aan toe. Hierbij doe je nog wat peper en zout. Mix alles goed.  ...

Recepten - Heirloom tomatensaus

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Heirloom_tomatensaus_1

... gesneden courgetten toevoegen. Goed kruiden en mengen. Hier bovenop de ganse tomaten leggen en laten stoven op het vuur. Nu gaat alles verschillende uren in de oven op een t° van 185°. Regelmatig alles onder mekaar mengen. De hoeveelheden goed laten reduceren. De hoeveelheid is groot, dus men kan invriezen of anders in weck potten doen en inmaken. ...

Basis: chocolademousse | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/basis-chocolademousse

... arie. Klop de eieren en de suiker samen tot een ruban. Klop het eiwit stevig op. Voeg de gesmolten chocolade bij de ruban en roer alles goed om. Voeg het eiwit lichtjes aan toe,beetje per beetje, meng alles rustig(luchtig) om. Klop de room half opgeklopt op en meng deze lichtjes onder het mengsel, laat ...

De kinderkok: Geplette kikkers | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/de-kinderkok-geplette-kikkers

... De kinderkok: Geplette kikkers - Smelt de margarine in een pan. Voeg de marshmallows toe en laat alles smelten op een matig vuur tot een sirooppapje. Haal de pan van het vuur en voeg de vanille en groene kleurstof toe. Meng alles goed door elkaar. Voeg nu de M&M's ...

Chocolademousse | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/chocolademousse

... arie. Klop de eieren en de suiker samen tot een ruban. Klop het eiwit stevig op. Voeg de gesmolten chocolade bij de ruban en roer alles goed om. Voeg het eiwit lichtjes aan toe,beetje per beetje, meng alles rustig(luchtig) om. Klop de room half opgeklopt op en meng deze lichtjes onder het mengsel, laat alles n ...

Kippenkroketten van Piet | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kippenkroketten-van-piet

... eper en zout. Snij de ham fijn en voeg toe aan de kip. Blus de pan met water. Voeg de Piet Huysentruyt kippenbouillon toe en roer alles mooi ondereen. Stoof de uien aan in de boter en voeg dan de bloem toe. Meng alles tot een roux terwijl je de melk toevoegt. Roer alles mooi met de garde. Voor extra smaak voeg je het sap van de citroen en de fijngesneden pet ...

Linzendip | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/linzendip

... en snipper de ui. Pel en pers de knoflookteentjes. Verwarm de olie in een pan. Voeg de ui, de knoflook en de gember toe en fruit alles 3 à 4 minuten tot de ui zacht is. Voeg de kurkuma, de komijn en de linzen toe en bak alles nog 1 minuut. Meng alles door elkaar. Voeg 150 ml water, de tomatenblokjes en het sap van de tomaten toe. Breng ...

Rijst met varkensvlees, chorizo en spinazie | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/rijst-met-varkensvlees-chorizo-en-spinazie

... chorizo en spinazie - Kleur in een pan de chorizo kort aan en haal het uit de pan.  Voeg dan de ui, paprika en look toe en laat alles 10 minuten bakken al roerend op een zacht vuurtje. Voeg de rijst toe en meng alles door elkaar. Zet alles onder met bouillon en laat het 15 minuten suddere ...

Wilde zeebaars met spinazie, venkel en Zeeuwse mosselen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/wilde-zeebaars-met-spinazie-venkel-en-zeeuwse-mosselen

... en we het mosselvocht bij om de saus te maken. Bij het mosselvocht voegen we witte wijn, room, mosterd en saffraan toe. We roeren alles even flink onder elkaar en laten het 20 minuten inkoken. We bakken de spinazie in wat boter. Als alles klaar is dresseren we het bord door eerst een bodem van spinazie te voorzien, daarop plaatsen we de zeebaars, we overgieten alles met het sausje en de mosselen. Tenslotte werken we alles af met wat venkel, een klein beetje citroen en kervel. Ingrediënten 1 wilde zeebaars 1 kg Zeeuwse mosselen 1 venkel 1 dl witte wijn 1 dl room 1 th lepel mosterd enk ...

Gistpannenkoeken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gistpannenkoeken

... Gistpannenkoeken - Verwarm de melk tot ze lauw is. Los er de suiker in op. Los de gist op in de melk en meng alles goed met de garde en doe er ook het spuitwater bij. Giet dit bij de bloem en meng alles zeer goed met de garde. Voeg 2 eieren en 2 eierdooiers toe en meng ...