Resultaten voor afrikaanse recepten schapenragout

Marokkaanse schapenragout met couscous | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/marokkaanse-schapenragout-met-couscous

... Marokkaanse schapenragout met couscous - Laat de amandelen 1 nacht weken in koud water. Laat de gedroogde abrikozen 1 uur weken in koud water. Giet af en snij in twee. Meng het vlees met de bloem en de cayennepeper. Doe de rest van de kruiden in een vijzel en stamp fijn. ...

Ridgeback Vansha cabernet sauvignon/merlot 2008 | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/ridgeback-vansha-cabernet-sauvignonmerlot-2008/

... Ridgeback Vansha cabernet sauvignon/merlot 2008 Er zijn zo van die rituelen waar ik van houd. Culinaire rituelen. Ze geven een beetje tekening aan het jaar. Asperges horen erbij, aardbeien natuurlijk, schorseneren, truffels als bruin het kan trekken. En eind augustus ...

Afrikaanse piri-piri stoofpot van aardappel en lotte | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/afrikaanse-piri-piri-stoofpot-van-aardappel-en-lotte

... Bereiding Piri piri kan je kopen, maar ook gemakkelijk zelf maken. Doe alle specerijen voor de mengeling in een vijzel. Meng onder elkaar en bewaar in een potje. Pel en snij de ui en look fijn. Stoof aan in wat olijfolie in een grote pot of tajine. Voeg de piri piri toe ...

Zuid-Afrikaanse peppadew kip met kurkumarijst | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zuid-afrikaanse-peppadew-kip-met-kurkumarijst

... Zuid-Afrikaanse peppadew kip met kurkumarijst - Begin met de kip: verwijder de pluimrestanten op de kippenboutjes. Kruid ze daarna met peper en zout en bak aan in de pan. Terwijl maak je de marinade: snij het rood pepertje in twee en haal er de zaadjes uit (hoe meer zaadjes ...

Couscous salade met paprika en groene kruiden - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/couscous/couscous-salade/couscous-salade-paprika-groene-kruiden

... Couscous salade met paprika en groene kruiden 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 9 waarderingen BijgerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 100 ml olijfolie 350 g couscous 3 geroosterde paprika's (pot), in blokjes ½ gepekelde ...

Entrecote uit Guadeloupe - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/entrecote/entrecote-guadeloupe

... Entrecote uit Guadeloupe 2 personen 5 min voorbereiden 10 min bereiden 7 uur wachten waardering7.7obv 10 waarderingen HoofdgerechtVleesOverige keukens Ingrediënten 2 grote entrecotes 2 teentjes knoflook, fijngehakt 2 eetlepels zonnebloemolie 2 eetlepels wittewijnazijn ...

Couscous met pittige pompoen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/couscous/couscous/couscous-pittige-pompoen

... Couscous met pittige pompoen 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 7 waarderingen HoofdgerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 1 eetlepel olijfolie 2 teentjes knoflook, geperst 1 grote rode ui (300 g), in brede ringen 500 g pompoen, ...

Wortelsalade met sinaasappel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/wortelsalade/wortelsalade-sinaasappel

... Wortelsalade met sinaasappel 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 8 waarderingen BijgerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 500 g bospeen 2 theelepels suiker 2 (bloed)sinaasappels 3 eetlepels olijfolie ½ theelepel kaneel 75 ...

Viskoekjes met harissa en saffraan - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/viskoekjes/viskoekjes-harissa-saffraan

... Viskoekjes met harissa en saffraan 16 stuks 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 7 waarderingen HapjeVisMediterraan Ingrediënten ½ envelopje saffraandraadjes 500 g witvisfilet (kabeljauw, tilapia), in stukjes 4 sneetjes witbrood zonder korst ...

Tonijntartaar met wasabimayonaise - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tonijntartaar/tonijntartaar-wasabimayonaise

... Tonijntartaar met wasabimayonaise 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 12 waarderingen HapjeVisJapans Ingrediënten 200 g superverse tonijn 2 bosuitjes, fijngesneden 2 eetlepels (Japanse) mayonaise wasabipasta citroensap ½ dun ...