Resultaten voor aardbeiensaus maken

Sas Kookt!: Aardbeiensaus

http://saskookt.blogspot.be/2012/06/aardbeiensaus.html

... aardbeiensaus Mijn oma maakt deze aardbeiensaus regelmatig om bij een ijsje of ijstaart te serveren. Je kan het makkelijk invriezen, dus maak maar meteen genoeg! Dit heb je nodig voor 4 personen: 200 g aardbeien 100 g suiker 1/2 dl water sap van 1 citroen Was de aardbeien, ...

Pudding met aardbeiensaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/pudding/pudding-aardbeiensaus

... Pudding met aardbeiensaus 8 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 4 uur wachten waardering7.9obv 11 waarderingen NagerechtVegetarischItaliaans Ingrediƫnten 1 liter melk 220 g suiker 75 g aardappelmeel 1 kaneelstokje 1 vanillepeultje, gespleten voor de aardbeiensaus ...

Bavarois van aardbei met basilicum en zwarte peper

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bavarois-van-aardbei-met-basilicum-en-zwarte-peper

... lad.Giet de aardbeienpulp in een steelpan en verwarm totdat de suiker is gesmolten.Knijp de gelatineblaadjes uit en roer onder de aardbeiensaus.Scheur de basilicum bij de aardbeiensaus.Klop de slagroom stijf en spatel de room onder het aardbeienmengsel.Verdeel over acht glaasjes en zet in de koelkast om op te stijven ongeveer 4 uur.Plet ondertussen de zwarte peper in een vijzel. Werk de glaasjes af net voor het serveren met een aardbei een blaadje basilicum en een snufje zwarte peper. ...

Hangop met aardbeien | In 15 min. klaar! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/hangop-met-aardbeien/

... oe je wat stukjes aardbei in het glas. Daarna weer 2-3 schepjes hangop mengsel. Eindig met wat aardbeien. Wij hebben zelf nog wat aardbeiensaus bovenop het toetje gedaan. Maak een schone theedoek nat en bekleed een zeef met deze theedoek. Hang de zeef boven een grote kom. Giet vervolgens yoghurt in de theedoek (die in de zeef zit). Laat dit het liefst een nachtje zo hangen. Schep daarna de yoghurt eruit. 250 ml hangop, 250 gr aardbeien, 3 el aardbeienjam, 250 ml slagroom, 1 tl vanille extract, 1 zakje vanillesuiker of 2 tl suiker, evt. aardbeiensaus ...

Recept voor Tiramisu met aardbeien | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/tiramisu-met-aardbeien/

... p een derde van het mascarponemengsel in een glazen schaal of in een coupe. Daarop komt de helft van de lange vingers en de helft aardbeiensaus. Schep daarboven de helft van het mascarponemengsel en de resterende lange vingers en aardbeiensaus. Dek af met de rest van het ...

Recepten - Aperitief van aardbeien met champagne

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Aperitief_van_aardbeien_met_champagne

... de citroen. Meng de aardbeien met de munt, de citroenrasp, de suiker en het citroensap. La ...

Aperitief van aardbeien met champagne

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aperitief-van-aardbeien-met-champagne

... de citroen.Meng de aardbeien met de munt de citroenrasp de suiker en het citroensap. Laat een kwartiertje marineren.Lepel de aardbeiensaus in cocktailglazen en voeg de gemarineerde vruchten toe.Overgiet met de champagne. ...

Aarbeienterrine | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/aarbeienterrine/

... ook. Vlak voor het serveren pureer je de overige 150 gram aardbeien met 2 eetlepels suiker. De terrine op een mooie schaal en de aardbeiensaus erover. Het is echt heel lekker. Wil je het nog romiger maken dan draai je de hoeveelheden mascarpone en yoghurt gewoon om. Dat is wel zo handig want mascarpone zit over het algemeen in bakjes van 250 gram. Leuk? Delen dan: ...

De lekkerste Eton mess met basilicum - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/de-lekkerste-eton-mess-met-gemarineerde-aardbeien/

... zijn eenvoud. Aardbeien, slagroom en merengue. Dat is de basis. De romige en luchtig opgeklopte slagroom, de zoete aardbeien, de aardbeiensaus en de knapperige merengue zijn een perfecte combinatie. Heerlijk zomers, snel te maken en een lust voor het oog en de smaakpapillen. Wat is Eton Mess? De oorsprong van dit dessert gaat terug tot de late 19e eeuw, toen het dessert voor het eerst werd geserveerd in Eton College, een prestigieuze kostschool in Engeland. Het verhaal gaat dat tijdens een cr ...

Vegan Malabi met rozenwater (Midden-Oosters dessert) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/vegan-malabi/

... opping. Verwarm de aardbeien en pureer. Voeg rozenwater en eventueel suiker toe. Haal de malabi uit de koelkast en maak af met de aardbeiensaus en grof gehakte pistachenoten. ...