Resultaten voor witlof sardines

Sardines met paprika en ciabatta | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/sardines-met-paprika-en-ciabatta

... sardines met paprika en ciabatta - Wie ooit in het buitenland gegrilde sardines at, die weet dat dit een absolute lekkernij is. Niets beter dus om op een zonnige dag de vakantie in huis te halen dan met deze bereiding. Laat de paprika’s een uur in de oven garen op ...

Roergebakken witlof recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7496/roergebakken-witlof

... Roergebakken witlof - Verrassend en lekker: witlof uit de wok. Met een beetje suiker én wat oestersaus voor extra smaak. - Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd de witlof in reepjes. Verhit in ...

Sardines met kruiden in de oven | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/sardines-met-kruiden-in-de-oven

... sardines met kruiden in de oven - Maak de sardines schoon en fileer. Zie tip. Stel het kruidenmengsel samen: doe de pijnboompitten, de peterselie en het lookteentje in een blender (als je meer tijd hebt in een vijzel, dan komen de aroma’s nog beter vrij) en maal ze ...

Gegrilde sardines | VTM Koken

https://koken.vtm.be/jamies-30-minute-meals/recept/gegrilde-sardines

... Gegrilde sardines - Leg de sardines in een grote ovenschotel. Pers de 4 ongepelde knoflookteentjes eroverheen. Kruid met wat zout en peper. Voeg de geraspte schil van 1 citroen toe, pers het sap erbij en leg de citroenhelften in de schotel met de schil naar onder. Sprenkel ...

Romige witlof recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7494/romige-witlof

... Romige witlof - Het geheim van dit Hollandse gerecht? Boter, witte wijn en slagroom! - Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en snijd in fijne reepjes. Verhit de boter in de pan. Smoor de witlof ca. 10 min. ...

Gegrilde sardines met olijfolie en zeezout - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/sardines/gegrilde-sardines-olijfolie-zeezout

... Gegrilde sardines met olijfolie en zeezout 4 personen 5 min voorbereiden 10 min bereiden 30 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HoofdgerechtVisFrans Ingrediënten 12 schoongemaakte, geschubde sardines 200 g grof zeezout voor de marinade 1 citroen 4 eetlepels ...

Couscous salade met sardines - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/couscous/couscous-salade/couscous-salade-sardines

... Couscous salade met sardines 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 30 min wachten waardering7.7obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisMediterraan Ingrediënten 200 g couscous sap van 2 citroenen 5-6 eetlepels olijfolie 3 tomaten, zonder zaadjes en in blokjes 3 bosuitjes, ...

Sardines met couscous en hummus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sardines-met-couscous-en-hummus

... sardines met couscous en hummus - Breng eenzelfde hoeveelheid water als couscous aan de kook en kruid met peper, zout en olijfolie. Marineer de sardines in olijfolie en het sap van ½ limoen. Kruid met peper, zout, een fijngehakt teentje look, koriander en superfijne ...

Turks brood met feta, paprika en sardines - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/turks-brood/turks-brood-feta-paprika-sardines

... Turks brood met feta, paprika en sardines 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen LunchgerechtVisMediterraan Ingrediënten ¼ komkommer, geraspt 100 g Griekse yoghurt 2 eetlepels munt, fijngesneden 1 teentje knoflook, ...

Witlof uit de oven met ham en kaas | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/witlof-uit-de-oven-met-ham-en-kaas/

... rm de oven voor op 180 graden. Vul een grote pan met water en breng het water aan de kook. Verwijder de buitenste blaadjes van de witlof en kook de witlof 5-10 minuten. Laat de witlof even uitlekken in een vergiet of zeef. Snijd daarna het kontje van de witlof en verwijder de bittere kern. Wikkel elk stronkje witlof in een plakje ham. Smelt in een steelpan de boter. Voeg daarna de bloem toe en meng even kort door elkaa ...