Resultaten voor mousselinesaus met asperges jeroen meus

Jeroen Meus - Mousselinesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mousselinesaus

... rengen met citroensap, peper en zout. 2. Spatel en roer de half opgeklopte room door de schuimige botersaus. 3. Proef en breng de mousselinesaus op smaak met het citroensap, een beetje cayennepeper en wat zout. ...

Gerookte zalm met gebakken asperges en mousselinesaus met dille | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gerookte-zalm-met-gebakken-asperges-en-mousselinesaus-met-dille

... Gerookte zalm met gebakken asperges en mousselinesaus met dille - Schil de asperges. Bak ze in twee eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout. Draai de asperges af en toe om. Zet ze onder in kippenbouillon.  Verwarm een pot. Doe het hooi in een cirkel of bakring in de pot. ...

Recept voor asperges met mousselinesaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/asperges-met-mousselinesaus

... mengsel. Roer tot slot de cayennepeper en slagroom onder de saus. werk af: Verdeel de asperges over twee borden en werk af met de mousselinesaus en fijngehakte kervel. Ingrediënten voor 2 personen 1 bussel asperges, gekookt of gebakken 200 ghoeveboter 1/2 citroen 3 eidooiers 2 elwater 1 snuifje cayennepeper 2 elopgeklopte slagroom 1 handje kervel, fijngehakt zout extra: sauspan Demeyere ...

Zeewolf met groene asperge en mousselinesaus van witbier

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeewolf-met-groene-asperge-en-mousselinesaus-van-witbier

... Zeewolf met groene asperge en mousselinesaus van witbier - Zeewolf met groene asperge en mousselinesaus van witbier - Stoom de zeewolffilets gaar in een stoomoven op 100°C gedurende 5 minuten. Heb je geen stoomoven leg de visfilets dan op een bakplaat onder aluminiumfolie ...

Mousselinesaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mousselinesaus

... mousselinesaus - Een mousselinesaus is een Hollandse saus waaraan je op het laatste ogenblik geklopte room toevoegt. - Smelt de boter en houd apart.Breng het water aan de kook samen met de azijn en citroensap laat dit inkoken. Voeg één voor één de ...

Jeroen Meus - Pasta met asperges - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-asperges

... Pasta met asperges - Het seizoen van de asperges is opnieuw aangebroken! jeroen gaat meteen aan de slag met de eerste lading van ‘het witte goud’. Hij maakt een pastagerecht klaar geïnspireerd op de klassieke asperges à la flamande. - Breng een kookpot ...

Jeroen Meus - Gegrilde asperges met pesto 'à la flamande' - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-asperges-met-pesto-a-la-flamande

... Gegrilde asperges met pesto 'à la flamande' - asperges zijn zonder twijfel Jeroens favoriete groente. Hij maakt vandaag een variatie op asperges à la flamande met olijfolie en pesto. - Gegrilde asperges met pesto ‘à la flamande’Vul een kookpot met ...

Hopscheuten met mousselinesaus | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/hopscheuten-met-mousselinesaus

... Hopscheuten met mousselinesaus - Laat een flesje Hopus tot de helft reduceren. Voeg 2 eierdooiers toe en klop op een zacht vuurtje. Voeg geklaarde boter en wat citroen toe, meng tot een mousselinesaus. Neem een klein kookpannetje en vul dit met water en citroensap, zet op een ...

Jeroen Meus - Salade van asperges met gekookte ham en vinaigrette salée met ei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-van-asperges-met-gekookte-ham-en-vinaigrette-salee-met-ei

... Salade van asperges met gekookte ham en vinaigrette salée met ei - Een topsalade om te delen met vrienden of familie. Lekkere plakjes gekookte ham, witte asperges en een dressing met hardgekookte eitjes. - Schil de asperges en breng ze in een pot gezouten water aan de ...

Jeroen Meus - Chowder van asperges, prei, mais en gerookte makreel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chowder-van-asperges-prei-mais-en-gerookte-makreel

... Chowder van asperges, prei, mais en gerookte makreel - Een fluweelzachte soep met prei, asperges en gerookte makreel in de hoofdrol. Naar goede gewoonte werkt jeroen deze chowder af met wat room en snippers bieslook.  - Spoel de prei onder koud water.Schil de asperges. ...