Resultaten voor persillade

Lamsbout in persillade met een gratin van raapjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/lamsbout-in-persillade-met-een-gratin-van-raapjes

... Lamsbout in persillade met een gratin van raapjes - Lamsbout in persillade met een gratin van raapjes - Kruid de bout met peper en grof zeezout en schroei het lamsvlees rondom dicht in hete boter.Snipper intussen voor de persillade de look de platte peterselie en de munt ...

Videorecept voor Scampi in kruidenkorst en currymayonaise | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/scampi-in-kruidenkorst-en-currymayonaise/

... Solo vloeibaar Toevoegen Bereidingswijze Pel de scampi, snijd ze aan de rugzijde in en verwijder het darmkanaal. Maak de persillade. Doe hiervoor het brood samen met de peterselie, een teentje look, peper en zout in de keukenrobot of blender. Rasp er wat zeste van citroen bij (ongeveer een koffielepeltje van het gele gedeelte van de schil). Hak alles kort op lage stand, zodat de persillade niet te fijn wordt.Kruid de scampi met peper en zout. Bak ze kort aan in gesmolten Solo en besprenkel ze met wat citroensap. Haal ze uit de pan en wentel ze in de persillade. Leg de scampi op een ovenplaat en laat ze nog een vijftal minuutjes op 200 graden korsten in de oven. Zo wordt de persillade heerlijk krokant. Maak de currymayonaise in ...

Recepten - Lamsbout in persillade met een gratin van raapjes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Lamsbout_in_persillade_met_een_gratin_van_raapjes

... ingswijze Kruid de bout met peper en grof zeezout en schroei het lamsvlees rondom dicht in hete boter.  Snipper intussen voor de persillade de look, de platte peterselie en de munt zeer fijn.  Hak de amandelen en doe ze bij de look en de kruiden.  Meng er de parmezaan door d ...

Jeroen Meus - Kalfsentrecote, tomaat met persillade, kruidenboter en pommes pont neuf - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfsentrecote-tomaat-met-persillade-kruidenboter-en-pommes-pont-neuf

... Kalfsentrecote, tomaat met persillade, kruidenboter en pommes pont neuf - Een klassieker die nooit verveelt: kalfsentrecote. Deze keer met warme tomaten voorzien van een peterseliekorstje, verse kruidenboter en pommes pont neuf, dat zijn extra dikke frieten. Ja, af en toe ...

Recept voor Mosselen à la marseillaise | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/mobelen-a-la-marseillaise/

... sselen en laat voor één derde indikken. Proef en breng verder op smaak. Giet deze saus met een lepel over de mosselen. Maak een persillade: hak de peterselie fijn en meng met de geplette knoflookteentjes. Breng verder op smaak met peper en zout, en meng het paneermeel erdoorheen.Bestrooi elke mossel met de persillade en overgiet met de olijfolie. Laat de mosselen gedurende 10 minuten een goudbruin kleurtje krijgen in de oven. Geniet van Mosselen à la marseillaise ...

Summer vegetable tian ââ?¬â?? zomergroente tian (GF-DF-SF-V)

http://boeddhamumglutenfree.blogspot.com/2014/07/summer-vegetable-tian-zomergroente-tian.html

... er type of oven dish.The tian is filled with the rich flavours of courgette, aubergine and tomato, summer flavours, enhanced by a persillade, a mixture of garlic, basil and parsley and a good splash of extra virgin olive oil.You can prepare the dish in the morning, so you just have to put it in the oven in the evening. It?s a light dish, which you can eat with a piece of fish or an omelette and some salad. The next day, you can eat the left-overs, if there are any, cold, as an anti-pasta. I ...

Lamskroon met gratin dauphinois | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/lamskroon-met-gratin-dauphinois

... et paneermeel. Kruid met peper en zout. Hak de peterselie fijn en voeg toe, samen met een scheut olijfolie. Meng tot een klevende persillade. Haal het vlees uit de pan en lig in een ovenschotel. Bedek het vlees met de persillade. Zet de ovenschotel mee in de oven gedurende tien minuten. Neem de pan waarin je het vlees hebt gebakken en giet het vet weg. Deglaceer de pan met de bruine fond. Giet er de porto bij en laat reduceren. Afkruiden met peter en zout. Leg de vooraf gekookte boontjes per acht in hoopjes en rol ze in een sneetje spek. Snij de uiteindes van de boontjes en leg de hoopjes in een ovenschotel. Kruid met peper en zout. Zet de ovenschotel mee in de oven gedurende een paar minuutjes Ingrediënten voor de gratin dauphinois 1 kg bloemige aardappelen 250 ml melk 250 ml room 200 gr gemalen kaas 1 teentje look nootmuskaat peper en zout voor het lamsvlees 2 lamskroontjes paneermeel of broodkruim 1 teentje look 1 th lepel mosterd bussel petersel ...

Recept voor Pesto van peterselie | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/pesto-van-peterselie/

... Menugang: Bijgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 potjes peterselie Toevoegen 1 el pijnboompitjes Toevoegen 1 teentje knoflook Toevoegen 1 el grof gemalen ...

Omelet met paddestoelen uit de Périgord | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/omelet-met-paddestoelen-uit-de-perigord-2/

... en laat even doorgaren. Helemaal stollen hoeft niet, moet niet. Klap de omelet dubbel en eet. Echte diehards strooien met een persillade van samen gehakte knoflook en peterselie. Paddestoelenomelet uit de Périgord Voor 2 (!) personen 10 gram gedroogd eekhoorntjesbrood (cèpes) 200 gram verse paddestoelen, tam of wild, schoongemaakt 1 teen knoflook, gehakt 3 eetlepels eendenvet of boter 4 eieren persillade: 2 tenen knoflook, vuistvol peterselie ...

Jeroen Meus - Koolvis met aardappelen in de oven en veldsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koolvis-met-aardappelen-in-de-oven-en-veldsla

... e malse boter, wat graanmosterd en de panko toe. Laat de machine draaien tot je een egaal gemixte groene pasta krijgt, een ‘persillade’. 8. Kruid de stukken koolvisfilet met een snuifje zout en wat peper van de molen. 9. Bedek elke visfilet met een laagje van de persillade met broodkruim. Druk deze kruidenkorst aan met de bolle zijde van een eetlepel. 10. Leg de stukken koolvis bovenop de geroosterde aardappelen met sjalot. Hou de oven op temperatuur (200°C) en gaar de visfilets gedurende ongeveer 7 minuten. Controleer op tijd, want de gaartijd is afhankelijk van de portie vis. Om het peterseliekorstje wat extra kleur te geven kan je de grill nog even opzetten. 11. Spoel de blaadjes veldsla in ruim water. Doe het voorzichtig want de blaadjes zijn delicaat. 12. Laat de veldsla uitlekken en doe ze in een mengschaal. Snij een stuk appel eerst in schijfjes en vervolgens in dikke lucifers. 13. Kruid de veldsla en de appelreepjes met een beetje fijne olijfolie, een scheutje azijn, wat peper van de molen en een snuifje zout. Meng de sla met propere handen. Zo kan je voorzichtig werken. 14. Serveer op elk bord een portie koolvis met kruidenkorst en geroosterde aardappelen met sjalot.Werk de borden af met de veldsla met appel. ...