Resultaten voor paella voor 20 personen

Jeroen Meus - Vegetarische paella - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarische-paella

... Vegetarische paella - In deze vegetarische paella is de kip of vis vervangen door gegrilde halloumikaas en gestoofde en gegrilde groenten bij. Zorg dat er onderaan een korstje zit (de soccarada) en dat de bovenkant sappig is. Dat is het geheim van een perfecte paella. ...

Snelle paella met chorizo en kip - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/rijst/paella/snelle-paella-chorizo-kip

... Snelle paella met chorizo en kip 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering8.1obv 26 waarderingen HoofdgerechtVleesSpaans Ingrediënten 1 liter kippenbouillon 1 eetlepel olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 150 g paprika, in blokjes ...

Jeroen Meus - Paella valenciana - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/paella-valenciana

... paella valenciana - Deze originele paella werd voor het eerst bereid in de 8ste eeuw in Valencia. Het gerecht groeide uit tot een feestmaal en is onder zijn moderne varianten nog steeds heel populair bij zowel de lokale bevolking als in de rest van de wereld. Een volmaakte ...

Spaanse paella met zeevruchten - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/spaanse-paella/

... Spaanse paella met zeevruchten Wie weleens in Spanje is geweest heeft weleens paella gegeten. Deze Spaanse versie van de risotto dankt zijn gele kleur aan de saffraan die in het gerecht zit. Vaak wordt dit door iets goedkopers als kurkuma vervangen, maar het is juist ...

Paella | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paella

... st de bouillon opnemen, en voeg nieuwe bouillon toe. Voeg de stukken kip er terug bij. Voeg de paprika toe. Doe de saffraan en de paellakruiden in de pan en schep de rijst goed onder de bouillon. Rustig laten garen (20-25min) op een laag vuur. Bak de gamba's en zeevruchten met wat look in olijfolie. Gaar de mosselen. Na 20min voeg je de erwtjes toe, de gamba's, de zeevruchten en de tomaatjes. Voeg nog een beetje bouillon toe en als laatste de mosselen. Laat nog 10 minuten verder garen en de paella is klaar. Tip: het is niet erg dat de rijst onderaan de pan een beetje verbrandt. Dit is een erg lekker gekarameliseerd korstje, de Spanjaarden noemen het 'soccarat'. Ingrediënten pael ...

Paella met gerookte ham van Ainsley Harriott - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/rijst/paella/paella-gerookte-ham-ainsley-harriott

... n zachtjes pruttelen.Schep om met de garnalen en erwtjes en bak nog eens 3-4 minuten tot de rijst en groenten gaar zijn. Breng de paella op smaak met zout en peper en serveer meteen. Opmerking'Paella is een geweldig gerecht om onder de knie te krijgen, omdat je eindeloos kunt variëren met combinaties van mager vlees, vis en groenten. De paprika en koenjit geven dit gerecht z'n uitgesproken kleur en smaak. Het is een complete maaltijd op zich en heeft geen extra's nodig.' - Ainsley Harriott KookboekHet recept 'Paella met gerookte ham van Ainsley Harriott' is afkomstig uit het kookboek... Snel & slankAinsley Harriott'Ik wil dat dit boek alleen maar gaat over genieten van eten, het minderen van vet en het op tafel zetten van snelle, smakelijke en stevige maaltijden die feest... lees verder© Terra Lannoo. ...

Spaanse fideua ('paella' met pasta) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/fideua/

... Spaanse fideua (‘paella’ met pasta) Fideua zul je niet overal in Spanje tegenkomen. Van oorsprong komt het uit Valencia (net als de paella!), maar ook op de Balearen troffen wij het aan. Fideua laat zich het beste omschrijven als een 'paella' met pasta in plaats ...

Hobbykok Pluis: Paella

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/11/paella.html

... oel de fruits de mer in een zeef onder koud stromend water af en laat goed uitlekken. Roer de chorizo en de fruits de mer door de paella en warm alles nog 2-3 min. goed door.Tip: Geen visliefhebber? Vervang de fruits de mer dan door stukjes kip.Bron:AH Geplaatst door Pluis op 11/10/2010 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: hoofdgerechten, vis ...

Paella met mosselen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/paella-met-mosselen

... ze af en toe om. Snijd ondertussen de chorizo in blokjes en bak ze uit in de koekenpan. Voeg ze samen met de mosselen toe aan de paella en laat 5 minuten meewarmen. Serveer met partjes citroen en bestrooi met peterselie. Drink er koele, iets droge witte Spaanse wijn bij (bijvoorbeeld uit de Rueda). Recept: www.mosselen.nl Ingrediënten 6 kleine kippenpootjes olijfolie 1 zoete witte ui 2 teentje look 1 rode peper 1 blik tomatenblokjes (400gr, zonder sap) 1½ l kippenbouillon saffraan 500 gr arroz (paellarijst) 200 gr doperwtjes (diepvries) 6 grote garnalen 1 kg mosselen 1 scheut witte wijn 100 gr chorizo 2 takjes fijngehakte peterselie 2 citroenen in partjes ...

Jeroen Meus - Paella met kip, chorizo en oesterzwammen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/paella-met-kip-chorizo-en-oesterzwammen

... et kip, chorizo en oesterzwammen - Een dampende pan vol eten, en wat voor eten! Dit is een winterse versie van de bekende Spaanse paella maar dan met kip, pittige chorizo, oesterzwammen en tomaat als ideale gangmakers voor een spetterend familiemaal. - Verwarm een flinke scheut ...