Resultaten voor varkens haasje

Eten varkens slakken?

http://madamezsazsa.blogspot.com/2014/04/eten-varkens-slakken.html

... Eten ...

Gepocheerd varkenshaasje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gepocheerd-varkenshaasje

... Gepocheerd varkenshaasje - Snijd het haasje in biefstukjes. Snijd de spruitjes fijn. Hak de look fijn. Snijd het spek in reepjes. Warm het water op samen met de runderbouillon, de look en de rozemarijn. Voeg er de spruitjes en daarna de varkenshaasbiefstukjes aan toe. ...

Gerookte zalm met mierikswortel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gerookte-zalm-met-mierikswortel

... Gerookte zalm met mierikswortel - Meng de licht geklopte room met de mierikswortel. Kruid met peper en zout. Giet het mengsel in de lengte op een bord. Snijd de gerookte zalm in stukjes en schik die op de saus. Snijd de ravioli blaadjes in de lengte en frituur ze. Frituur ...

Kotelet met snijbonen in picklessaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kotelet-met-snijbonen-in-picklessaus

... telletjes aan in boter. Doe bij de boontjes 2 soeplepels pickles en 1/2de dl room en kruid af met peper en zout . Ingrediënten 4 varkens- of kalfskoteletten ½ kg aardappelen 750 gr snijbonen 1 ui bakboter ½ dl room 2 el pickle ...

Gestoomd varkenshaasje met groene asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomd-varkenshaasje-met-groene-asperges

... Gestoomd varkenshaasje met groene asperges - Snijd het haasje in 4 stukken en kruid alles met peper en zout. Leg de stukken vervolgens in een stoomschaaltje. Week de morilles in porto, knijp ze uit en leg ze bij het vlees. Schil de asperges en snijd ze in stukken. Kook ...

Recept voor geglaceerd varkensvlees met sperzieboontjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/geglaceerd-varkensvlees-met-sperzieboontjes

... bereiden: Meng de sojasaus, suiker, geperste knoflook en olie in een grote pan. Kruid met versgemalen peper. Voeg het varkensvlees toe en draai om zodat het volledig is gewenteld in de marinade. Bak het dan op een laag vuurtje 5 à 7 min. aan elke kant, afhankelijk van ...

Varkenshaasje met spinazie en spek

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenshaasje-met-spinazie-tomaat-en-spek

... e met spinazie, tomaat en spek - Varkenshaasje met spinazie, tomaat en spek - Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Snijd het varkenshaasje open zodat er een rechthoekige lap ontstaat. Leg het vlees tussen 2 vellen versheidsfolie en klop met behulp van een deegrol tot een dun ...

Franse venkel met spekjes en tijm | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/franse-venkel-met-spekjes-en-tijm/

... valt nog niet mee. In een menu lukt het wel, maar à la carte? En nu komt er weer een negatieve associatie door de Mexicaanse varkensgriep. Eigenlijk wou ik het niet over varkens hebben, maar over groente. Lente is groentetijd, wou ik zeggen. Om daarna een beetje klagerig te doen over dat we dan altijd bij asperges uitkomen, en raapsteeltjes, en rabarber. Want de echte groentetijd is de zomer; het voorjaar is de verlangen-naar-groentetijd. En vervolgens wou ik dan iets aardigs zeggen over mijn Zuid-Franse venkelpot, want venkelknollen zijn er nu en de rest van het jaar wél; ’s zomers uit Limburg, de rest van het jaar uit de landen rond de Middellandse Zee. Een fant ...

Recept karbonaadjes met Thaise dressingOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/tropische-karbonaadjes/

... Zo smaakte varken ook door de eeuwen heen, tot de welvarende westerlingen na de jaren vijftig vet werden en daarom het vet van varkens afwezen. Daarbij bleken varkens goedkoop te fokken, wat het imago bepaald niet hielp. Goedkoop is ordinair. Nog altijd zijn er anderszins welbehersende mensen die denken dat je van varkensvlees Dingen krijgt. Puistjes, dichtslibbende aderen, kromme benen. Ik heb horen fluisteren dat je ervan van Frans Bauer gaat houden. Dat is allemaal niet waar. Maar ondertussen zitten we met suf vlees van magere varkens die in don ...

Griekse kip souvlaki met pitabrood - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/griekse-kip-souvlaki-pitabrood/

... aten intrekken zet jij ook een heerlijke Griekse kip souvlaki op tafel. Souvlaki is Grieks voor 'spies' en kun je maken van lams- varkens- of kippenvlees. Maak de bijbehorende pita's volgens dit recept of koop ze kant-en-klaar in de supermarkt. Als basis voor dit recept gebruikt ik een recept van het Amerikaanse blog Cooking Classy. Het resultaat is een kruidige, lichtzure souvlaki. Lekker met een tzatziki-achtige yoghurtdip, rode uit en komkommer. ...