Resultaten voor vlees saus

Saltimbocca

http://www.omasrecepten.com/recepten/Vleesgerechten/Saltimbocca.html

... rediënten :8 kalfslapjes8 sneden prosciutto8 salieblaadjes olijfolie boter2 dl witte wijn zout en peper Bereiding : Bestrooi het vlees met zout en peper. Snij de plakken prosciutto even groot als het vlees. Bedek de kalfslapjes met prosciutto, leg er de salie op en vouw in twee, zet vast met een prikker.Verhit wat boter en olie en bak het vlees lang de twee kanten bruin, laat nog even bakken ...

Recepten - Kalfsblanquette

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kalfsblanquette

... Bereidingswijze Zet het vlees onder met gezouten water. Breng zachtjes aan de kook en roer regelmatig. Schep af en toe het schuim weg. Giet af en zet op in vers water. Voeg de groenten, de kruidnagel en het tuiltje toe en laat nog 90 minuten zachtjes garen (niet koken!). ...

Konijn met krieken

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/konijn-met-krieken

... Konijn met krieken - Konijn met krieken is met recht en rede een Vlaamse klassieker. De smaak van het vlees past perfect bij het kriekenbier dat de saus haar kenmerkende smaak geeft.  - Neem een ruime stoofpot en bak de stukken konijn aan in wat boter. Voeg ...

Ravigottesaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/ravigottesaus

... Ravigottesaus Een lekkere saus om te serveren bij een vlees gerecht. Dat is echt genieten. 💛Je maakt het altijd best vanuit de pan waarin je het vlees gebakken hebt.Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Deze saus is familie van de tartaarsaus. ...

Gegrilde Varkenshaas met Chimichurri saus recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/gegrilde-varkenshaas-met-chimichurri-saus/

... en jouw familie. De varkenshaas kruiden wij eerst met een heerlijke spice rub. Die zorgt voor een heerlijk krokant randje aan het vlees. Vervolgens zorgen de kruiden in de chimichurri saus voor een smaakexplosie. Dat klinkt toch geweldig? Bereiding van Gegrilde Varkenshaas met Chimichurri saus Wij maken van te voren alvast de Chimichurri saus volgens dit recept. Mix alle kruiden met de suiker en wrijf de varkenshaas in met deze kruiden. Verwarm de pan op medium-hoog vuur. Grill de varkenshaas en draai af en toe, zodat hij rondom bruin wordt. Wanneer de varkenshaas tussen de 60 en 65 graden is in het dikste gedeelte dan is het vlees goed. Dit is afhankelijk van hoe warm de ...

Recept voor rundtournedos met rode wijnsaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rundtournedos-met-rode-wijnsaus

... Bereiden: Laat de demiglace saus op laag vuur inkoken met de rode wijn, rietsuiker, kaneel en tijm. Kruid het vlees en bak kort aan beide kanten in de olijfolie en boter. Laat het vlees afgedekt op een warme plaats rusten. Stoof de champignons kort aan in wat boter. ...

Vitello Tonnato | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vitello-tonnato

... groenten in. Laat het koken. Doe er een lepel rundsbouillon bij. En kruid goed met peper en zout. Als het water kookt, doe je het vlees erbij. Laat alles koken gedurende 35 à 40 min. Hou je temperatuur tegen het kookpunt aan. Laat alles in de pot afkoelen. Het moet goed koud worden, dus zet je kookpot gerust even in de koelkast. Haal j ...

Babi pangang recept | Zo maak je 'm! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/babi-pangang/

... niet moeilijk met dit recept voor de allerlekkerste babi pangang. Snijd de hamlappen in reepjes/stukjes. Meng in een kom het vlees met de rest van de ingrediënten voor het vlees. Dek het geheel af en laat (minimaal) 30 minuten staan. Daarna zet je een grillpan op het vuur en bak je het vlees totdat het g ...

Stoofvlees

http://www.omasrecepten.com/recepten/Vleesgerechten/Stoofvlees.html

... class="recipe">Stoofvlees Dit gerecht kan goed ingevrozen worden.Ingrediënten :2 kg stoofvlees2 ajuinen boter stoofvleeskruiden2 eetlepels mosterd4 blaadjes laurier2 lepels bisto Bereiding : Snij het vlees in stukken,verwijder al het vet. Bruin het vlees in boter en ...

Reerug in rode wijnsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/reerug-in-rode-wijnsaus

... Reerug in rode wijnsaus - Smelt wat boter in een hete kleefpan. Kruid het vlees met peper en zout. Leg het vlees in de pan met het been naar boven en bak het vlees 5 min langs elke kant. Voeg af en toe een koud klontje boter toe, zodat de boter niet verbrand. Haal het ...